Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykittykate - aaaaaaaaaaaaaaaaaaa myślałam, że kupiliście!
Mieszkanko super, szkoda, ze tylko wynajem
My teraz wynajmujemy z kilkoma osobami baardzo duże mieszkanie, jest super i do tego tanio, bo trafiła się nam okazja. Ale od 1 października chcemy jakąs kawalerkę wynająć, no i jakoś w styczniu zaczać szukać czegoś swojego (kupno) -
Furia wrzucaj fotę
-
Kiara wrote:kittykate - aaaaaaaaaaaaaaaaaaa myślałam, że kupiliście!
Mieszkanko super, szkoda, ze tylko wynajem
My teraz wynajmujemy z kilkoma osobami baardzo duże mieszkanie, jest super i do tego tanio, bo trafiła się nam okazja. Ale od 1 października chcemy jakąs kawalerkę wynająć, no i jakoś w styczniu zaczać szukać czegoś swojego (kupno)
My teraz sami mieszkamy z psem ale ciągle mało miejsca na wszystko a jak pojawi się dziecko to już sobie nie wyobrażam, poza tym do nas ciągle ktoś przyjeżdzaa to siostra a to mama pewnie bedzie chciała jak sie dzidzia urodzi więc siłą rzeczy nie damy rady juz w tej ciasnocie:(
Z doświadczenia wiem że kawalerek się nie opłaca kupować, za drogie są i koszty za duże. MY raty za kawalerke płacimy 1200 z a tu za 3 pok wynajem 1500 zł więc widzisz jaka róznica...
Powodzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:43
-
A u mnie malowanie mam już dosyć jestem zmęczona jak nie wiem a tu tyle sprzątania itd.. Któraś z was pisała o lataniu samolotem w ciąży ja w pierwszej ciąży leciałam na Kretę samolotem i wszystko było ok, ale gin mi powiedział, że on mi nie powie czy mam lecieć czy nie bo generalnie nic się nie powinno wydarzyć, ale głowy nie da. W tym roku to pewnie pojedziemy w góry do mojej mamy poleniuchować bo szkoda nam kasy na wyjazdy za granicę, trzeba zbierać na maluszka:)
karola, doris fajnie, że was wypuszczają mam nadzieje, że od tej pory wszystko będzie ok! -
Dobra, doszłam do strony 235 i się poddaję Nie dam rady nadrobić
Kittykate, sliczne mieszkanko mamy dużo takich samych mebli
Doris, Karolaa - trzymam kciuki!
Widziałam, że wiele z Was w wakacje wybiera się nad morze... a ja jeszcze dupska nie ruszyłam w tym roku na spacer nad morzem. Muszę młodą zapakować w wózek i ruszyć się w końcu.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyzapraszam wszystkie Mamusie, które mają termin porodu w pięknym miesiącu grudniu
* eforts 1 grudnia
* Mamax 2 grudnia
* Kulka41 2 grudnia
* KKK 2 grudnia
* Oliwia85 4 grudnia (USG)
* aniar 4 grudnia
* Paulina85 5 grudnia (USG)
* Milcia 5 grudnia (USG)
* lolaliciouse 5 grudnia
* Kiara 6 grudnia
* Furia 6 grudnia
* Ita 7 grudnia
* Kasandra 7 grudnia (USG)
* madzialena 7 grudnia (USG)
* dynamiczna 7 grudnia
* Ewelina22 8 grudnia
* Anna_84 8 grudnia
* maria.sm 10 grudnia
* aga.just 11 grudnia
* Kor_a 12 grudnia
* karola88 13 grudnia
* Militta110816 15 grudnia
* williams1 15 grudnia (USG)
* Kosmitka 15 grudnia (USG)
* Nessa 16 grudnia
* Gajka 16 grudnia
* ewelinka_shn 16 grudnia
* Marimiko 17 grudnia
* anuszka1986 17 grudnia
* olcia23 18 grudnia
* Zemra 19 grudnia
* kittykate 20 grudnia
* Magdalenna 21 grudnia
* kaarolaa 22 grudnia
* paulinaw 22 grudnia
* Wanes 23 grudnia
* ulaa8 23 grudnia
* julianna 23 grudnia
* zokeia 23 grudnia
* saprist88 24 grudnia
* Bajka 24 grudnia
* Doris-83 24 grudnia
* Kittykate 24 grudnia
* Qrczak 26 grudnia
* Niespodzianek:) 27 grudnia
* Nati89 28 grudnia (USG)
* NaamaH6669 28 grudnia
* lithe123 29 grudnia
* kurka 29 grudnia
* XYZ 29 grudnia
* AsiaCh 31 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 13:24
Ita, Anuszka1986 lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja. oczywiscie doczytalam ale jakbym zapamietala wsxystko co chcialabym napisac to na pewno mialabym kwadratowa glowr
my jedziemy nad morze i tak wczoraj szukalam kostiumu na rynku. znalazlam piekny oczywiscie dla ciezarowki dwuczesciowy. babeczka juz pakowala i mowi 90 zl. oczy z orbit mi wylecialy. 2 lata temu kupowalam kistium za 45 zl a tu babeczka mowi ze teraz takich cen nie ma a najtanszy ma za 50 zl jednoczesciowy taki........ bleeee
widzialam brzuchol z tego co pamietam chyba Bogusi. tak wiec kochana witaj w klubie wielkich mieszkanek dla nadzych maluszkowMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
my kupilismy sobie mieszkanko. 2pokojowe byla okazja cenowa a teraz niestety zaluje bardzo bo jest na 4 pietrze, wczesniej mi to nie przeszkadzalo a teraz nie wyobrazam sobie wczodzena na 4 pietro z maluchem ze wszystkimi rzeczami i z 4 latkiem. Marysia sama wchodzi i schodzi po schodach ale ja i tak sie boje ze spadnieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Dziękuję serdecznie za kciuki dziewczynki!!!!:D
Moje 5,23 cm szczęścia ma sie baardzo dobrze:D wszystko w jak najlepszym porządku- termin usg idealnie pokrywa się z wyjsciowym:)
Kruszek jeszcze nie chciał pokazać to tam ma między nogami:P ale za to całe badanie dłubał w nosie
aniar, kaarolaa, eforts, Doris-83, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Bajka wrote:KittyKate Swietne mieszkanko i dużo miejsca przede wszystkim
no i my wolną przestrzeń nawet do przyjęcia gości czy cokolwiek
i dużo miejsca w szafach bo z tym był problem też duży!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
lolaliciouse wrote:Dziękuję serdecznie za kciuki dziewczynki!!!!:D
Moje 5,23 cm szczęścia ma sie baardzo dobrze:D wszystko w jak najlepszym porządku- termin usg idealnie pokrywa się z wyjsciowym:)
Kruszek jeszcze nie chciał pokazać to tam ma między nogami:P ale za to całe badanie dłubał w nosie
super- dobrze, że ćwiczy rączki, oby tylko mu nie zostało jak już wyjdzie ;} -
nick nieaktualny
-
Kaarolaa ja już też w domku.
Krwawienia brak.
Jutro wizyta u mojego gina:-) To wam podam wymiary maluszka
A traz korzystam z pięknej pogody i razem z psem na tarasie leżę.
Ja mieszkam od niedawna na wsi i jestem szczęsliwa. Mój ogród to jeszcze plac budowy ale mam to w tyłku. Mąż zakupił mi fotel i się teraz mogę dotleniać
Swoją drogą powiem wam,że mój szpital jest naprawdę super:-) Wczoraj ordynator mnie badał i mu mówię,że ja idę w środę do domu bo w czwartek mam wizytę i chcę dostać od swojego lekarza kartę ciąży i skierowanie na badania. Na co ord. Odpowiada ,że my tu wszyscy Pani lekarzami jesteśmy i pyta się kto prowadzi ciąże...i mi lekarza mojego do sali przysłał Ja myślałam,że się zapadnę pod ziemię tak mi głupio było. Myślałam,że sobie ordynator jaja ze mnie robi:-)kaarolaa, lolaliciouse, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość