Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFuria - ojj zjadłabym takie owoce, pychota
eforts - ja mam wrażenie, że to moja wina, że coś źle robię ehh Jak gadałam o tym z przyjaciółkami, to one nie mają problemu, ogólnie nie znam chyba nikogo kto ma, tylko ja. Tylko ręką umiemy mnie doprowadzić, a TŻtowi też to się z żadną ex nie zdarzało... ja chyba ten nasz kobiecy narząd tez nieźle obsługuję, bo jak kiedyś trochę szaleliśmy, to miałam przygodę z inną kobietą i udało mi się doprowadzić ją baardzo szybko i to 2x... szczerze mówiąc myślałam nawet, że jak kobieta się mną zajmie to może w końcu coś ruszy... ale nie, a nawet znacznie przyjemniej mi jest z TŻtem
sorry że tak tu o tym gadam, ale co chwilę któraś się chwali, że ma super orgazm, że w ciąży szybko dochodzi itd. a ja nic uprawialiśmy seks w ciąży tylko 3x co prawda, bo nie mogliśmy w innym czasie, ale ja tam różnicy nie widziałam. I tylko kurde doła łapię, że do bani jestem
ja na nfz mam zawsze samolot. Prywatnie nie, bo doktor mówi, ze im mniej grzebania tam tym lepiej (przy plamieniach tak mówił, teraz nie wiem, bo wizytę mam dopiero po miesiącu przerwy od poprzedniej).Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:47
-
Kiara - mam to samo z orgazmem co Ty. Pewnie Eforts ma rację
Co do jedzenia. Przez kilka dni mój żołądek pracował trochę lepiej. A od wczoraj znów wszystko stoi mi w żołądku, mam zgagę i na połowę potraw nie mogę patrzeć. Mam na coś ochotę, robię to, a za nim skończę już nie mogę na to patrzeć. Tak mi się mazy zjeść solidny obiad bez sensacji -
nick nieaktualnyKulka - wow... aż w szoku jestem, że jeszcze ktoś taki poza mną istnieje! Masz jakąś radę, jakiś sposób? Czy nie ma szans by to zmienić?
Przybijam piątkę też za "stanie w żołądku" i za "Mam na coś ochotę, robię to, a za nim skończę już nie mogę na to patrzeć" - oj tak! Mam to samo. Jeszcze mam tez tak, że nawet już coś zrobię, siadam, zjem 2 gryzy/2 łyżki i już nie mogę, bo niedobrze mi i jednocześnie mam wrażenie, że zaraz zwrócę oraz że mam pełen zołądek. -
Kiara ja już sie przyzwyczaiłam, że trzeba sobie pomagać, od samego seksu też nie dochodzę. I uwierz mi większość moich koleżanek tak ma zaraz jak się laski wypowiedzą to humor Ci sie poprawi a jak ktos zna na to sposob to tez chetnie sie dowiem
Kiara serio myslalas ze jedtes odosobnioba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:01
-
Kiara - ja nie wiem chyba co to orgazm dopochwowy. Chyba miałam raz, ale głowy nie dam. O łechtaczkowe u mnie łatwo. I takie mi się czasem zdarzają w nocy podczas erotycznych snów (ostatnio 2 w ciągu jednej nocy). I mimo, ze próbowaliśmy różnych rzeczy z mężem to niestety - może za bardzo się spinam, bo nie potrafię się rozluźnić w tych momentach. Mnie automatycznie spina wewnątrz. Z mężem w czasie ciąży nie mieliśmy zakazu od lekarza, ale i tak tylko raz się kochaliśmy. Niestety mimo ze było bardziej wrażliwie, to i tak nic z tego. Może gdybym nie musiała się starać nie drzeć się za głośno to może by się udało:P
eforts lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
To jakoś samo przychodzi. Przed ciażą tak łatwo nie było i nie zdarzało się dochodzić przez sen, ale teraz w ciąży zdarzyło mi się juz kilka razy.
eforts, olcia23 lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Wiecie co mi naszło do głowy, oglądam sobie filmiki na yt -> https://www.youtube.com/watch?v=Plfecal5TYY wpadłam na pomysł, że na moje wesele wynajme kolesie co gra na saksofonie i do tego walca jakiegos zadenszę, jak myślicie. Spodoba się?
Marimiko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja na kazdej wizycie jestem na samolocie
kocham takie tematy o sexie. ja tez mam ten problem lechtaczkowy, ale czy to problem??, raczej nie, to sama przyjemnosc. tylko ze u mnie dziala raczka, jezyczek i raczka z jezyczkiem, roznie to bywa natomiast pochwowego daaaawno oj dawno nie mialam.
ale narobilyscie mi ochoty a ja spiaca leze i czekam az mnie przestanie napier****** podbrzusze. no boli jak cholera (przepraszam za wyrazenia)Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
no to ladnie ja już miesiąc bez seksu (( normalnie się doczekać nie mogę ale do piątku do wizyty jakos towytrzymam na razie troszkę się boję o malucha aaaaaa może mi się cos przyśni ostatnio miałam ze 2 erotyczne sny ale bez orgazmu po obudzeniu, podświadomość się domaga... no i nie tylko podświadomość ))