X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he wyslij chlopa po zakupy :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co nie mam nagłych zachcianek ;)

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, ale rodzice beda mieli niespodzianke :) jak przeczytalam tego posta to sie poplakalam tak samo jak po

Mici poscie o skarpetkach boszzzz jakas jestem dzis rozstrojona :) zreszta od rana tak mam, ze bez powodu zalewam sie lzami heheh

kaarolaa, Milcia lubią tę wiadomość

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka mnie tak mało rzeczy smakuje, że jak już na coś nabiorę ochoty to szybko to jem zanim mi przejdzie:)
    A ja się dzisiaj popłakałam pod prysznicem bo w radio usłyszałam piosenkę, która jest podkładem muzycznym do podsumowania naszego filmu z wesela..

ewelinka_shn lubi tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ryczalam na filmiku wstawionym przez bobovita na fb z okazji dnia mamy ;) beczalam jak głupia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:04

Niespodzianek:) lubi tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niespodzianek :) wrazliwe jestesmy w tej ciazy ot co:)

co do jedzenia to ja jem wszystko to samo co przed ciaza, wszystko mi smakuje tak samo, zachcianek jakichkolwiek brak :) a na kolacje wciagnelam puszeczke sledzia w sosie pomidorowym mniam :)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• AsiaCh Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek i inne Dziewczyny, które maja problem z apetytem - kurcze, ja chyba jem za Was wszystkie, co 3h jestem na takim ssaniu, ze szok! Jeszcze pierwszy trymestr się nie skończył, a ja czuję się jak kotlet! taka spasiona :)

860ianliz3s2rxlo.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek nienawidze takich historii :) ale i tak milo ze w ogole poszedl :)

Wycisnelam sobie korzen imbiru do soku i mi twarz wypala!! :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I miewam zachcianki... :( Dziś mąż mi przywiezie z Maca kurczak burgera...- wiem, że to samo zło, ale jak nie zjem to chyba nie zasnę :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

860ianliz3s2rxlo.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wy też tak macie? Chodzi o to, że codziennie boli mnie jeden krąg bliżej pupy. Wciąż w tym samym miejscu. Nie wiem, co mam na to poradzić.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia ja wiem, że w ciąży często boli kość ogonowa... Mnie dzisiaj bolał kręgosłup dosyć nisko, to mój mąż, który jest terapeutą manualnym powiedział, że to może być od powiększającej się macicy.

860ianliz3s2rxlo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula84 wrote:
    Karola, ale rodzice beda mieli niespodzianke :) jak przeczytalam tego posta to sie poplakalam tak samo jak po

Mici poscie o skarpetkach boszzzz jakas jestem dzis rozstrojona :) zreszta od rana tak mam, ze bez powodu zalewam sie lzami heheh
    juz chce zobaczyc ich mine...udalo mi sie utrzymac to w tajemnicy :) jestem z siebie dumna :) tylko tesciowa sie domyslila, ale tesciowa to co innego ;)

co do zachcianek to ja mam chec ale nie wiem na co...nie wiem co mi sie chce...

Niespodzianek:), Ita lubią tę wiadomość

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kładę się do łóżeczka bo standardowo po dniu z moim łobuzem jestem wykończona, spokojnej nocki wam życzę kochane:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    juz chce zobaczyc ich mine...udalo mi sie utrzymac to w tajemnicy :) jestem z siebie dumna :) tylko tesciowa sie domyslila, ale tesciowa to co innego ;)

co do zachcianek to ja mam chec ale nie wiem na co...nie wiem co mi sie chce...

Karola podziwiam, ze tyle czasu dalas rade utrzymac to w tajemnicy. ja miesiac siedzialam cicho, bo chcielismy wszystkim na wielkanoc powiedziec, oj ciezko bylo :) tesciowa ma juz przygotowany zestaw imion dla chlopca i dla dziewczynki hehehe
    a moj ojciec to zaczyna fiksowac :)cyt."najchetniej to bym cie zamknal w domu na klucz zebys nigdzie nie chodzila i zeby wnuczek byl zdrowy i silny" :) albo "o widze wnuczka brzuch ci urosl i cycki" heheh dziadek oszaleje chyba jak melenstwo sie urodzi :)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• Milcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę kupić nowy stanik. Postanowione. W nowym-starym jestem ściśnięta jestem jak w gorsecie.

Furia, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula84 wrote:
    Karola podziwiam, ze tyle czasu dalas rade utrzymac to w tajemnicy. ja miesiac siedzialam cicho, bo chcielismy wszystkim na wielkanoc powiedziec, oj ciezko bylo :) tesciowa ma juz przygotowany zestaw imion dla chlopca i dla dziewczynki hehehe
    a moj ojciec to zaczyna fiksowac :)cyt."najchetniej to bym cie zamknal w domu na klucz zebys nigdzie nie chodzila i zeby wnuczek byl zdrowy i silny" :) albo "o widze wnuczka brzuch ci urosl i cycki" heheh dziadek oszaleje chyba jak melenstwo sie urodzi :)
    ja mieszkam od moich 200 km...ostatnio bylam u nich 9 maja, jak mama 50 konczyla, chcialam wtedy powiedziec, ale nie moglam sie przemoc :) i ciesze sie, ze nie wymiotowalam i wszystko jadłam bo pewnie tak by sie domyslili, a ze ciaza bezobjawowa to super :) nie chcialam mowic dopoki nie bede pewna ze z dzidzia wszystko dobrze...16 to juz bedzie poczatek 14 tyg wiec odpowiedni czas na takie informacje :) 10 czerwca mama imieniny ma, 23 czerwca dzien ojca, w sam raz odpowiednie daty na takie nowiny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 21:43

eforts, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

• Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja mieszkam od moich 200 km...ostatnio bylam u nich 9 maja, jak mama 50 konczyla, chcialam wtedy powiedziec, ale nie moglam sie przemoc :) i ciesze sie, ze nie wymiotowalam i wszystko jadłam bo pewnie tak by sie domyslili, a ze ciaza bezobjawowa to super :) nie chcialam mowic dopoki nie bede pewna ze z dzidzia wszystko dobrze...16 to juz bedzie poczatek 14 tyg wiec odpowiedni czas na takie informacje :) 10 czerwca mama imieniny ma, 23 czerwca dzien ojca, w sam raz odpowiednie daty na takie nowiny :)

o tak Karola termin dobry sobie wybralas, maluch podrosniety juz bedzie, a rodzice z okazji swoich swiat beda mieli cudowna niespodzianke :)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Jutro idę kupić nowy stanik. Postanowione. W nowym-starym jestem ściśnięta jestem jak w gorsecie.

ja juz zakupilam kilka wiekszych stanikow z czego jeden sie zdazyl juz podrzec, poki co cyce nie rosna wiec jeszcze chwile w nich pchodze. teraz majty wciagnelam biedronkowe, zobaczymy jak beda sie sprawowaly :)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie tak czaje zeby isc i dojsc nie moge :) raz jak wyszlam do sklepu to plamienia dostalam...ale tez musze kupic cos wiekszego, bo mnie lekko obciska...

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek podrzuć mi płaty :) pokroję je w kostkę plus cebulki troszkę plus jabłko w kostkę i śmietana pychaaaa mniam mniam
    Ja teraz wcinałam biszkopta z truskawkami i popijałam koktajlem z truskawek :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ