Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pisalam o ruchach ze cos czulam:) u mnie to napewno za wczesnie. wczoraj em polozyl glowe na brzuszku i mowi ze slyszal takie pukniecie a ja w smiech bo ile razy przeciez burczy w brzuchu czy cos sie tam przeleje
wlasnie gin do mnie dzwonila i balam sie ze odmowi wizyte a tu niespodzianka przelozyla wizyte ale na 16.30 :d juuupiiii
wczesniej zobacze swojego szkrabaaniar lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
no ale apap nie bardzo na goraczke. apap spokojnie mozna brac w ciazy ale czy to na goraczke pomoze? mnie na pewno nie.
hana mozesz isc do internisty przeciez to na pewno cos doradziMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Mąz mi zakupil cała serie Prenalen: syrop, do ssania i areozol do nosa - jakby kiedys któras chorowała to seria dla kobiet w ciazy
Zobaczymy jak wieczorem bedzie, za chwile zalewam syrop z cebuliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:54
-
nick nieaktualny
-
nie no na pewno nie zaszkodzi ale jak masz juz cala serie dla ciezarowek to tylko bierz i zdrowiej
juz si enie moge doczekac wizyty:)
wlasnie zarezerwowalam sobie domek na wakacje nad morzem i humorek mi sie poprawilMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
HANA wrote:Mąz mi zakupil cała serie Prenalen: syrop, do ssania i areozol do nosa - jakby kiedys któras chorowała to seria dla kobiet w ciazy
Zobaczymy jak wieczorem bedzie, za chwile zalewam syrop z cebuli
Panadol kompletnie mi nie pomógł. Małż znalazł miksturę do picia, zrobił mi i gorączka spadła na amen!!
zetrzeć korzeń imbiru 1 łyżeczkę+sok z połowy cytryny+cynamon+2 łyżki miodu-to wsio do szklanki z gorącą wodą- wypić jak najszybciej i do łożka pod kołdrę.
polecam!!!HANA, aniar lubią tę wiadomość
-
wlasnie sie poplakalam bo widzialam wystep donatana i cleo na eurowizji ehhh
hana wczoraj dzidzia miala niby 1.58cm ale tych wymiarow nie biore pod uwage bo sprzet i lekarka pozostawiaja wiele do rzyczenia
kochane lece spakowac mala do babci bo dzis idzie na noc i wieczorek spedzamy tylko we dwoje (mam nadzieje ze nie bedzie mnie mdlilo jak to ostatnio bywao wieczorami)
odezwe sie jak najszybciej bede mogla po wizycie. trzymajcie kciuki za te niby dwa kropkiMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiara wiem ze jest masa dobrych wozkow ja juz mam dobry wiec nie kupuje Nowy kupilismy 5 lat temu i sie trzyma ale wtedy mnie to nie interesowalo maz wiekszosc rzeczy kupowal;)a on musi miec nowe:-/ teraz sa rodzice ze nawet niewiele ten wozek uzywaja czasami maja dom i tylko od czasu do czasu wychodza na dluzsze spacery i porzadny wozek masz o polowe taniej a taki jest wybor ze za ta kase co wtedy kupilabym mega wypasiony (uzywany)Swoja droga ze nie zawsze cena idzie w parze z jakoscia Kiedys ceny byly nizsze teraz ten co ja mam kosztuje o jakies 300 zl wiecej
Kiara lubi tę wiadomość
maria.sm -
Hej dziewczyny. Polecam wózek jedo model fyn. To duży wózek na pompowanych kołach, dość ciężki ale sprawdza sie genialnie. Ma najwieksza dostępna gondolę. Dla córci kupiłam x landera i po 2 m-cach musiałam sprZedawac i kupować kolejny... Wyrosła z gondoli, to był listopad wiec zdecydowanie nie czas zeby takie malenstwo przesadzać do spacerówki. Trochę moich koleżanek ma tez jedo i są tak samo zachwycone jak ja. Parasolka mamy chicco i zdecydowanie jej nie lubię, jest mega niewygodna w porównaniu z dużym wózkiem, ale za to mała i lekka.
Skonsultowalam moja torbiel z moim ginkiem na NFZ i powiedział ze 2.5cm to nie torbiel i mam w ogóle o tym zapomnieć...a tymczasem jak juz wiem ze ona tam jest to często czuje pobolewanie. Czy to moze bolec czy sobie wmawiam?
W ogóle to czuje sie złe, jakaś depresja mnie dopadła. Nic mi sie nie chce, wszystko mnie denerwuje -
cześć dziewczyny nikomu się nie chwaliłam ale jutrzejszą wizytę przyspieszyłam na dziś jestem już po usg Wspaniale widziałam serduszko szkraba jedno tylko mnie zastanawia według wyliczeń wychodzi że to początek 7 tyg wedlug USG 6t1d skąd ta rożnica martwię się
Ita, Kiara lubią tę wiadomość
kasienka236 -
kasienka nie ma co się martwić - wielu dziewczynom wychodzi różnica pomiędzy terminem z @ i terminem z USG.
U mnie za pierwszym razem 1,5 tyg różnicy a ostatnio 4dni. Zawsze jest możliwość, że owulacja była później, albo, że na USG niedokładny pomiar wychodzi.