X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula84 wrote:
    Kiara jaki piękny masz brzusio :) ja codziennie wypatruje u siebie, ale dalej nic ino fałdka tłuszczyku hehe
    To tak jak u mnie :) ino tłuszcz :)
    za to wczoraj siostry stwierdziły że piersi mam ogromniaste :)
    ku ucieszę emka

kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zemra na ktora masz wizyte w czwartek???
    ja wizytuje na 14:45...

Zemraa lubi tę wiadomość

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka dokładnie tak jak pisze eforts, przecież zawsze pierze się te ciuchy mnie zdarzało się nawet po dwa razy jak po pierwszym praniu czułam jeszcze ten specyficzny zapach ciucholandu. Poza tym bardzo często kupuje rzeczy z metkami i dużo ładniejsze niż w sieciówkach nie mówiąc już o różnicy w cenie. Dziecko i tak wszystko pięknie brudzi na początku jakimś malowniczym ulewaniem albo kupką a później jedzonkiem i wszystkim co się pod rączki nawinie:)

kaarolaa, eforts lubią tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EFORTS - też się zastanawiałam nad tym strojem, ale wolałabym jednak usztywniane miseczki, mam duży biust.

ANIAR - on mi nie zmalał, tylko się podniósł jakiś czas temu i dlatego taki się wydaje :D

Dzięki dziewczyny :)

• Ita Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja część ciuszków już mam właśnie kupionych w ciucholandach. I nie widzę w tym nic złego. Wyprane i pachnące wyglądają jak nówki. Wiadomo, że jeszcze na jesieni będę je prała i prasowała (zwłaszcza, że spoczywają w pudle na strychu).

Część pewnie dostanę od rodziny i koleżanek po ich maluchach. Brakującą resztę natomiast dokupię w zwykłych sklepach.
    Podobno w Tesco mają świetną linię dziecięcych ciuszków.

Kiara lubi tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zakupów dla maleństwa to też dopiero od 3 trymestru ,ale już mnie ciągnie ....
    My się zastanawiamy nad łóżeczkiem takim turystycznym/kojcem , widziałam u koleżanki całkiem fajnie to wygląda.Oglądałam na allegro i można kupić naprawdę fajne zestawy tych łóżeczek!

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    zemra na ktora masz wizyte w czwartek???
    ja wizytuje na 14:45...
    15 .30

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa wrote:
    15 .30
    to ja wroce, a Ty bedziesz akurat na wizycie...pewnie nie mozesz sie doczekac tak jak ja...

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa ja właśnie cały czas korzystam z turystycznego w wersji rozbudowanej i jestem bardzo zadowolona więc z czystym sumieniem mogę wam polecić. Plusem jest to, że chcąc gdzieś z dzidzią jechać pakujesz łóżeczko w mały prostokąt i nie martwisz się czy ma gdzie spać. Dla mnie rewelacja

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    to ja wroce, a Ty bedziesz akurat na wizycie...pewnie nie mozesz sie doczekac tak jak ja...
    aj ,ja już godziny odmierzam :)
    będę musiała z litr melisy wypić na uspokojenie... tak się denerwuje!

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek:) wrote:
    Zemraa ja właśnie cały czas korzystam z turystycznego w wersji rozbudowanej i jestem bardzo zadowolona więc z czystym sumieniem mogę wam polecić. Plusem jest to, że chcąc gdzieś z dzidzią jechać pakujesz łóżeczko w mały prostokąt i nie martwisz się czy ma gdzie spać. Dla mnie rewelacja
    no to mnie już przekonałaś:)

Niespodzianek:) lubi tę wiadomość

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wizyte w czwartek na 9 ;) juz niech szybciej mija ten czas.. a wczoraj blismy w zoo :) my namy takie szczęście ze zawsze jakieś zwierzatka sie pykaja hihi. Tym razem żółwie :D tak się nasmialam...

kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa wrote:
    aj ,ja już godziny odmierzam :)
    będę musiała z litr melisy wypić na uspokojenie... tak się denerwuje!
    mam to samo...juz sie doczekac nie moge...najgorzej bedzie w czwartek :) jak nic biegunki z nerwow dostane

Zemraa lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za chwilę też się wybieram do ciucholandu. Może jakieś spodnie dostane. Póki co noszę tylko jedne spodnie, które jeszcze mi są dobre. Ciuchy dziecięce też tam będę kupować, bo dla tak małych dzieci można kupić naprawdę perełki i w ogóle nie zniszczone.

Kiara lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela to rozpoczynach wizyty w czwartek... :)

tez mam w planie odwiedzic dzis lumpka...zobacze co ciekawego maja ;)

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dzisiaj zakupilam ta oliwke z baby dream mam nadzieje, ze pomoze ma moja bardzo sucha skore na brzuchu peirsiach i boczkach. Karola to łozeczko, ktore wkleilas to wlasnie ja to sobie upatrzylam tyle, ze z misiem, albo pieskiem :)
    Co do ubranek to tez bede miec bardzo duzo, takze nei wiem czy bede cos kupowac, ze strony mojego męża jest 7 małych dzieciaczków, i od jeden z braci meza nam zbieral ciuszki i jest ze trzy kartony. Co do wózka to moj kochana babcia chce zrobic maluchowi prezent, wiec w sumie my wydamy na lozeczko, ale pewnie moja kochana mama nie da mi kupic tylko sama wylozy pieniazki, bo juz od roku zbiera na wnuka(to bedzie peirwsze dzieciatko w mojej rodzinie)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale w turystycznym nie podniesie sie dna. Niespodzianeknie przeszkadzalo Ci to napoczatku?

Kiara co do piersi to obawiam sie ze mi sie nie zmieszcza :)
    Wczoraj maz patrzy na moje piersi i pyta ile przytylam, ja ze ok niecale 3 kg, to stwierdzil ze w kazda poszlo po 1,5 kg :)
    My turystyczne na pewno kupimy ale to na wyjazdy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:04

Ita lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts własnie dlatego pisałam o wersji rozbudowanej bo ja miałam z podnoszonym dnem i jak mały podrósł i zaczął się podnosić to sobie opuściłam materac na sam dół, żeby nie wyadł, do tego był jeszcze przewijak nakładany na ramy łóżeczka,który też bardzo się przydał i nie zajmował dodatkowego miejsca. Postaram się takie znaleźć na necie to wkleje wam link.

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narobilyscie mi ochoty na ciuszki, dobrze ze nie mam gdzie ich trzymac ale chyba zajrze do jakiegos ciucholandu :)
    Jak teraz bylam u siostry to przegladalam ciuszki dla jej cory takie to slodkie :)
    Przywiozlam ciuchy ciazowe i tez jeszcze nie przepakowalam ich do szafy :/ narazie nosze swoje ciuchy, tylko spodnie ktore wczesniej byly za luzne teraz sa git, albo getry :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/maxx-wypas-lozeczko-turystyczne-kojec-wibra-i4260455533.html mniej więcej o to mi chodziło. Na jednym z ostatnich zdjęciu chyba najlepiej widać tą góre.

evr44nt.png

z9vvjl9.png
‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ