Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywstawiam brzucho
http://www.iv.pl/images/65803799753456470119.jpg
waga dalej na minusie, nic nie przytyłam w ciąży, a tak jak mówię - widzę, że w biodrach i w pupie jest mnie więcej (no i w brzuchu, z kolei buzia to mi strasznie schudła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:04
kaarolaa, Qrczak, aniar, Ita, julianna, Paula84, Bursztynka, Niespodzianek:), lolaliciouse, Furia, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiara brzusio cudny, ja natomiast też mam wrażenie jak dziewczyny, że obecnie mniejszy brzuch mam niż na początku
a tak czekam na brzusio no
Ale u Ciebie Kiara też mam wrażenie, że zmalał w 13 tygodniu trochę -
kiara slicznie rosniecie widac roznice i widac ze to ciazowy brzusio
ja tez robie sobie sesyjke ale musze sobie wlasnie takie zdjecia robic w tym samym ubiorze wtedy najlepiej widac:)
ide zjesc zupke sobie bo cos glodna sie zrobilam:) zupke diabolo pomidoroMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Za mną od środy chodzi krupnik! Mamma już mi obiecała, że w tą środę będzie
Ja mam lenia i nie che mi się gotować, więc cieszę się, że jestem u mamy, bo zawsze coś pysznego ugotuje
A jak wieczorem wracam do TŻa i teściowej, to średnio mam ochotę na to, co ona gotuje. W ogóle tyle lat, a ja się jeszcze do jej kuchni nie przyzwyczaiłam... Już wolę sama coś upichcić niż jadać jej gotowce z torebki albo mrożonki, albo "rosół" z kalafiorem
A po truskawki zaraz mykam na działeczkę
Chce mi się czereśni, a w zieleniaku dziś po 29 zł były! Szaleństwo!!! -
ja tez dzis kupilam truskaweczki ale mam ochote na sernik na zimno, wiec wieczorkiem sobie zrobie
taki serniczek z truskaweczkami rodzynkami i galaretka
serdecznie zapraszam:)
zjadlam ta zupke i mi malo ;( a juz nie mam buuuuuMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Ja łóżeczko będę miała swoje, w którym spałam. Wczoraj mąż pomalował ostatni pokój - dziecięcy. Kolor uniwersalny, bo beżowy. Dzisiaj będę sprzątać. Wózek też dostaniemy od znajomych, a w czwartek dostałam cztery worki z ciuszkami dziecięcymi, akcesoriami do łóżeczka, zabawkami.
Qrczak lubi tę wiadomość
-
Qrczak dla mnie to jest beznadzieja, nie wyobrazam sobie przed porodem prac prasowac ukladac ubranek szczegolnie ze ubranka sa drogie jak na raz sie kupi to troszke zastrzyk jest braku gotowki. Ja ten czas wole poswiecic na odpoczynku
kaarolaa, Qrczak, Kiara, Furia lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
a u mnie truskawki po 5 zl ;/ ja planuje sobie jak sie pogoda zrobi jechac na rynek i kupic duuuzo truskawek i zamrozic i dzemy porobic:) mam nadzieje ze nie zrobie tak jak w tamtym roku z wisniami ktore kupilam i zapomnialam o nich:P musialam cale zamrozicMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Qrczak wrote:Milcia mam nadzieję, że nie wierzysz w zabobony i nie panikujesz, że do porodu to żadnych ubranek w domu?
Na mnie tak ostatnio koleżanka naskoczyła, żebym nie przynosiła od siostry ubranek, póki nie urodzę, ale dopiero tuż przed porodem.
Co chwilę dowiaduje się o jakichś przesadach. A wcześniej o żadnych nie słyszałam. Sama kupiłam malutkie skarpetki dziecięce. -
nick nieaktualnyja widzialam wlasnie czeresnie po 10 zł ale tez takie brzydkie...truskaweczki za to sliczne 6 zł za kg...
a co do dzieciecych rzeczy nie mam jeszcze nic...czekam cały czas, mam czas zdaze to co musze kupic a reszte wezme od siostry i pewnie ciotki mi cos z Niemiec przywiozabo one nie wytrzymaja bez prezentow