Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola, ale rodzice beda mieli niespodzianke
jak przeczytalam tego posta to sie poplakalam tak samo jak po
Mici poscie o skarpetkach boszzzz jakas jestem dzis rozstrojonazreszta od rana tak mam, ze bez powodu zalewam sie lzami heheh
kaarolaa, Milcia lubią tę wiadomość
-
ewelinka mnie tak mało rzeczy smakuje, że jak już na coś nabiorę ochoty to szybko to jem zanim mi przejdzie:)
A ja się dzisiaj popłakałam pod prysznicem bo w radio usłyszałam piosenkę, która jest podkładem muzycznym do podsumowania naszego filmu z wesela..ewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula84 wrote:Karola, ale rodzice beda mieli niespodzianke
jak przeczytalam tego posta to sie poplakalam tak samo jak po
Mici poscie o skarpetkach boszzzz jakas jestem dzis rozstrojonazreszta od rana tak mam, ze bez powodu zalewam sie lzami heheh
jestem z siebie dumna
tylko tesciowa sie domyslila, ale tesciowa to co innego
co do zachcianek to ja mam chec ale nie wiem na co...nie wiem co mi sie chce...Niespodzianek:), Ita lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:juz chce zobaczyc ich mine...udalo mi sie utrzymac to w tajemnicy
jestem z siebie dumna
tylko tesciowa sie domyslila, ale tesciowa to co innego
co do zachcianek to ja mam chec ale nie wiem na co...nie wiem co mi sie chce...
Karola podziwiam, ze tyle czasu dalas rade utrzymac to w tajemnicy. ja miesiac siedzialam cicho, bo chcielismy wszystkim na wielkanoc powiedziec, oj ciezko bylotesciowa ma juz przygotowany zestaw imion dla chlopca i dla dziewczynki hehehe
a moj ojciec to zaczyna fiksowac :)cyt."najchetniej to bym cie zamknal w domu na klucz zebys nigdzie nie chodzila i zeby wnuczek byl zdrowy i silny"albo "o widze wnuczka brzuch ci urosl i cycki" heheh dziadek oszaleje chyba jak melenstwo sie urodzi
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula84 wrote:Karola podziwiam, ze tyle czasu dalas rade utrzymac to w tajemnicy. ja miesiac siedzialam cicho, bo chcielismy wszystkim na wielkanoc powiedziec, oj ciezko bylo
tesciowa ma juz przygotowany zestaw imion dla chlopca i dla dziewczynki hehehe
a moj ojciec to zaczyna fiksowac :)cyt."najchetniej to bym cie zamknal w domu na klucz zebys nigdzie nie chodzila i zeby wnuczek byl zdrowy i silny"albo "o widze wnuczka brzuch ci urosl i cycki" heheh dziadek oszaleje chyba jak melenstwo sie urodzi
i ciesze sie, ze nie wymiotowalam i wszystko jadłam bo pewnie tak by sie domyslili, a ze ciaza bezobjawowa to super
nie chcialam mowic dopoki nie bede pewna ze z dzidzia wszystko dobrze...16 to juz bedzie poczatek 14 tyg wiec odpowiedni czas na takie informacje
10 czerwca mama imieniny ma, 23 czerwca dzien ojca, w sam raz odpowiednie daty na takie nowiny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:43
eforts, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja mieszkam od moich 200 km...ostatnio bylam u nich 9 maja, jak mama 50 konczyla, chcialam wtedy powiedziec, ale nie moglam sie przemoc
i ciesze sie, ze nie wymiotowalam i wszystko jadłam bo pewnie tak by sie domyslili, a ze ciaza bezobjawowa to super
nie chcialam mowic dopoki nie bede pewna ze z dzidzia wszystko dobrze...16 to juz bedzie poczatek 14 tyg wiec odpowiedni czas na takie informacje
10 czerwca mama imieniny ma, 23 czerwca dzien ojca, w sam raz odpowiednie daty na takie nowiny
o tak Karola termin dobry sobie wybralas, maluch podrosniety juz bedzie, a rodzice z okazji swoich swiat beda mieli cudowna niespodziankekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Jutro idę kupić nowy stanik. Postanowione. W nowym-starym jestem ściśnięta jestem jak w gorsecie.
ja juz zakupilam kilka wiekszych stanikow z czego jeden sie zdazyl juz podrzec, poki co cyce nie rosna wiec jeszcze chwile w nich pchodze. teraz majty wciagnelam biedronkowe, zobaczymy jak beda sie sprawowaly -
nick nieaktualny