Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaha o kurcze, niezłe jesteśmy
To tak w temacie seksu jeszcze - ej też tak macie, że w ciąży nie możecie się przemóc żeby zrobić dobrze partnerowi? Ja jak do tej pory to lubiłam, nie miałam problemu, tak teraz no nie mogę... za cholerę. Odrzuca mnie, niedobrze mi i mam wrażenie, że jak do tego dojdzie to zwymiotuję hahaha TŻ się śmieje, że ma nadzieję, że po ciąży mi to minie
Bajka - ja też byłam miesiąc bez seksu Póxniej dostaliśmy zgodę, zdazyliśmy się poseksić 3x i za jakiś czas plamienie wróciło, teraz znowu nic nie działamy (ale chyba spróbujemy).Bajka lubi tę wiadomość
-
a to mój mały Yogi
http://wrzucaj.net/images/2014/05/19/IMAG0672m.png
olcia23, Niespodzianek:), Bogusiar80, Furia, HANA, Bajka lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnypewnie juz spicie, ja na oddziale wyladowałam...jakies 3 godziny po wiycie dostałam duzego krwawienia...ale na szczescie z malucha
em jest wszystko dobrze, obejrzalam go jeszcze raz w szpitalu...i tutaj maluch jest wiekszy, ma 2,42 cm i pasuje idealnie czyli 9+1...serduszo bije, slyszalam
teraz dostaje lutke pod jezy, no-spe i zastrzyki w tylek...bedzie dobrze, maluch jest silny -
Dzien dobry
Ja tez na kazdej wizycie na samolocie jestem.
Dziewczyny, zeby porzadnie dojsc trzeba miec dobra pozycje. Ja to juz mialam tyle, jak maly akrobata. Zreszta ja dochodze bez wiekszego problemu. Cialo na poczatku musi byc dobrze pobudzone Jest tyle mozliwosci, trzeba probowac
A w ciazy jak narazie nie odczuwam checi na lodzika z tym chyba poczekamy do przyszlego roku haha -
Cos sie dziwilam Karola ze Ciebie nie ma caly dzien z nami ale bardziej obstawialam, ze cieszycie sie z M z malucha
No ale teraz najwazniejsze, zez dzieckiem wszystko w porzadku, moze za duzo wysilku kosztowal Ciewyjazd do gina:) takze nie pozostaje nic innego jak lezec i czekac na porod -
Ja jeszcze zostaję w szpitalu. Krwawienia nie ma ale standardowo 3 doby muszę tu zostać. A żeby było śmieszniej to dzisiaj na ten sam oddził przyjmują moją mamę Będzie miał zabieg. To sobie pogadamy
Ita lubi tę wiadomość
-
Karola daj znac co u was, dobrze ze malenstwo jest silne
Bleee lodzik, nie nie, nie lubie :p
Jej ja jutro do gina, chciala bym juz...
Wlazlam dzis na wage.... kurcze ja to chyba w genach mam ze w ciazy rosne jak szalona :[ masakra jakaseforts lubi tę wiadomość
-
Kaarola pytałas lekarza w takim razie skąd to krwawienie?
czy to ma coś wspólnego z torbielą czy może zrobił Ci się jakiś krwiaczek??
Wracajcie szybko do domu! Najważniejsze że z dzieckiem wszystko w porządku!
Duzo zdrówka i odpoczywajcie!!!!!!! Ściskam mocno!!!!
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:krwawienie jest niewiadomego pochodzenia na usg nic nie widac, ale polecialo ze mnie wczoraj jak podczas okresu...nic dostaje leki i musze lezec, wstac mi wolno tylko do lazienki, pewnie do piatku poleze bo dzisiaj rano znow krwawilam...
kurcze trzymaj się tam dzielnie!!! ważne że maluch jest cały i zdrowy krwawienie pewnie ustanie do pt całkowicie!! wiecie 8-9 tydzień to tak jak by czas na 2 miesiączkę i dużo dziewczyn w tym czasie krwawi...
-
ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko jest ok szyjka ładna macica też maluszek ma już 2.54cm wyprzedza suwaczek o 3 dni widziałam już rączki i maleństwo głaskało się nimi koło ust:) super widok teraz byłe do genetycznego a jadę 12.06kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kasiakuzniki wrote:kurcze trzymaj się tam dzielnie!!! ważne że maluch jest cały i zdrowy krwawienie pewnie ustanie do pt całkowicie!! wiecie 8-9 tydzień to tak jak by czas na 2 miesiączkę i dużo dziewczyn w tym czasie krwawi...
-
ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko jest ok szyjka ładna macica też maluszek ma już 2.54cm wyprzedza suwaczek o 3 dni widziałam już rączki i maleństwo głaskało się nimi koło ust:) super widok teraz byłe do genetycznego a jadę 12.06
Ja mam 09/06 genetyczne nie moge się doczekać!
Kaarola bedzie wszystko dobrze! -
Witajcie
Ale temat rozdmuchałam z tym seksem Dziewczyny, żeby była jasność u mnie orgazm podczas seksu zawsze musi być, ale to tylko orgazm łechtaczkowy. Pochwowy miałam chyba raz czy dwa w życiu. Jednak absolutnie mi to nie przeszkadza, łechtaczkowy to też mega doznanie. Smyranie, pieszczenie... daje mi wiele przyjemności Mamy z A. taki układ, że najpierw ja, potem on
Też chciałam zaczekać ze zbliżeniem do końca I trymestru, ale pragnienie było silniejsze Wolałam delikatny seks niż chodzić nabuzowana jeszcze 3 tygodnie.
Co do badań na samolocie, to ja w ciąży miałam dopiero dwie wizyty i obie z badaniem. Ale gin robił to tak delikatnie, że nawet nie poczułam, kiedy było po wszystkim. Tak samo z cytologią. Za to USG nie mam robionego dopochwowa a jedynie przez brzuch. Nie wiem, może zbyt ciasno tam jest i gin nie chce za bardzo niczego naruszyć.
Karola trzymam się! Ważne, że Maluszek ma się dobrze, serduszko bije więc jest silny i się nie podda. Dbaj o Was i odpoczywaj.
Mnie wczoraj bardzo brzuch bolał i jak pisze kasiakuzniki też powiązałam to z terminem, w którym powinna wypaść mi @.
Piękny dzień dziś u mnie Zaraz idę na działeczkę wysiać kolejne warzywka, a potem trochę poleżakuję.
W ciąży raczej nie można się opalać? Ja tak kocham wygrzewać się na słońcu, a tego lata będę chodzić blada