Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Skoro robimy wagową spowiedź to ja ważyłam najmniej 54kg ale wyglądałam bardzo chudo mimo mojego wzrostu niedużego 164cm, bo mam dużą mięśniówkę, przed ciążą było 58kg, tak mi się nazbierało
a teraz 59kg.
Furia lubi tę wiadomość
-
Ja byłam przed ciążą na diecie i z 80 zrzuciłam do 68:-) Między innymi dzięki diecie zaszłam w ciążę
Teraz żrem ile chce i mam 2 kg do przodu.
Furia, eforts, Kulka41 lubią tę wiadomość
-
AsiaCh wrote:Furia Ty ważysz nie wiele więcej niż generalnie powinnaś przy swoim wzroście, a na zdjęciu naprawdę jesteś chudzinka! ...chudzinka z fajnym brzuszkiem!
Taka chudzinka nie jestem haha, magia aparatu :peforts, HANA lubią tę wiadomość
-
williams1 wrote:Skoro robimy wagową spowiedź to ja ważyłam najmniej 54kg ale wyglądałam bardzo chudo mimo mojego wzrostu niedużego 164cm, bo mam dużą mięśniówkę, przed ciążą było 58kg, tak mi się nazbierało
a teraz 59kg.
tego bardzo zazdroszcze ! Ja jestem len patentowany
-
Uhhh doczytałam, gratuluję udanej wizyty!
Lola ja też mam ochotę na piwko jak czuje zapach to aż mnie skręca, ale nie tkne, ale to chyba na zasadzie zakazany owoc bo zanim zaszłam w ciąże to alkohol mógłby nie istnieć, nie smakował mi wcale..
Sliczne macie brzuszki dziewczyny. Ja poproszę jutro męża żeby zrobił fotę to może wrzuce.
u mnie waga przed ciążą 68 - 172 cm i na szczęście stoi w miejscu, ale też na pewno wszystko pójdzie w pupe i biodra, moje koleżanki się śmieją, że mam brazylijskie pośladki:) -
nick nieaktualny
-
Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 64 kg. Po ciąży zostało mi 82 kg. Walka z kg zrzuciła mi wagę do 69kg. Potem praca na magazynie. Zimą warunki prawie jak na dworze. Więc dzień w dzień zupki ser w ziołach mniam itp i waga podskoczyła do 80 kg. No i przed tą trochę lepiej zaczęłam się odżywiać i dopiero zjechałam 77/78 kg przy wzroście 170 cm. Teraz mam już jakieś 82 kg
-
AsiaCh wrote:Milcia, to chyba powinno być na odwrót, jak się leży, wsuwa posiłki i ma się mało ruchu, to powinno się tyć
Niby jak, ale jak chodziłam do pracy, to tam drugie śniadanie, coś oprócz tego, a w domu w ogóle mnie do jedzenia nie ciągnęło. Miałam mdłości, to już w ogóle mnie odrzucało. A na mięso nie mogę patrzeć do teraz, a wiem, że powinno się jeść, bo białko też jest potrzebne i inne składniki. -
Doris, Furia szacunek
Milcia zazdrość, też chciałabym gubić kg przy zmianie trybu życia na leżącymimo, iż przepadam zaruchem!
Juliana gratulacje udanej wizyty
A ja jak tylko powiem głośno, że nie wymiotuje to kara i cała kolacja w toalecieechh
A co do jerby to ona chyba jest pobudzajaca co? Pamietam kiedys kolega mi ja proponowal jak bylam zmeczona a kawa pogardzalamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 22:46