Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdalenna wrote:Znowu nam wizyta w tym samym terminie wypada Jak dalej będzie taka zbieżność, to tego samego dniu urodzimy
Bursztynka - śliczny maluszek, gratuluję -
Hej Mamuśki
zanim nadrobię, to i ja wrzucę zdjęcie z dzisiejszej wizyty
Dzidziuś rośnie książkowo Wg OM 9 tydz, wg wielkości również. Ma 2,35 cm, serduszko, które na poprzedniej wizycie biło jeszcze słabo (w 6 tyg i 6 dniu 133) bije już ok, 188,91 więc nie mam powodów do obaw Widać zalążki rąk i nóg. Chyba spał, bo nic się nie ruszał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e170ed6628b5.jpg
12 czerwca kolejna wizyta, z USG genetycznym
w ogóle to dowiedziałam się, że już chorowałam na cytomegalię, cokolwiek to jestkaarolaa, Furia, Bajka, Bogusiar80, Bursztynka, Milatka :), Niespodzianek:), Kiara lubią tę wiadomość
-
Hejka !!
Chwile mnie nie bylo i już tyleee postów. !
Właśnie wróciłam od lekarza, z maluszkiem wszystko dobrze. Mmm jaki cudowny widok, aż mi łzy w oczach stały, bo tak się martwiłam.
Przedstawiam Wam mojego klopsa:)
Badanie pranetalne 13 czerwca mam:)kaarolaa, Qrczak, Bajka, Bogusiar80, Bursztynka, Milatka :), Niespodzianek:), Kiara, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wspaniale dzieciaczki
Co do karmienia dzieci, to ja juz na tesciowa kilka razy nawarczalam ze ma malemu nie wciskac jedzenia jak on nie chce, bo co ich odwiedzalismy to ta sie zachowywala jak bysmy dziecko glodzili. A on jak nie chce to nie zje i tyle, a jak ma chec to zje bardzo duzo, dzis na obiad zjadl duza papryke faszerowana miesem i porcje ziemniaczkow z sosem koperkowym
Bogusiar80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piękne te Wasze dzieciaczki
Mam wrażenie, że u Was czas zasuwa i te dzieci coraz większe a moje maleńkie jest.
Już się nie mogę mojej poniedziałkowej wizyty doczekać. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Trochę się martwię tym swoim ginem, bo ostatnio okazało się, że jednej koleżance najpierw potwierdził ciążę, a kilka dni później stwierdził, że nie ma po niej śladu, robił USG tylko przez brzuch tak samo jak mi zawsze robił. Kazał jej odstawić wszystkie leki i czekać na @. Ale ona poszła do innego gina i okazało się, że pęcherzyk jest na swoim miejscu i to wczesna ciąża, póki co bez serduszka jeszcze, bo to nawet nie jest 6 tc, ale jednak!
Teraz to już za późno na zmianę lekarza, a coraz więcej takich dziwnych historii o nim słyszę Z drugiej strony prowadził ciążę mojej siostry i mimo, że była zagrożona, wszystko się udało i szczęśliwie donosiła.
Sama już nie wiem, co o tym wszystkim myśleć -
nick nieaktualnyzapraszam wszystkie Mamusie, które mają termin porodu w pięknym miesiącu grudniu
* eforts 1 grudni
* aniar 1 grudnia (USG)
* Mamax 2 grudnia
* Kulka41 2 grudnia
* KKK 2 grudnia
* Oliwia85 4 grudnia (USG)
* Paulina85 5 grudnia (USG)
* Milcia 5 grudnia (USG)
* lolaliciouse 5 grudnia
* Kiara 6 grudnia
* Furia 6 grudnia
* Ita 7 grudnia
* Kasandra 7 grudnia (USG)
* madzialena 7 grudnia (USG)
* dynamiczna 7 grudnia
* Bursztynka 7 grudnia (USG)
* Ewelina22 8 grudnia
* Anna_84 8 grudnia
* maria.sm 10 grudnia
* aga.just 11 grudnia
* karola88 11 grudnia (USG)
* Kor_a 12 grudnia
* Milatka:) 12 grudnia
* Militta110816 15 grudnia
* williams1 15 grudnia (USG)
* Kosmitka 15 grudnia (USG)
* Nessa 16 grudnia
* Gajka 16 grudnia
* ewelinka_shn 16 grudnia
* Marimiko 17 grudnia
* anuszka1986 17 grudnia
* olcia23 18 grudnia
* Zemra 19 grudnia
* kittykate 20 grudnia
* Magdalenna 21 grudnia
* kaarolaa 22 grudnia
* paulinaw 22 grudnia
* Wanes 23 grudnia
* ulaa8 23 grudnia
* julianna 23 grudnia
* zokeia 23 grudnia
* saprist88 24 grudnia
* Bajka 24 grudnia
* Doris-83 24 grudnia
* Kittykate 24 grudnia
* szurabura 25 grudnia
* Qrczak 26 grudnia
* Niespodzianek:) 27 grudnia
* Nati89 28 grudnia (USG)
* NaamaH6669 28 grudnia
* Mysiok 28 grudnia
* lithe123 29 grudnia
* kurka 29 grudnia
* XYZ 29 grudnia
* Bogusiar80 29 grudnia
* AsiaCh 31 grudnia -
nick nieaktualny
-
To znowu ja. Panikowałam dzisiaj w związku z morfologią. W rozmazie krwi wyszło mi, że mam ponad normę neutrofile i zbyt małą liczbę limfocytów. Mama skontaktowała się z ich sąsiadką, która jest lekarzem rodzinnym i ta powiedziała, że te wyniki świadczą o tym, że organizm walczy z jakąś bakterią. Dosłownie przed chwilą udało mi się dopiero skontaktować z moją panią ginekolog, która powiedziała, że takie wahania są nie istotne i zakończyła rozmowę. Nie czuję się usatysfakcjonowana tą rozmową i nie wiem co z tym dalej robić...
-
AsiaCh wrote:To znowu ja. Panikowałam dzisiaj w związku z morfologią. W rozmazie krwi wyszło mi, że mam ponad normę neutrofile i zbyt małą liczbę limfocytów. Mama skontaktowała się z ich sąsiadką, która jest lekarzem rodzinnym i ta powiedziała, że te wyniki świadczą o tym, że organizm walczy z jakąś bakterią. Dosłownie przed chwilą udało mi się dopiero skontaktować z moją panią ginekolog, która powiedziała, że takie wahania są nie istotne i zakończyła rozmowę. Nie czuję się usatysfakcjonowana tą rozmową i nie wiem co z tym dalej robić...
mam dokładnie to samo, ale mi znajoma lekarz powiedziała, że w ciąży neut mogą być lekko podwyższone. Pozostałe mam w normie. Nie mamy się czym martwić. -
nick nieaktualny