Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
julianna wrote:Gratuluje dziewczyny, my na prenatalne 3.03. Ostani dzwonek, mam nadzieje ze lekarz cos wypatrzy
he ja też 3 na prenatalne 2 mam zwykła wizytę hehe pokręciło mi się.
Juliana no to razem będziemy razem się badać
Dziewczyny czy macie zgagę, bo mnie okropnie piecze w przełyku wiem że to trochę moja wina bo zwykle mam tak po gazowanych napojach ale co mam zrobić jak inne nie przejdą mi przez gardło. Jeszcze z takich ciekawostek to odrzuciło mnie od herbaty owocowej nie mam mowy żebym się napiła tylko zwykła z cytryna wchodzi.
julianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi mdlosci prawie calkiem zanikle, te co wystapujha to juz tylko przed jedzeniem, czaserm czuje chyba nlekka zgage, ale nie jestem do konca pewna czy to juz to,
Poza tym apetyt na gazowane minal, teraz pije wode niegazxowana, sok pomaranczoy, multiwitaminba i jablko,
-
Ja mam zaczątki zgagi, ale to jeszcze nie jest tak uciążliwe jak w pierwszej ciąży po 30 tygodniu.
Mnie za to boli jakby kość po lewej stronie przy wejściu do pochwy. Gin mówiła, że to nie spojenie. Ale czasem jest uciążliwe, najbardziej w nocy, jak organizm odpoczywa i się rozluźnia. Potem wstać nie mogę. Ale może to przez pracę siedzącą. Pracuję sobie w domu zdalnie i pomagam mojej firmie i można powiedzieć, że bite 2 tygodnie w miesiącu siedzę przy kompie od rana do wieczora i może to przez to. Teraz akurat mam luz jeszcze tydzień i mniej mnie boli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:No to gratulacje Ja też z ciągu dnia wyraźnie czuję małą. A dzisiaj jest chyba jakiś dzień bez mocy. Nie wiem, czy to przez pogodę, czy co, ale najchętniej to bym usiadła i nic nie robiła.
-
Jestem po prenatalnych, przezierność karkowa w normie, kość nosowa obecna, dzidzia zdrowa i wygląda na dziewczynkę Jestem ostrożna w radości bo wiem ze to nie jest jeszcze pewne ale jestem też prze szczęśliwa
kaarolaa, julianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydynamiczna wrote:Jestem po prenatalnych, przezierność karkowa w normie, kość nosowa obecna, dzidzia zdrowa i wygląda na dziewczynkę Jestem ostrożna w radości bo wiem ze to nie jest jeszcze pewne ale jestem też prze szczęśliwa
-
My po wizycie, plci nie poznalam, lekarz nie chce ryzykowac, prawdopodobnie na nastepnej wizycie uchyli rabka tajemnicy, poza tym prenatalne wyszly ok, wszytsko dobrze sie rozwije, takze kamien spadl mi z serca, maluszek jest malym ruchliwym czlowieczkiem, na wizyci pare razy sie obrocil, ziewal, tarl nosek, machal raczka, bylo na co popatrzec
Jak u Was przygooda nocnikowa, u nas kryzys, przestalam mala sadzac, bo strasznie zaczela sie buntowac, mimo ze wie ze robi kupke i siku bo mowi ze zrobila, ale nie chce ostatnio usiasc na nocnik, zlosci sie i marudzi gdy probuje ja posadzic
-
My jeszcze nie próbowaliśmy. Ale za to dzisiaj przyszło "dorosłe" łóżko dla małej Złożyliśmy je po południu. Ola zachwycona. Wchodziła i schodziła z niego. Nie mogliśmy jej zaciągnąć do kąpieli Jeszcze nie będziemy jej uczyć w nim spać, żeby póki co się z nim oswoiła, ale myślę, że za miesiąc już spróbujemy.
-
nick nieaktualny
-
Jestem po połówkowym. Potwierdzona na 1000% dziewczynka. Wszystkie wymiary idealne co do dnia, tylko waga o tydzień do przodu. Waży 517 g i znowu się zapowiada duże dziecko Łożysko na tylnej ścianie. Mała słodko otwierała buzię i rączki wkładała
kaarolaa, julianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia pisalas o lozku dla malej, jakie wybraliscie, czy mala ma wyciagniete szxczebeli z obecnego?
My tez powoli myslimy o zakupie lozka, ale obawiam sie ze z zasypianiem bedzie ciezko, dzis w dzien wyjelam szczebelki, mala wchodzila i wychodzila, poszla spac 1,5h pozniej, na wieczor zalozylismy kraty spowrotem