Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ita wrote:Nasza Iskierka:
Ma już 7cm! NT 1,7
Mam wrażenie, że u mnie to do końca będa robili usg dopochwowo. Może rzeczywiście mój gin to lubi
u mnie ginek próbował dzisiaj usg przez brzuch -ale nie dał rady (słabo widoczna dzidzia) więc musiał dopochwowo
a wszystkiemu winne moje fałdy tłuszczu na brzuchalu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelinka nie przejmuj się niczym tak jak dziewczyny piszą lekarz na NFZ ma na pewno gorszy sprzęt, skoro dzieciątko w 4d miało i żołądek i pęcherz to z pewnością nie mogły one zniknąć! Naprawdę nie denerwuj się!
karola, Ita, Zemra bardzo się cieszę, że wszystko u was w porządku
karola pewnie kamien z serca i teraz to już tylko z uśmiechem do końca ciąży:)
XYZ uśmiałam się przy Twoim poście:)
Co do wyboru ginekolog czy dentysta zdecydowanie wolę ginekologa:) tak jak pisze karola w ciąży tyle razy jest się badaną a później poród i znowu badania, że jest mi już wszystko jedno, kto mnie bada byle by robił to dobrze.
PRZEŚLICZNE MALUSZKI:)))ewelinka_shn, Zemraa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj niespodzianek, juz teraz kamien do konca spadł mi z serca
juz nie bede sie zamartwiala bo wiem, ze wszystko jest jak trzeba
na tym etapie najgorsze niebezpieczenstwo mineło...teraz za poltora tyg kolejne usg wiec bede ze spokojem na nie czekała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:16
Niespodzianek:), Ita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Karola to kiedy teraz chcecie powiedzieć rodzicom? Bo z tego co pamiętam, chciałaś czekać.
zamowie koszulke na allegro z napisem WYCHODZE ZIMA i pojade w niej do domu
zobaczymy co powiedza
Milcia, Niespodzianek:), Paula84, Qrczak, Zemraa, aniar lubią tę wiadomość
-
karola super pomysł
heh chciałabym zobaczyć miny Twoich rodziców:) A pamiętaj, że 16 mamy badania razem więc i tak pewnie będziemy panikowały:)
Kurcze dziewczyny ja też mam problem z zasypianiem, po pierwsze jak wstaje na siku - co godzinę- a po drugie jak mały się budzi na jedzonko albo mąż wstaje do pracy to nie mogę później zasnąć, przewracam się z boku na bok i nic niefajne to jest..
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
booooooszzzzzeeeee tragedia... wysłałam swojego męża do sklepu po śledzie bo mi się zachciało i mówię, że chce KORECZKI bo innych nie zjem i czekam na niego pół godziny a on mi przyłazi z płatami, bleeeee, nie zasnę
kaarolaa, Paula84, Ita lubią tę wiadomość