Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lola ja mam tylko siostrę i to starszą o 4,5 roku i jakoś w dzieciństwie średnio się dogadywałyśmy. Dopiero w dorosłym życiu jest trochę lepiej. Dlatego sobie wymarzyłam 2 lub 3 dzieci. A mój TŻ też jedynak i do tego bez ojca chowany, więc ma strasznie trudny charakter
Mamusia i babcia próbowały mu wynagrodzić brak ojca rozpieszczaniem i pozwalaniem na wszystko i czasem w głowie mi się nie mieści jego zachowanie. No ale to wina teściowej. Ja sobie nie pozwalam i w stosunku do mnie jest grzeczny
-
To sie bardzo ciesze, tydzien przed testem ciazowym robilam badania i tsh mialam 3,4 i poszlam do endo kazal powtorzyc tsh i zrobic anty tpo, przynajmniej juz nie musze do niego isc i placic 100 za wizyte, zostanie mi na inne badania
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Nati jest super. Przypomniałaś mi, że i ja powinnam chyba powtórzyć badanie tak dla świętego spokoju. Niby nie miałam podejrzenia tarczycy, ale mój wynik na samym początku ciąży (jeszcze nie wiedziałam o niej) wynosił 2,49 więc wypadałoby to skontrolować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten najgorszy czas juz mija, ale dziecko do konca ciazy nie jest bezpieczne...ja ostatnio serduszko slyszalam 2 tyg temu, nikt nie wiem czy ono dalej bije, dopiero jutro bede wiedziala, jesli bije to juz koniec z zamartwianiem sie, bo teraz juz musi byc tylko dobrze
-
nick nieaktualny
-
Bo my takie jestesmy, najpierw jak zajde to juz bedzie dobrze, potem jak bedzie zarodek i serduszko to juz na pewno odpuszcze, potem genetyczne i milion pomyslow po drodze
Moj ojciec robil syna i dorobil sie czterech corek, teraz uwazam ze liczne rodzenstwo to najlepsze co mnie w zyciu spotkalo, jestesmy mega zrzyte ze soba. Roznica od najstarszej do najmlodszej mniej niz 5 lat
Szlam dzisiaj z kolezanka na spacerze i dzidciaki chodzily po drzewach i stwierdzilysmy ze my mimo ,, iz byłyśmy puszczczone w samopas'' to nic zlego nam sie nie stało, dzieciństwo cud miód to o swoje dzieci pewnie będziemy panikować na każdym krokubardzo chcę pokazać fajne rzeczy mojemu dziecku coby nie wychowało się z kompem!
W ogóle to że do usg musimy czekac to jedno, ja już nie mogę się doczekać kiefy się urodzi!!!
Qurczak są takie śpiochy np krowa dla dorosłychkaarolaa, ewelinka_shn, zuza_3, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny