X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha o kurcze, niezłe jesteśmy :D

To tak w temacie seksu jeszcze - ej też tak macie, że w ciąży nie możecie się przemóc żeby zrobić dobrze partnerowi? :P Ja jak do tej pory to lubiłam, nie miałam problemu, tak teraz no nie mogę... za cholerę. :P Odrzuca mnie, niedobrze mi i mam wrażenie, że jak do tego dojdzie to zwymiotuję hahaha TŻ się śmieje, że ma nadzieję, że po ciąży mi to minie :D

Bajka - ja też byłam miesiąc bez seksu :) Póxniej dostaliśmy zgodę, zdazyliśmy się poseksić 3x i za jakiś czas plamienie wróciło, teraz znowu nic nie działamy (ale chyba spróbujemy).

Bajka lubi tę wiadomość

• Marimiko Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

a to mój mały Yogi ;)

http://wrzucaj.net/images/2014/05/19/IMAG0672m.png

olcia23, Niespodzianek:), Bogusiar80, Furia, HANA, Bajka lubią tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • eforts Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara to to się śmieję że po ślubie już nie muszę :) a tak serio nigdy za tym nie przepadałam ale M jak każdy facet przepada to i trzeba się czasem przemóc :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie juz spicie, ja na oddziale wyladowałam...jakies 3 godziny po wiycie dostałam duzego krwawienia...ale na szczescie z malucha
    em jest wszystko dobrze, obejrzalam go jeszcze raz w szpitalu...i tutaj maluch jest wiekszy, ma 2,42 cm i pasuje idealnie czyli 9+1...serduszo bije, slyszalam

teraz dostaje lutke pod jezy, no-spe i zastrzyki w tylek...bedzie dobrze, maluch jest silny :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola skąd te krwawienie? Silny Maluch . Odpoczywajcie ;*

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarlaa dobrze, że z maluchem wszystko OK.
    Skąd krwawienie?

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Ja tez na kazdej wizycie na samolocie jestem.
    Dziewczyny, zeby porzadnie dojsc trzeba miec dobra pozycje. Ja to juz mialam tyle, jak maly akrobata. Zreszta ja dochodze bez wiekszego problemu. Cialo na poczatku musi byc dobrze pobudzone :-D Jest tyle mozliwosci, trzeba probowac :-P
    A w ciazy jak narazie nie odczuwam checi na lodzika z tym chyba poczekamy do przyszlego roku haha

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa najwazniejsze, ze z malym wszystko wporzadku :-*

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos sie dziwilam Karola ze Ciebie nie ma caly dzien z nami ale bardziej obstawialam, ze cieszycie sie z M z malucha :)
    No ale teraz najwazniejsze, zez dzieckiem wszystko w porzadku, moze za duzo wysilku kosztowal Ciewyjazd do gina:) takze nie pozostaje nic innego jak lezec i czekac na porod :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podzielam się z wami linkiem do badań:

http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/index.php/konfliktplytkowy

punkty pobrań w laboratoriach sieci Diagnostyka w całym kraju, badania są najprawdopodobniej bezpłatne z tego co zdążyłam wyczytać.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze zostaję w szpitalu. Krwawienia nie ma ale standardowo 3 doby muszę tu zostać. A żeby było śmieszniej to dzisiaj na ten sam oddził przyjmują moją mamę:-) Będzie miał zabieg. To sobie pogadamy :-)

Ita lubi tę wiadomość

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola daj znac co u was, dobrze ze malenstwo jest silne :)

Bleee lodzik, nie nie, nie lubie :p

Jej ja jutro do gina, chciala bym juz...

Wlazlam dzis na wage.... kurcze ja to chyba w genach mam ze w ciazy rosne jak szalona :[ masakra jakas

eforts lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarola pytałas lekarza w takim razie skąd to krwawienie?
    czy to ma coś wspólnego z torbielą czy może zrobił Ci się jakiś krwiaczek??
    Wracajcie szybko do domu! Najważniejsze że z dzieckiem wszystko w porządku!
    Duzo zdrówka i odpoczywajcie!!!!!!! Ściskam mocno!!!!

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krwawienie jest niewiadomego pochodzenia na usg nic nie widac, ale polecialo ze mnie wczoraj jak podczas okresu...nic dostaje leki i musze lezec, wstac mi wolno tylko do lazienki, pewnie do piatku poleze bo dzisiaj rano znow krwawilam...

• kasiakuzniki Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    krwawienie jest niewiadomego pochodzenia na usg nic nie widac, ale polecialo ze mnie wczoraj jak podczas okresu...nic dostaje leki i musze lezec, wstac mi wolno tylko do lazienki, pewnie do piatku poleze bo dzisiaj rano znow krwawilam...

kurcze trzymaj się tam dzielnie!!! ważne że maluch jest cały i zdrowy krwawienie pewnie ustanie do pt całkowicie!! wiecie 8-9 tydzień to tak jak by czas na 2 miesiączkę i dużo dziewczyn w tym czasie krwawi...
    -
    ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko jest ok szyjka ładna macica też maluszek ma już 2.54cm wyprzedza suwaczek o 3 dni widziałam już rączki i maleństwo głaskało się nimi koło ust:) super widok teraz byłe do genetycznego a jadę 12.06

kaarolaa lubi tę wiadomość

relgmg7y84x14clo.png
    ex2bupjya5lqw4wz.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakuzniki wrote:
    kurcze trzymaj się tam dzielnie!!! ważne że maluch jest cały i zdrowy krwawienie pewnie ustanie do pt całkowicie!! wiecie 8-9 tydzień to tak jak by czas na 2 miesiączkę i dużo dziewczyn w tym czasie krwawi...
    -
    ja wczoraj byłam na wizycie i wszystko jest ok szyjka ładna macica też maluszek ma już 2.54cm wyprzedza suwaczek o 3 dni widziałam już rączki i maleństwo głaskało się nimi koło ust:) super widok teraz byłe do genetycznego a jadę 12.06

Ja mam 09/06 genetyczne :) nie moge się doczekać!

Kaarola bedzie wszystko dobrze!

Kate

np55zzc.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola trzymaj się cieplutko z maluszkiem dobrze,że serduszko bije, bądźcie silni!

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola mocno zaciskam kciuki!

atdck6nlmznf5qze.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola wszystko będzie ok ;*

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ale temat rozdmuchałam z tym seksem :P Dziewczyny, żeby była jasność u mnie orgazm podczas seksu zawsze musi być, ale to tylko orgazm łechtaczkowy. Pochwowy miałam chyba raz czy dwa w życiu. Jednak absolutnie mi to nie przeszkadza, łechtaczkowy to też mega doznanie. Smyranie, pieszczenie... daje mi wiele przyjemności :D Mamy z A. taki układ, że najpierw ja, potem on ;)
    Też chciałam zaczekać ze zbliżeniem do końca I trymestru, ale pragnienie było silniejsze :P Wolałam delikatny seks niż chodzić nabuzowana jeszcze 3 tygodnie.

Co do badań na samolocie, to ja w ciąży miałam dopiero dwie wizyty i obie z badaniem. Ale gin robił to tak delikatnie, że nawet nie poczułam, kiedy było po wszystkim. Tak samo z cytologią. Za to USG nie mam robionego dopochwowa a jedynie przez brzuch. Nie wiem, może zbyt ciasno tam jest i gin nie chce za bardzo niczego naruszyć.

Karola trzymam się! Ważne, że Maluszek ma się dobrze, serduszko bije więc jest silny i się nie podda. Dbaj o Was i odpoczywaj.

Mnie wczoraj bardzo brzuch bolał i jak pisze kasiakuzniki też powiązałam to z terminem, w którym powinna wypaść mi @.

Piękny dzień dziś u mnie :) Zaraz idę na działeczkę wysiać kolejne warzywka, a potem trochę poleżakuję.
    W ciąży raczej nie można się opalać? Ja tak kocham wygrzewać się na słońcu, a tego lata będę chodzić blada :P

f2wle6ydofr9wcyp.png
‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ