Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka wrote:eforts może lubią
Coś w tym może być
W ogóle ja zawsze chodziłam go gina taki starszy facet i tak jakoś na luzie a jak pierwszy raz weszłam do gabinetu mojego obecnego lekarza, przystojny, wysoki, młody facet to aż tak dziwnieBajka, Furia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eforts wrote:Coś w tym może być
W ogóle ja zawsze chodziłam go gina taki starszy facet i tak jakoś na luzie a jak pierwszy raz weszłam do gabinetu mojego obecnego lekarza, przystojny, wysoki, młody facet to aż tak dziwnie
hmm nie wiem czy bym nie uciekłaheheh
-
nick nieaktualnyja jak zaczynalam dopiero przygode z ginekologami to było ciezko sie przemoc....a teraz tylu lekarzy przez 3 lata widzialam i badalo mnie, ze wstydu nie czuje...lekarz jak kazdy inny
czy to chlop czy baba, wsio rybka, byle by dobry i w miare delikatny
eforts lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ja też po wizycie - U mnie też wszystko ok:)
maluch fajnie podrośl nadrobił te 3 dni opóźnienie ma 5,51.Co prawda przezierność karkowa ma max 2mm(kilka razy mierzona podał największy wynik)-troszkę się przestraszyłam , ale lekarz uspokoił mnie ,że ryzyko wad genetycznych bardzo niskie:)Kość nosowa jest, ręce ,nóżki itp.Serduszko pięknie bije 160.
Wyniki też mam w normie.
A lekarz stwierdził,że "chyba" widzi siusiaka
ale pewien nie jest bo to może być pępowina- więc kazał się nie nastawiać.Mi tam wszystko jedno ,byle by było zdrowe i szczęśliwie donoszone.
Ah, troszkę stres zszedł....byle do następnej wizyty
pozdrawiamkaarolaa, eforts, ewelinka_shn, Ita, Niespodzianek:), Qrczak, aniar, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasza Iskierka:
Ma już 7cm! NT 1,7
Mam wrażenie, że u mnie to do końca będa robili usg dopochwowo. Może rzeczywiście mój gin to lubiewelinka_shn, Zemraa, eforts, kaarolaa, zuza_3, Bogusiar80, Niespodzianek:), Furia, Ewka89, XYZ, Bajka, Qrczak, karola88, aniar, Marimiko, Bursztynka lubią tę wiadomość