Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelinka no to dobrze ze wyszlo ok. usg genetyczne moze byc oczywiscie ze tak
niespodzianek ja tak mam ale czasem. czesto jest mi zimno ale to wieczorem nie wiem nawet w co sie ubrac bo nic nie pomaga a czasem jest mi tak goraco ze najlepiej lezalabym na lodzie na golasaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
dzień dobry!
nie nadrobiłam was- przepraszam, ale temat chorej babci totalnie dezorganizuje mi teraz czas i zajmuje wszelkie myśli
powitałam dziś poranek pierwszym rzygiem.....
edit- Asia- bardzo mi przykro, nie wiem co napisać
Gratuluję wszelkich pozytywnych wizyt!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 11:20
Ita lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!!!
dziś zaczynam 10 tydzień!!!! ale ten czas leci
Od kiedy jestem w ciąży mam problemy ze snem - zasypiam o 21 le o 5 mam oczy jak 5 zł. A potem o godzinie 12 już odpadam...Nawet jak zasypiałam o 23 i tak się budziłam rano bo już mi nie wygodnie jakoś było....ale dziś udało mi się wyspać mimo pobudki do wc w nocy i pobudki o 5, spacerze z psem o 6, kolejnej pobudki o 7 i 8 to i tak się cieszę bo się wyspałam Szczególnie się zdziwiłam, że nie obudził mnie głód..ale o 9 to takie ssanie miałam, że aż mdłości dostałam
Od rana jajniki mnie pobolewają trochę, przypuszczam, że mogłam w nocy spać przez jakiś czas na brzuchu - oby nic się nie stało...
Zaraz lecę na zakupy, potem robię pizzę na obiad a wieczorem zawożę męża na kawalerski a ja sama jadę na urodziny koleżanki. A jutro jadę na chrzest - czyli aktywny weekend.
P.S. karola88 - wczoraj oglądałam donatana i cleo na yt i też miałam łzy w oczach i głos mi się łamał - jakie to głupie:P
wczoraj byłam u gin pryw bo ksero badania z cytologii, ale go nie było a inni lekarze nie mieli dostępu do mojej karty. Wyszłam z kwitkiem i też się lekko poryczałam z tego powodu. Zupełnie bezsensu
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
lolaliciouse gratuluje pierwszego pawika
Kaarolaa mocno trzymam kciuki za wizytę!
ewelinka to świetnie, że badania dobrze wyszły. Dieta cukrzycowa to byłaby masakra.
U mnie dziś rano jajecznica weszła i póki co nie wyszła, więc uznaję to za ogromny sukces!
Przeziębiłam się jednak i dostałam od lekarza zalecenie leżenia w domu, robienia parówek (nie mięsnych tylko wodnych ) i picia herbatki z lipy. Tak bardzo kaszlę, że mam wrażenie że w końcu płuca wypluję. -
ja też kaszlę Najgorzej jest wieczorami... poprosiłam Męża o przywiezienie soczku z malin od teściówki, piję więc z herbatką, a Mąż jeszcze syrop z cebuli mi zrobił, sam na to wpadł, jestem zaskoczona
Muszę jeszcze coś na gardło kupić, może Tantum Verde? Podobno można.
Zastanawiam się nad zakupem syropu Prenalen. Próbowałyście kiedyś?
-
nick nieaktualny
-
Kiara widzę, że zmieniłaś dni na suwaczku. Ja póki co nie zmieniam, choć u mnie też do przodu. Lekarz mi powiedział, że na tym etapie to nie na co jeszcze szacować, czy dwa dni w tą czy w tą. Dopiero po prenatalnych, jak mi powiedzą dokładnie co i jak, to sobie też zmienię
-
nick nieaktualnyjestem i maluszek ma 15,1 mm serce bije jak dzwon, nawet 3 sekundy słyszałam, bo wiadimi ze tak wczesnie nie mozna, ale pani doktor na doslownie te kilka sekund pusciła łezka w oku mi sie pojawiła...wielkosc maluszka co do dnia zgadza sie s dniem miesiaczki czyli mamy 7 tyd 6 dzien...
dziewczyny kamien z serca
pozniej wstawie zdjecie...wszystko bardzo dobrze widac...piekny pecherzyk ciazowy, pecherzyk zołtkowy i dzidziaQrczak, Niespodzianek:), Milcia, Marimiko lubią tę wiadomość