Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula84 wrote:Kiara jaki piękny masz brzusio
ja codziennie wypatruje u siebie, ale dalej nic ino fałdka tłuszczyku hehe
ino tłuszcz
za to wczoraj siostry stwierdziły że piersi mam ogromniaste
ku ucieszę emkakaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka dokładnie tak jak pisze eforts, przecież zawsze pierze się te ciuchy mnie zdarzało się nawet po dwa razy jak po pierwszym praniu czułam jeszcze ten specyficzny zapach ciucholandu. Poza tym bardzo często kupuje rzeczy z metkami i dużo ładniejsze niż w sieciówkach nie mówiąc już o różnicy w cenie. Dziecko i tak wszystko pięknie brudzi na początku jakimś malowniczym ulewaniem albo kupką a później jedzonkiem i wszystkim co się pod rączki nawinie:)
kaarolaa, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja część ciuszków już mam właśnie kupionych w ciucholandach. I nie widzę w tym nic złego. Wyprane i pachnące wyglądają jak nówki. Wiadomo, że jeszcze na jesieni będę je prała i prasowała (zwłaszcza, że spoczywają w pudle na strychu).
Część pewnie dostanę od rodziny i koleżanek po ich maluchach. Brakującą resztę natomiast dokupię w zwykłych sklepach.
Podobno w Tesco mają świetną linię dziecięcych ciuszków.
Kiara lubi tę wiadomość
-
A co do zakupów dla maleństwa to też dopiero od 3 trymestru ,ale już mnie ciągnie ....
My się zastanawiamy nad łóżeczkiem takim turystycznym/kojcem , widziałam u koleżanki całkiem fajnie to wygląda.Oglądałam na allegro i można kupić naprawdę fajne zestawy tych łóżeczek! -
nick nieaktualny
-
Zemraa ja właśnie cały czas korzystam z turystycznego w wersji rozbudowanej i jestem bardzo zadowolona więc z czystym sumieniem mogę wam polecić. Plusem jest to, że chcąc gdzieś z dzidzią jechać pakujesz łóżeczko w mały prostokąt i nie martwisz się czy ma gdzie spać. Dla mnie rewelacja
-
Niespodzianek:) wrote:Zemraa ja właśnie cały czas korzystam z turystycznego w wersji rozbudowanej i jestem bardzo zadowolona więc z czystym sumieniem mogę wam polecić. Plusem jest to, że chcąc gdzieś z dzidzią jechać pakujesz łóżeczko w mały prostokąt i nie martwisz się czy ma gdzie spać. Dla mnie rewelacja
Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja za chwilę też się wybieram do ciucholandu. Może jakieś spodnie dostane. Póki co noszę tylko jedne spodnie, które jeszcze mi są dobre. Ciuchy dziecięce też tam będę kupować, bo dla tak małych dzieci można kupić naprawdę perełki i w ogóle nie zniszczone.
Kiara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja dzisiaj zakupilam ta oliwke z baby dream mam nadzieje, ze pomoze ma moja bardzo sucha skore na brzuchu peirsiach i boczkach. Karola to łozeczko, ktore wkleilas to wlasnie ja to sobie upatrzylam tyle, ze z misiem, albo pieskiem
Co do ubranek to tez bede miec bardzo duzo, takze nei wiem czy bede cos kupowac, ze strony mojego męża jest 7 małych dzieciaczków, i od jeden z braci meza nam zbieral ciuszki i jest ze trzy kartony. Co do wózka to moj kochana babcia chce zrobic maluchowi prezent, wiec w sumie my wydamy na lozeczko, ale pewnie moja kochana mama nie da mi kupic tylko sama wylozy pieniazki, bo juz od roku zbiera na wnuka(to bedzie peirwsze dzieciatko w mojej rodzinie) -
Laski ale w turystycznym nie podniesie sie dna. Niespodzianeknie przeszkadzalo Ci to napoczatku?
Kiara co do piersi to obawiam sie ze mi sie nie zmieszcza
Wczoraj maz patrzy na moje piersi i pyta ile przytylam, ja ze ok niecale 3 kg, to stwierdzil ze w kazda poszlo po 1,5 kg
My turystyczne na pewno kupimy ale to na wyjazdyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:04
Ita lubi tę wiadomość
-
eforts własnie dlatego pisałam o wersji rozbudowanej bo ja miałam z podnoszonym dnem i jak mały podrósł i zaczął się podnosić to sobie opuściłam materac na sam dół, żeby nie wyadł, do tego był jeszcze przewijak nakładany na ramy łóżeczka,który też bardzo się przydał i nie zajmował dodatkowego miejsca. Postaram się takie znaleźć na necie to wkleje wam link.
-
Narobilyscie mi ochoty na ciuszki, dobrze ze nie mam gdzie ich trzymac ale chyba zajrze do jakiegos ciucholandu
Jak teraz bylam u siostry to przegladalam ciuszki dla jej cory takie to slodkie
Przywiozlam ciuchy ciazowe i tez jeszcze nie przepakowalam ich do szafynarazie nosze swoje ciuchy, tylko spodnie ktore wczesniej byly za luzne teraz sa git, albo getry