X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa ja nie wmuszam. Nie jestem jak teściowa,że ciągle za nim łazi jedz i jedz i mu wpycha. Kiedyś tak wpychała,że mówił że ma dość, a ona jeszcze. I co zwymiotował. Miałam z nią wtedy niezłe ścięcie. On jest chyba tak jak ja jak zgłodnieje to przyjdzie. Nawet ma swój tępy nóż do smarowania chlebka. Sam nie raz sobie robi :)

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka to niech dalej maluszek tak pieknie rosnie :) no i sie powoli te wazne usg zaczynaja, ja mam jedno 9 czerwca a drugie 16 czerwca...juz sie nie moge doczekac, ale teraz jestem juz duzo spokojniejsza i wiem, ze Kropus jest silny :)

• Mysiok Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super słyszeć, że u Was te najważniejsze wyniki ok..to nastraja bardzo optymistycznie :)

89b74e6224.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    Kaarolaa ja nie wmuszam. Nie jestem jak teściowa,że ciągle za nim łazi jedz i jedz i mu wpycha. Kiedyś tak wpychała,że mówił że ma dość, a ona jeszcze. I co zwymiotował. Miałam z nią wtedy niezłe ścięcie. On jest chyba tak jak ja jak zgłodnieje to przyjdzie. Nawet ma swój tępy nóż do smarowania chlebka. Sam nie raz sobie robi :)
    i to jest wlasnie podejscie naszych mam i babc...moja babcia zawsze mojemu najmlodszemu bratu na sile wpychala...a on uparcie, ze nie chce, nie raz wtedy na nia krzyknelam, ze skoro nie glodny to nie karmic go na sile...zglodnieje sam przyjdzie...

• Mysiok Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 mój bratanek odkąd pamiętam nie jadł nic oprócz ziemniaków i suchych bułek..Jego Mama go do niczego nie zmuszała co było odwiecznym problemem dla starszego pokolenia..i co..dziś chłopak wyrósł jak trzeba, to już młody mężczyzna właściwie i je wszystko co się na talerzu znajdzie.. Myślę, że to zasługa tego, że właśnie nic mu się nie wmuszało..a zagłodzić się nie zagłodził.. :)

89b74e6224.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilkę będę musiała iść w piecu napalić na ciepłą wodę. Naczynia czekają :( przydałaby się zmywarka :D i trzeba się ochłodzić pod prysznicem :)

Zemraa lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pamiątkowe fotki:

65878a42749b8418med.jpg

d76452988d152ecemed.jpg

kaarolaa, Bogusiar80, Qrczak, Zemraa, Magdalenna, eforts, Furia, Milatka :), Niespodzianek:), Kiara, Marimiko lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widze ze trzyma raczke przy buzi :) sliczny...

• Bogusiar80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny najważniejsze picie, resztę zawsze jakoś nadrobi :) Poza tym rano i wieczorem flacha 250 ml mleka od krówki z kakaem :) nie chce się dać namówić na picie z kubka. A to rodzinne ja miałam trzech braci. Starszy dwa lata brat z flachy przestał pić w 4 klasie, ja w 2 potem młodszy przed zerówką i najmłodszy mając 3 lata. Jakoś tak wszyscy razem to odstawiliśmy

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Bajka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka cudny dzidzi :D

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka ładnie wygląda Twoje bobo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    Dziewczyny najważniejsze picie, resztę zawsze jakoś nadrobi :) Poza tym rano i wieczorem flacha 250 ml mleka od krówki z kakaem :) nie chce się dać namówić na picie z kubka. A to rodzinne ja miałam trzech braci. Starszy dwa lata brat z flachy przestał pić w 4 klasie, ja w 2 potem młodszy przed zerówką i najmłodszy mając 3 lata. Jakoś tak wszyscy razem to odstawiliśmy
    ja pamietam jak idac do pierwszej klasy przed wyjsciem musialam wypic flache kaszy mannej :) moje rodzenstwo tak samo :) he he majac 7 lat i pic z butli, caly czas mi sie z tego smiac chce :)

Bogusiar80 lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooom kciuka sobie ssie, taki słodki widok :)
    Także tym które jeszcze nie miały takiego widoku na USG mówię że to niesamowite uczucie!

kaarolaa lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mezu juz w olsztynie, za 3 godzinki bedzie w ełku :)

chyba zamowie pizze na wieczor :)

Milatka :) lubi tę wiadomość

• Zemraa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    Za chwilkę będę musiała iść w piecu napalić na ciepłą wodę. Naczynia czekają :( przydałaby się zmywarka :D i trzeba się ochłodzić pod prysznicem :)
    ja mama to samo :)
    właśnie mój emek poszedł napalić ,
    oj tą pizze to i ja bym wciągnęła

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być ,że mam to samo :)

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mojej wizyty jeszcze pięć dni
    Ale dzisiaj awizo w skrzynce było, więc mąż jak wróci, to pojedzie na pocztę, bo to na pewno detektor przyszedł ;)

Bursztynka, super zdjęcia. Ja z poprzedniej wizyty mam z rączka i paluszkami. Oprócz genetycznych we wtorek, też potem następną wizytę mam 26 czerwca :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola u Kiary termin do przodu będzie, ale musisz się jej zapytać, na kiedy dokładnie bo nie pamiętam.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok jak sie tu pokaze to napewno poda zmieniony termin :)

• Magdalenna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Bursztynka to niech dalej maluszek tak pieknie rosnie :) no i sie powoli te wazne usg zaczynaja, ja mam jedno 9 czerwca a drugie 16 czerwca...juz sie nie moge doczekac, ale teraz jestem juz duzo spokojniejsza i wiem, ze Kropus jest silny :)

Znowu nam wizyta w tym samym terminie wypada :D Jak dalej będzie taka zbieżność, to tego samego dniu urodzimy ;)
    Bursztynka - śliczny maluszek, gratuluję :)

kaarolaa, Bursztynka lubią tę wiadomość

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ