Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to jutro sama nie mam wizyty, niektóre z Was też mają. Fajnie fajnie.
Co za piękny dzień dzisiaj, jutro rano na uczelnie mam.. ehh. Cały gar pomidorówki ugotowany, ale pyyyszna mi wyszla. !mmmm! Jakoś w takie upały to tylko jakaś zupa wchodzi mi dobrze, bo nie miałabym siły jeść miecha itp..
No i zapomniałabym dodać zażarłam 4 lody świderki wodniste.. !
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola podgrzewam, a że obie jesteśmy na l4 to weź od razu więcej szmatek, Ty musisz leżeć to ja Ci pousługuje

Milcia mi lekarz pierwsze usg przez brzuch zrobil w 11i4 tydzien wczesniej doochwowo, tydzien pozniej tj.jutro genetyczne i tez przez brzuchol bedzie.
Powiedzcie mi czy na genetycznym mierzy sie cos poza przeziernoscia, nosem i przeplywami? Bo to w sumie mialam zmierzone tydzien temu, chyba ze lekarz chce zobaczyc na leoszym sprzecie a to ostatnio to tak przy okazji mi zmierzyl ?!
Czekam na detektor, sledze moja paczke, rano wyszla z mojej poczty a ja jeszcze jej nie mam
ale ten kurier pocztowy potrafi przyniesc paczke nawet o 22 !
Pociesza mnie to ze jak uslysze serduszko to nie bede jutro caly dzien przed wizyta (18) zastanawiac sie czy moj dziec zyje
Tez macie glupawke przed wizyta?
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnie usg dwa tygodnie temu na koniec 10 tygodnia miałam jeszcze dopochwowo. Pewnie też już przez brzuch, bo to już będzie 13 tydzień. Jutro kończę 12
i oczywiście cotygodniowa dokumentacja będzie robiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 19:48

codziennie jest w moim menu 

niby nie jem slodyczy i smazonego a waga rosnie. Z synem 32 przytylam, ale z nim to jadlam ze hoho