Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pół rozebrana siedzę, a w pracy w pokoju 30 stopni! nie wyobrażam sobie siedzieć z brzuchem w większe upały
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już czysto. Chyba się mój krwiak oczyścił do końca.
Mnie ostatnio ze szpitala wypuścili dopiero jak dwa dni było bez plamień. Taką mają zasadę.
U mnie 27 stopni ale chmurki chodzą po niebie i jest lekki wiatr:-) Jest super:-)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi powiedzieli, ze na plamienie nic nie poradza i lezenie oraz leki to w domu moge brac....ale moj krwiak chyba tez sie oczyscil, bo na usg w poniedzialek juz go prawie nie bylo, moze to on sie odezwał i mnie tak wystraszył...
kittykate lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaarolaa pewnie to ten krwiak.
Mi to samo powiedzieli,że mam leżeć i brać leki. Tylko tyle tak na prawdę możemy zrobić A i oczywiście myśleć pozytywnie:-)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie narazie 26 stopni w zacienionym miejscu, wieczorem wczoraj bylo juz tam slonce pokazalo 37 stopni.
Bylam na dzialeczce posiac koperek, marchewke i salate.
W poniedzialek dostane 10 krzaczkow pomidorkow od mamy i juz zamowilam 30 truskawek na wrzesien od mojej chrzestnej
Mialam chuste bylam niecala godzine z dwoma przerwami na wypicie wody. I myslalam, ze zemdleje jak wrocilam do domu. Ale naszczescie takie upaly na dworze a ja mam chlodno w domku to jest plus w upaly. Zima to jest minus bo wiecej trzeba palic.
My mieszkamy na wsi. Kupilismy sobie sklep za 20 tys z dzialka 700 metrow. Kolezanka architetka zaprojektowala nam jak to moze wygladac, rodzina nam pomagala stawiac scianki dzialowe. Mielismy tylko jedna glowna i witryny sklepowe. Zrobilismy dwa male pokoiki, salon laczony barkiem z kuchnia i jeden pokoj duzy z tylu -on jeszcze jest graciarnia. Lacznie 74 metry uzytkowej
. Troche w to kasy wlozylismy, ale gdyby nie to, ze w rodzinie sa fachowcy i kazdy kazdemu pomaga za zwykle dziekuje albo za grila na dzialeczce to nic z tego by nie bylo.
W zeszlym miesiacu malowalam salon na czerwono a kuchnie na zolto -
Czlowiek wyjdzie na chwile z domu i juz sie nie ogarnia na forum
Bylam dzisiaj w pracy pomic i siedzialam 3,5 h przy kompie to jyz krzyz mnie bolal, spac mi sie chciali, w glowie sie krwcilo, w brzuchu burczalo takze ja juz nie wracam, chociaz i tak bym nie wrocila bo dojezdzam 50 km w jedna strone.
Ja musze mierzyc cisnienie przez zawroty glowy to nieraz mam powyzej 130 ale zazwyczaj ksiazkowo, puls ok 90.
No i nie pamietam co mialam jeszcze napisac
Tez jutro wstawie forke mieszkanca mojego brzucha
Laski krwiaki wam sie powchlaniaja i skonczy sie jakiekolwiek plamienie!!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
wróciłam z działeczki:) cudownie pół dnia na powietrzu, uwielbiam upały wszędzie tylko nie w samochodzie akurat stał na słońcu i jak weszłam to jak do piekarnika
Niespodzianek odpoczywaj a mąż poradzi sobie
Czekamy na fotki