Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia - cudowne wieści!!! i piękne dzieciątko!!! i przyklejona kosmówka!!!! i krwiak is gone!!!! i możesz już chodzić!!!! jak cudownie
Milcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
ewelinka_shn wrote:Ja sie tulko obawiam ze mi gin nie da zwolnienia
Ja dziś też poprosiłam, bo wg giną mogłabym wrócić do pracy. Ale ja akurat mam taką sytuację, że pomagam kuzynce w opiece nad 4-letnią córką (kuzynka sama ją wychowuje a na dodatek pracuje na zmiany), więc biegam z jednego domu do drugiego, albo siedzę z małą do 22 aż kuzynka wroci. Więc praca i pomoc kuzynce, to zostaje zero czasu na odpoczynek -
Milicia! Kurde ja chcę tak jak ty:-) Jak poczytałam twoje posty to mi się lepiej zrobiło:-) Jest i dla mnie nadzieja,że wszystko będzie ok:-) Dzisiaj chyba nie zasnę bo dali nową kobitkę na salę i chrapie jak stary żul....masakra
Milcia lubi tę wiadomość
-
milcia piekniusie paluszki
doris ja na sali poporodowej tez lezala taka kobitka, jechala normalnie jak traktor to rzucalysmy w nia wszystkim co nam pod reka lezalo.
zjadlam kielbaske biala taka smazona i nie wiedzialam co do niej wybrac. czy ketchup czy musztarde wiec wzielam to i to i zadne z nich mi nie przypasowalo wiec pozostal mi majonez i to byl strzal w 10 a teraz jest mi tak cirzko i niedobrzeMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
milcia twoj poziom stresu juz sie skonczyl. nie ma miejsca na wiecej wiec STRESIE WYP..... teraz zostaje tylko usmiech i szczescie
Milcia, Marimiko, Doris-83 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Milcia, cuudne zdjęcia,piękna dzidzia, paluszki cudowne:)
W gabinecie gdzie ja chodzę, zdecydowanie gorsza jakość na monitorze, nie mam takich ładnych zdjęć. Dzisiaj pokazałam wyniki i TSH nie wzbudziło w nim żadnych niepewności, powiedzial że jest OK, a jak chcę to sobie mam zrobić ft4, oczywiście bez skierowania, więc nawet nie poprosilam o rożyczke i cytomeg, bo bym to samo usłyszala, o toxo tez mam sobie zrobic jak chcę
-
Doris-83 wrote:Milicia! Kurde ja chcę tak jak ty:-) Jak poczytałam twoje posty to mi się lepiej zrobiło:-) Jest i dla mnie nadzieja,że wszystko będzie ok:-) Dzisiaj chyba nie zasnę bo dali nową kobitkę na salę i chrapie jak stary żul....masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 21:02
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej laski, jutro Was nadrobię, wpadam tylko powiedzieć, że:
ginka i gin od usg (robili razem) powiedzieli, że na polnej na 100% ktoś źle pomierzył malucha ostatnio. Dziś miał 30,3mm, wszystko ok. Według USG 10t2d i ginka powiedziała, że TP 2.12.14, zapisała mi tak w karcie ciąży.
Także ulżyło mi
Idę spaciu, bo padam :*lolaliciouse, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Chwaliłam się dziś, że jak wstaję w nocy na siusiu, to potem bez problemu zasypiam.
A teraz nie śpię już dwie godziny, wstałam o drugiej a teraz czwarta. Kręcę się, wiercę i nic. Przez to niespanie zgłodniałam i musiałam zjeść kanapkę.
chlip chlip -
Dzień dobry mamusie
Ja już nie śpię od ponad dwóch godzin. Musiałam się zwlec wcześniej, bo zostało mi kilka zamówień komunijnych do dokończenia (dodatkowa fuszka ). Zrobione, ozdobione, spakowane... Teraz czas na śniadanie i lecę do pracy, a potem czeka mnie maraton po marketach budowlanych, bo u nas od poniedziałku trwa remont łazienki, a my jeszcze kafelek nie wybraliśmy
Chyba trochę mi wczorajszy stres związany z wizytą odpuścił. Tak sobie tłumaczę to usg przez brzuch, że gin nie chciał, aby coś się stało i dlatego na razie nie robił dopochwowego. Myślę, że kolejne usg, to w 10 tyg. będzie już normalne i zobaczę wszystko tak ładnie jak u Milci.
Czy Wy też bierzecie Luteinę dopochwowo? Bo mi gin przepisał i pierwszy raz ją będę brała. Mam nadzieję, że pomoże i fasolka będzie zdrowo rosła.
Milcia piękne zdjęcia Cieszę się, że u Ciebie już wszystko dobrze Maluszek rośnie i ma się dobrze, więc i Ty teraz powinnaś być już spokojniejsza.
Doris za Ciebie też trzymam kciuki, niech plamienia ustaną na dobre a Wy szybko wracajcie do domku
Czy dziś są jakieś wizytujące? Trzymam za wszystkie kciuki
Miłego dnia kobitki -
Witam z ranka mega nie wyspana- chyba taka nocka
W nocy wciągnął mnie jakiś ruski film katastroficzyn o metrze iposzłam spać po 1.
Ide zrobić sobei kawę
Kiara- mówiłam:D Wspaniałe wieści !!
Qurczak- w takim razie kciuki za udane zakupy łazienkowe-boszz jak ja nie cierpię remontów -
co do wozka to odradzam trzykolowy chyba ze kolezankki trafialy na fatalne a teraz wprowadzili lepsze modele..znajoma to nawet do sklepu bala sie ze mna wchodzic bo bala sie ze sie zmeczy na tych wszystkich zakretach a przy jej wozku trzeba bylo sie napocic zeby go normalnie wykrecac:-/ Ja mam juz na 3 dziecko 4 kolowy espiro bardzo jestem zadowolona choc juz zcieraja mi sie gabki do trzymania ale troche z nim juz przeszlam a co do chusty to kupilam dopiero przy 2 dziecko i jestem bardzo zadowolona dziecko w pierwszych tyg potrzebuje bliskosci rodzicow i w ten sposob latwiej mu bylo nawet zasypiac Nie opanowalam jedynie wszystkich technik wizania a jedynie 2 najmniej skomplikowanemaria.sm