Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Część dziewczyny
Ja wczoraj cały dzień byłam u koleżanki pod Warszawą. Wróciłam około 19, postałam w korku. I byłam tak zmęczona, że na chwilę się położyłam. Obudziłam się o 22 zupełnie nieprzytomna. Przebrałam się w piżamę i poszłam dalej spać.
Na tym zwolnieniu przyzwyczaiłam się do polegiwania w ciągu dnia i taka całodzienna aktywność zwaliła mnie z nóg.
Bogusia, niezły masz brzusio. Mój też w końcu widać. W weekend kupiłam sobie spódnicę i spodnie, bo wchodziłam tylko w jedną parę.
Ja uwielbiam góry. Ale ostanio polubiłam też morze. Tylko nigdy nie leżę plackiem cały czas na plaży. W każdym miejscu są jakieś trasy rowerowe, stadniny, albo inne atrakcje i można trochę się poruszać.
Jeszcze nie wiem co będę robić w te wakacje. W planach była żaglówka i fiodry norweskie, ale odpada. Na pewno na trochę pojadę na wieś do rodziców.
A jutro usg genetyczne, już nie mogę się doczekać -
nick nieaktualny
-
u mnie też płasko z brzuszkiem jeszcze,
Dziś piękne słoneczko się pokazało:) jadę na działeczkę odpocząć wśród zieleni tylko wcześniej muszę ogarnąć mieszkanie bo kurzu a kurzu :)i podładować czytnik e book-ów (muszę nadrobić bo rozgrzebałam ze 4 książki)
do usg jeszcze tylko 2 dni czekałam prawie 3 tyg i powiem Wam, że wbrew pozorom zleciało strasznie szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:05
-
Z serii POLAK POTRAFI
Naszialam sie stopana wycieraczke samochodowa, ktora moj syn wyciagna z szafy na przedpokoju.gorna czesc stopy tak sie rozerwala, ze bylo widac kosc, rana szeroka na centymetr... mega od 17 do 21 bylam w szpitalu, poczekalam sobie prawie 2 h w poczekalni, potem mnie zszyli, noge zawineli i tyle.Tzlko ze boli strasznie a ja mam okolo 20 min dzis drogi do gina, ehhh bede szla godzine....
Co do wakacji to my juz kilka lat nigdzie nie jezdzimy, albo mamy dolek finansowy, albo akurat na urlop rozwali sie auto i zje kase na urlop...w tym roku maz juz mial urlop, juz pierwszego dnia auto musialo stanac w warsztacie, a 2 dni pozniej umarl moj laptop, wiec znow poszlo kasy..., a mogla bym miec za to komode, gondole do spacerowki, dostawke siedzaca do wozka.... ehhhhh
Wiec w tym roku juz nigdzie nie ruszymy bo mamy minus na koncie, maz za miesiac zaczyna nowa prace, bedzie daleko dojezdzal, i bedzie mial tydzien na dzien, tydzien na noc, wiec raczej nie bedzie mial ochoty na wycieczki i za rok tez nie pojedziemy bo bedziemy sie musieli przeprowadzic blizej nowej pracy meza wiec sporo kasy pojdzie nooo wiec szaro buro i do dupy hehe
Karola juz po obchodzie ? -
Dzień dobry,
ja dziś mam lekkiego nerwa - nie wiadomo skąd. Może dlatego że muszę siedzieć w tej zapchlonej robocie;p
Ja chce do domu....
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Hej hej
Ja dziś obiadu robic nie muszę bo zostały mi mielone z wczoraj
Pojade sobie tylko później na hale po pyszne truskaweczki. Pogoda piekna... musze zakupić kilka bluzek bo niektóre przykrotkie przez brzuszek a inne ciasne moj drugi dzień l4 wreszcie wiem że się nie forsuje i dużo odpoczywam dla mojego Maluszka :*Marimiko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapraszamy Zemraa
kaarolaa - świetnie wieści!
ewelinka_shn - zazdroszczę...ejszcze do tego taka piękna pogoda w Trójmieście...ehhhkaarolaa lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci