Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Reety ale czytania
Kochane trzymajcie dziś kciuki o 19.20 mam wizyte po 3 tygodniach mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, napiszę wieczorkiem.
Co do kosmetyków to ja się zakochałam w Mary Kay i jak dla mnie sa genialne, skład też mają dobry
Dopiero z pracy wróciłam ale padam ze zmeczenia, szybki prysznic, jakiś obiadek, słodkie lenistwo i usg...
Dziewczyny jak myślicie czy w 9 tyg dzidzi się rusza i widać na usg???Furia lubi tę wiadomość
-
jesli moge cos delikatnie zasugerowac Dziewczyny to nie oszczedzajcie na detektorze
ten wydatek naprawde sie oplaca, zostaje na kolejne baby plus ok jakosci da Wam lepszy i szybszy rezultat
jedna znajoma kupila gorszej jakosci, tanszy (uzywany) i pieniazki niestety wyrzucone w bloto, bo nie funkcjonowal ok, potem probowala zwrocic ale sie nie udalo :--((
polecam Contec Pocket Fetal Sonoline C z allegro, slucham sobie nim od 12 tyg i sprawdza sie jeszcze na sama koncowke, raz tylko wymienilam baterie ;--))
ps nie twierdze, ze uzywane sa zle, a nowe najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 14:11
-
nick nieaktualnyja juz po obiadku, a teraz lezakuje mezu rozwalil sie na balkonie i opala skore a mi jest wiecznie goraco, w mieszkaniu wszystkie okna pootwierane i balkon na szeroko i jeszcze slaby przeciag...
a jutro jade na wies, maz mnie namowil, kurcze ale jak pojade to sie domysla, ze w ciazy jestem a chcialam jeszcze poczekac i po 16 czerwca powiedziec rodzicom...bede tam 2 tyg, nie dam rady ukrywac brzucha, a na torbiel chyba nie dam rady juz to zwalac...oj wszystkie plany mi sie posypia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:
* eforts 1 grudni
* aniar 1 grudnia (USG)
* Kiara 2 grudnia/29 listopada (USG)
* Mamax 2 grudnia
* Kulka41 2 grudnia
* KKK 2 grudnia
* Oliwia85 4 grudnia (USG)
* Paula84 4 grudnia
* Paulina85 5 grudnia (USG)
* Milcia 5 grudnia (USG)
* lolaliciouse 5 grudnia
* Furia 6 grudnia
* Ita 7 grudnia
* Kasandra 7 grudnia (USG)
* madzialena 7 grudnia (USG)
* dynamiczna 7 grudnia
* Bursztynka 7 grudnia (USG)
* Ewelina22 8 grudnia
* Anna_84 8 grudnia
* maria.sm 10 grudnia
* aga.just 11 grudnia
* karola88 11 grudnia (USG)
* Kor_a 12 grudnia
* Milatka:) 12 grudnia
* Militta110816 15 grudnia
* williams1 15 grudnia (USG)
* Kosmitka 15 grudnia (USG)
* Gajka 16 grudnia
* ewelinka_shn 16 grudnia
* Marimiko 17 grudnia
* anuszka1986 17 grudnia
* olcia23 18 grudnia
* Zemra 19 grudnia
* Magdalenna 21 grudnia
* kaarolaa 22 grudnia
* paulinaw 22 grudnia
* Wanes 23 grudnia
* ulaa8 23 grudnia
* julianna 23 grudnia
* zokeia 23 grudnia
* saprist88 24 grudnia
* Bajka 24 grudnia
* Doris-83 24 grudnia
* Kittykate 24 grudnia
* szurabura 25 grudnia
* Qrczak 26 grudnia
* Niespodzianek:) 27 grudnia
* Nati89 28 grudnia (USG)
* NaamaH6669 28 grudnia
* Mysiok 28 grudnia
* lithe123 29 grudnia
* kurka 29 grudnia
* XYZ 29 grudnia
* Bogusiar80 29 grudnia
* AsiaCh 31 grudnia
KAROLA zmieniłam swoje dawne. wczoraj Ci o tym pisałam, ale nie zmieniłaś :p
[a tak nawiasem mówiąc wczoraj się walnęłam - na zdj. z usg mam TP na 29.11 a nie 30.11 ;p]
Milcia - to mamy to samo. Mi w testach wyszło uczulenie na różne drzewa jakieś(na pewno bylica, nie pamiętam reszty), trawę, zboże i coś tam jeszcze Także jestem z Tobą i możemy sobie nazwajem współczuć. Od razu szoruj pod prysznic CAŁA! Musisz zmyć z siebie ten alergen, z włosów też. Ja dziś wyszłam tylko do biedronki, która jest tuż obok, a znowu wróciłam z zapuchniętym okiem. Już mi zeszło na szczęście (płuczę solą fizj.), oczywiście z milion razy po drodze kichałam. Alergicy nieststy mają przesrane ALERTECU w ciąży nie wolno! Ja też zawsze brałam, teraz pytałam o to lekarza i mówi, że absolutnie nie brać.
Lilthe - ja nie jem produktów niepasteryzowanych, surowego mięsa i surowych ryb (i uważam, że to głupota jak ktoś w ciąży je), surowych jaj i kremów z nich, puszkowanych ryb.
Bajka - kciuki zaciśniete!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 15:09
-
Paula84 wrote:Furia instrukcję obsługi też miałaś po angielsku?? mam nadzieję, że nie jest to skomplikowane
Po angielsku :p ale tak: jk bateria jest w srodku to smarujesz brzucho oliwka, podlaczasz sluchawki lub glosniki, przekrecasz na full pokretelko i zaczynasz poszukiwania
U mnie ostatnio co wizyte maluch fika
Odwolalam to platne usg, i jesli na normalnym by cos bylo nie tak to wtedy je zrobie, a jak bedzie wszystko ok to nie bede sobie tym glowy zawracala
Nessa trzymaj sie
Milcia moze maluszek sie tak ulozyl, nie denerwuj sie na zapas, przy tak malutkim serduszku nie tak latwo je znalezc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapraszam wszystkie Mamusie, które mają termin porodu w pięknym miesiącu grudniu
* eforts 1 grudni
* aniar 1 grudnia (USG)
* Mamax 2 grudnia
* Kulka41 2 grudnia
* KKK 2 grudnia
* Kiara 2 grudnia/29 listopad (USG)
* Oliwia85 4 grudnia (USG)
* Paula84 4 grudnia
* Paulina85 5 grudnia (USG)
* Milcia 5 grudnia (USG)
* lolaliciouse 5 grudnia
* Furia 6 grudnia
* Ita 7 grudnia
* Kasandra 7 grudnia (USG)
* madzialena 7 grudnia (USG)
* dynamiczna 7 grudnia
* Bursztynka 7 grudnia (USG)
* Ewelina22 8 grudnia
* Anna_84 8 grudnia
* maria.sm 10 grudnia
* aga.just 11 grudnia
* karola88 11 grudnia (USG)
* Kor_a 12 grudnia
* Milatka:) 12 grudnia
* Militta110816 15 grudnia
* williams1 15 grudnia (USG)
* Kosmitka 15 grudnia (USG)
* Gajka 16 grudnia
* ewelinka_shn 16 grudnia
* Marimiko 17 grudnia
* anuszka1986 17 grudnia
* olcia23 18 grudnia
* Zemra 19 grudnia
* Magdalenna 21 grudnia
* kaarolaa 22 grudnia
* paulinaw 22 grudnia
* Wanes 23 grudnia
* ulaa8 23 grudnia
* julianna 23 grudnia
* zokeia 23 grudnia
* saprist88 24 grudnia
* Bajka 24 grudnia
* Doris-83 24 grudnia
* Kittykate 24 grudnia
* szurabura 25 grudnia
* Qrczak 26 grudnia
* Niespodzianek:) 27 grudnia
* Nati89 28 grudnia (USG)
* NaamaH6669 28 grudnia
* Mysiok 28 grudnia
* lithe123 29 grudnia
* kurka 29 grudnia
* XYZ 29 grudnia
* Bogusiar80 29 grudnia
* AsiaCh 31 grudnia -
Furia wrote:Po angielsku :p ale tak: jk bateria jest w srodku to smarujesz brzucho oliwka, podlaczasz sluchawki lub glosniki, przekrecasz na full pokretelko i zaczynasz poszukiwania
U mnie ostatnio co wizyte maluch fika
Odwolalam to platne usg, i jesli na normalnym by cos bylo nie tak to wtedy je zrobie, a jak bedzie wszystko ok to nie bede sobie tym glowy zawracala
Nessa trzymaj sie
Milcia moze maluszek sie tak ulozyl, nie denerwuj sie na zapas, przy tak malutkim serduszku nie tak latwo je znalezc
po obrazkach już się domyśliłam hhehe ale zapomniałam, że trzeba się naoliwić
jakby ktora jadła obiad to smacznego, ja właśnie pochłaniam ruskie -
nick nieaktualny