Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak powiedziałam mężowi, ze moze zrobimy sobie niespodziank to tylko sie zasmial, jestem najbardziej niecierpliwym czlowiekiem swiata
a pozatym jak bym kupowala nowe rzeczy to mozna isc w neutralne ale jednak po dzieciach to typowe albo dla chl albo dziewuchy.
Chyba zmienie nick na sugestia, zdarzalo mi sie ze mdlilo mnie przy myciu zebow ale od jakiegos czasu byl spokojno ale naczytalam sie Was i zwymiotowalam do zlewu przy myciu zebowniekontrolowany paw
-
Dzień dobry,
co do opryszki - to ja mialam jakies 3 tyg temu i akurat wtedy miałam wizytę u lekarza i powiedział mi, że zovirax mogę, a po 12 tyg tabletki HEVIRAN. Wykupiłam je (są na receptę) ale na razie jeszcze nie skorzystałam.
ja chcę poznać płeć - też mam przeczucie co do chłopca - ale nie jest tak, że chce mieć chłopca - mi to bez rożnicy czy chłopak czy dziewczynka - ale przeczucie mam od początku.
Dzisiaj jakoś dziwnie sie czuje - trochę brzuch mnie pobolewa..niedługo jadę do pracy zawieźć zwolnienie. Miłego dzionka!
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no mam nadzieje, ze tak mi zostanie bo nie chcialabym za duzo przytyc w ciazy tym bardziej mam tendencje ogolnie do tycia wiec jakbm sobie pofolgowala to nie wyobrazam siebie w grudniu. Mam 164 i waże 68,5 kg, robiac test wazylam 69 i jak weszlam na wage zamarlam bo myslalam ze bedzie 65 ..
dzisiaj mam dzien totalnego lenia i spedzam go w łóżku.. nie mam siły na nicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 13:06
-
http://wrzucaj.net/images/2014/06/04/10417832736185909757176233534964279466679nh.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/06/04/103067567361866197571052768978004625722289nhSjwAs.jpg
Nie wiem nadal co ma miedzy pyteczkamiSzkoda
Kolejna wizyta dopiero 27.06
kaarolaa, Ita, HANA, Qrczak, aniar, zuza_3, Bogusiar80, lolaliciouse, Marimiko, eforts, Niespodzianek:), Bursztynka, williams1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula ja zainwestowałam w te majty biedronkowe, jestem zadowolona tak bardzo ze kupiłam za dwa dni jeszcze paczke
Moze ciaze sie przechodzi, material taki sredni, no ale czuje sie 100 razy wygodniej jak cos mi okrywa plecy i brzuszek, i wsyzstko takie zwiezłe
Paula84 lubi tę wiadomość
-
Paula zgadzam się z Hana, ja też mam i nie narzekam na te gacie
Są ok- ale ja tylko jedną paczkę mam
-
Witam się i ja
Nie dam rady Was nadrobić, więc mam tylko nadzieję, że u wszystkich mamusiek OK
Ja dziś mam jakiś senny dzień. Wstałam o 6, pokręciłam się, zjadłam śniadanie, obejrzałam kawałek filmu i odpłynęłam na chwilęPotem się ogarnęłam, ale tak mi się oczy kleiły, że musiałam się położyć. Długo jednak nie pospałam, bo po godzinie pęcherz tak mi rozsadzało, że nie było wyjścia, musiałam się zwlec z łóżka
Potem miałam mały przypływ energii, więc ogarnęłam nieco pokój. Wpadła koleżanka z pracy, która obecnie przejęła część moich obowiązków. Wypiłyśmy kawkę i tak się znowu byczę. Chciałam sobie w końcu kolor na głowie odświeżyć, szamponetki czekają, a mi się nic nie chce
Pisałyście o płci. Ja przed ciążą byłam pewna, że będę chciała mieć niespodziankę i płeć dziecka poznam dopiero podczas porodu. Ale odkąd zobaczyłam dwie kreski na teście to zastanawiam się, co mi tam pod serduszkiem rośnieWiększość przepowiada mi chłopaka, choć moi rodzice marzą o wnusi, bo mają już dwóch wnuków. Ja też bym bardziej chciała dziewczynkę, dlatego nie jestem w stanie powiedzieć, czy coś przeczuwam. Ale z chłopca też się będę bardzo cieszyć. I ubranek będę miała multum po siostry dwóch urwisach
Co do majtek z biedronki, to nie kupowałam. Ale chyba sobie zakupię. Tyle, że ja kocham stringiI póki jest ciepło a ja nie mam wielkiego brzucholca i mieszczę się jeszcze w niektóre moje gacie, to śmigam w stringach. A potem to takie mamusiowe zakupię
-
Tak właśnie sobie przeglądam ciuszki i wiecie co.. zakochalam sie w kombinezonie dla maluszka jak sie urodzi. Mmmmmm
http://img1.sprzedajemy.pl/540x405_kombinezon-mis-miesiecy-3264701.jpgFuria, julianna, Qrczak, Marimiko, HANA, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny