Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się objedliśmy z mężem pizzą. Tego mi było trzeba Cieszę się, że u mnie w objawach nie było rzyganka. W ogóle to objawy u mnie zaczęły ustępować. Od kilku dni mnie już nie mdli, siku chodzę normalnie, a nie co 15 minut. Piersi nadal mnie bolą, są większe, ale już nie takie twarde i nabrzmiałe. Oby dalej było już super i bez komplikacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 20:18
-
http://wrzucaj.net/images/2014/05/10/20140509181903.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 21:28
Niespodzianek:), Milcia, Bursztynka, Marimiko, Qrczak, Doris-83, kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
oj mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w 1 ciazy gdzie w dzien byl powiedzmy spokoj, ruszala sie i to widac bylo natommiast w nocy byla impreza na 100 fajerek. na lewym boku nie moglam spac bo miala tam raczki na prawym tez nie moglam bo jej nozki zgniatalam i walila z calych silMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualnyKarola sliczny
ja tez zaraz dodam zdjatka moj jeszcze nie jest tak ładny, jeszcze to fasolka jest ale pani doktor powiedziała, ze rzadko zdarza sie takie ułozenie, ze widac wszystko dokładnie...pecherzyk ciazowy, pecherzyk zółtkowy i oczywiscie dzidzilka
-
nick nieaktualny
-
A ja w szpitalu odpoczywam:-) Niedziela i nikt się nie śpieszy na obchód. Na wkładce nic już nie ma ale na papierze lekko zabarwiony śluz....jeszcze tutaj zostanę. Trudno jak trzeba to trzeba:-) Miłej niedzieli
-
nick nieaktualny
-
karolaa Twój kropuś też śliczny:) fajnie będzie obserwować różnice na późniejszych zdjęciach jak sobie dzieciaczki rosną.
Super, że te plamienia Ci ustały chyba już bliżej niż dalej opuszczenia szpitala więc trzymaj się cieplutko!kaarolaa lubi tę wiadomość