Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam w poczekalni na wizytę. Na dodatek dziś się źle czuję. Duszno mi jakoś i plecy mnie bolą i brzuch kluje często.
Z przyjemnych rzeczy miałam dziś łaskotki w brzuszku śmieszne uczucie.
Już nie mogę doczekać się usg. Oby wszystko było jak trzeba. No i zwolnienie by mi się przydało bo ciężko w pracy mi się siedzi. I tu mam pytanie do was - na jak okres czasu dają takie ciążowe zwolnienie? -
Ja dzisiaj tunikę założyłam i już większość zauważyła- jakoś w tunice inna figurka się zrobiła i inaczej to wygląda, a dziewczyny w pracy to po biuście się domyślały- podobno mocno urósł ja tego tak nie dostrzegam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z owocow mam z owocow gruszki, brzoskwinie, nektarynki i banany, jak cyganka wracalam wczoraj obladodowana tymi owocami hehe
A na obiad papryka faszerowana mieskiem mielonym wolowym, ziemniaczki i sosik koperkowo jogurtowy
-
Ja dzis na obiad makaron z truskawkami
Bylam w lidlu i kupilam tshirt ciazowy na ramiączkach i legginsy. Moja mama za to zakochała sie w body dla malucha i kupiła :-p kolor różowy bo mówi ze to pewnie dziewczynka jak będzie chlopiec to po domu sie założy hihi ale takie są maleńkie słodkie ;**kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wiesz Karola teraz już 10 tydz to zmiany mogą być ogromne
kupiłam mandarynki, brzoskwinie, jabłka i gruszki no i wypiłam sok wieloowocowy po drodze chyba miałam niedobór witamin
posłuchałam wczoraj serduszka i mimo, że idę dzisiaj do lekarza dopiero na 18 to w ogóle mi się nie dłuży i nie panikujękaarolaa lubi tę wiadomość
-
a ja dziś miałam ogromną ochotę na kotleta schabowego obtoczonego platkami owsianymi, młode ziemniaczki z koperkiem i potrawkę z zielonej soczewicy i teraz padam z obżarstwa
Karola ja też kupiłam truskawki nasze tylko tak podjadam sobie po 1 po 2 między posiłkami ale licze je jako jeden posiłek
może wieczorem wykombinuje jakiś koktajl z nichkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytez bym wypila sok ze swiezych owocow, ale sie boje bo zle na niego reaguje...zrobie zeby sprawdzic czy dalej mnie po nim mdli, ale dodam inne owoce, gruszki sa bleee....one poki co odpadaja...
za mna chodzil schabowy ze 3 dni, wczoraj jak wrocilam ze szpitala zrobilam sobie watrobke z cebulka i zimniaki do tego... ja bez ziemniakow zyc nie moge, koniecznie musza byc -
nick nieaktualny
-
nie wyobrażam sobie, żeby zjeść wątróbkę!!! a tak generalnie wcale nie ma aż tak dużo żelaza i w ciąży nie można z nią przesadzać
powiedzcie mi czy jecie sery pleśniowe?
ja generalnie nie jem żadnego sera ale wczoraj byliśmy u znajomych na obiedzie i była zapiekanka z serem pleśniowym u niby wygrzebywałam ser no ale trochę na pewno jego zjadłam, to chyba nic złego co?? szczególnie, że był po obróbce termicznej -
Hej,
witam się nieśmiało i proszę o dopisanie do listy.
Termin 28 grudnia..
Czytam Was od jakiegoś czasu i stwierdzam, że to jedno z bardziej pozytywnych forów na jakie trafiłam więc cieszę się, że mogę dołączyć..choć jeszcze cieszę się ostrożnie bo to dość wcześnie...Magdalenna, kaarolaa, kittykate, Zemraa, Qrczak, Milatka :), Kiara lubią tę wiadomość