Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja sie juz uspokoiłam
teraz bedzie tylko dobrze
ja kolejna wizyte mam 16 czerwca i to beda juz prenatalne...
a bede sie rejstrowała do mojego gina zeby mi załozył karte ciazy bo oni jednak nie zakładaja...dzisiaj juz na priv do niego dzwoniłam, pogratulował mi i powiedział, ze poprowadzi ciaze -
nick nieaktualny
-
Qrczak wrote:Kaarolaa cieszę się bardzo Mówiłam, że wszystko będzie dobrze
Wszystkie Wasze dzidzie są takie duże, a moja maleńka Zaczynam się coraz bardziej martwić. Chyba oszaleję do kolejnej wizyty.
moja tez malenka bo ja mialam owulacje dopiero 21 dniu cyklu, czego lekarka nie chce przyjac do wiadomosci i ciagle liczy z om -
ewelinka_shn ja tak miałam wczoraj wszystko mnie denerwowało i ryczałam nawet o to jak mąż mnie zapytał jak się czuje:) tak jak kiara pisała - hormony trzeba to przeżyć.
Bajka zazdroszczę Ci zwrócenia śniadania, mnie tylko cały czas naciąga jeść nie mogę i mam taki posmak w ustach, że nic nie ma smaku, bleee
karolaaa gratuluje ślicznego dzidziusia czekamy na zdjęcia:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Qrczak wrote:Kaarolaa cieszę się bardzo Mówiłam, że wszystko będzie dobrze
Wszystkie Wasze dzidzie są takie duże, a moja maleńka Zaczynam się coraz bardziej martwić. Chyba oszaleję do kolejnej wizyty.kasienka236 -
kaarolaa wrote:ja sie juz uspokoiłam
teraz bedzie tylko dobrze
ja kolejna wizyte mam 16 czerwca i to beda juz prenatalne...
a bede sie rejstrowała do mojego gina zeby mi załozył karte ciazy bo oni jednak nie zakładaja...dzisiaj juz na priv do niego dzwoniłam, pogratulował mi i powiedział, ze poprowadzi ciazekaarolaa lubi tę wiadomość
kasienka236 -
kasienka236 wrote:kochana moja też maleńka i też się martwie ....
-
Kaarolaa super, oby tak dalej!
U mnie wymiary zgadzają się z tymi z parentingkaarolaa lubi tę wiadomość
-
U mnie też się rozjechały. Najpierw jak sprawdzałam pęcherzyk to wg. parenting wychodził tydzień młodszy niż z om. Później jak był już zarodek to zarodek był trochę młodszy natomiast pęcherzyk wg. parenting o tydzien starszy
Nie ma co patrzeć na uśrednione normy. Każda fasolka rozwija się inaczej i jedna z nas będzie miała małe dziecko a druga duże i tak już do końca ciąży. Przecież niektóre dziewczyny rodzą szkraby 3 kg a inne 4 kg z kawałkiem!