Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to jutro sama nie mam wizyty, niektóre z Was też mają. Fajnie fajnie.
Co za piękny dzień dzisiaj, jutro rano na uczelnie mam.. ehh. Cały gar pomidorówki ugotowany, ale pyyyszna mi wyszla. !mmmm! Jakoś w takie upały to tylko jakaś zupa wchodzi mi dobrze, bo nie miałabym siły jeść miecha itp..
No i zapomniałabym dodać zażarłam 4 lody świderki wodniste.. !kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola podgrzewam, a że obie jesteśmy na l4 to weź od razu więcej szmatek, Ty musisz leżeć to ja Ci pousługuje
Milcia mi lekarz pierwsze usg przez brzuch zrobil w 11i4 tydzien wczesniej doochwowo, tydzien pozniej tj.jutro genetyczne i tez przez brzuchol bedzie.
Powiedzcie mi czy na genetycznym mierzy sie cos poza przeziernoscia, nosem i przeplywami? Bo to w sumie mialam zmierzone tydzien temu, chyba ze lekarz chce zobaczyc na leoszym sprzecie a to ostatnio to tak przy okazji mi zmierzyl ?!
Czekam na detektor, sledze moja paczke, rano wyszla z mojej poczty a ja jeszcze jej nie mam ale ten kurier pocztowy potrafi przyniesc paczke nawet o 22 !
Pociesza mnie to ze jak uslysze serduszko to nie bede jutro caly dzien przed wizyta (18) zastanawiac sie czy moj dziec zyje
Tez macie glupawke przed wizyta?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnie usg dwa tygodnie temu na koniec 10 tygodnia miałam jeszcze dopochwowo. Pewnie też już przez brzuch, bo to już będzie 13 tydzień. Jutro kończę 12 i oczywiście cotygodniowa dokumentacja będzie robiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 19:48