X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • eforts Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny, że wszystko w porządku :)

Karola i strzeliła pierwsza piątka :) wszystko udało się po mierzyć?

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz :) mówiłam Karola,że ludź Twój będzie duzy :D i piękny :))a miałaś dziś te wszystkie pomiary robione???
    ślicznie trzyma raczkę przy buzi albo nóżkę :) ale super :) cieszę się bardzo :) wiedziałam :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • AsiaCh Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! :D ps. Poradźcie coś na bolące gardło :(

860ianliz3s2rxlo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie to bylo zwykle usg...tylko CRL zmierzyla i torbiel zniknela, krwiak tez :) obejrzala kosmowke i jest ok :) a genetyczne mam 16 w klinice

Bajka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i przez brzuch mialam robione usg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    same dobre wiesci dzisiaj :)

ewelka nie przejmuj sie, skoro jeden lekarz powiedzial, ze widzi wszystko i jest ok, to musi tak byc, a te nt moze byc wieksze bo i dziecko jest troche wieksze niz na poprzedniej wizycie :)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a pytałaś o seksik? :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super, że wizyty udane i maluchy dobrze się maja :)

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• XYZ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    a i przez brzuch mialam robione usg :)

Hehe, ja dzisiaj też przez brzuch :-) Kompletnie się tego nie spodziewałam, bo to dopiero 10t3d, a ja generalnie gruba jestem i byłam pewna, że jeszcze długo będzie przezpochwowo.
    Tyle już tych USG miałam w trakcie starań, że jak tylko Pada hasło: USG, no to ja od razu mam odruch: majty w dół ;-)
    I dzisiaj też już zaczęłam rozglądać się za łazienką, a ginekolog, że nie, nie trzeba, bo zrobimy badanie przez brzuszek. Aż mi wstyd było, bo akurat wystroiłam się w takie okropne wielkie stare gacie i poczułam się jak Bridget Jones w tych jej paskudnych wyszczuplających majtach ;-)

A swoją drogą Kaarolaa, to już kawał chłopa z tego Twojego Kropka! Rośnie zdrowo jak na drożdżach :-)

kaarolaa, Ita, eforts, aniar lubią tę wiadomość

• Bajka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    nie to bylo zwykle usg...tylko CRL zmierzyla i torbiel zniknela, krwiak tez :) obejrzala kosmowke i jest ok :) a genetyczne mam 16 w klinice

to ja będę 13 więc troszkę wcześniej, cieszę się, że kriwak i torbiel zniknął Karola teraz już będzie tylko dobrze :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Karola a pytałaś o seksik? :)
    z tego wszytskiego zapomnialam :) a kit wiem, ze nie moge, bo skoro zabronila mi chodzic na zakupy i prowadzic samochod to seksik tez odpada :) maz jak ze mna 16 pojedzie to niech sie pyta :P

• Bajka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XYZ wrote:
    Hehe, ja dzisiaj też przez brzuch :-) Kompletnie się tego nie spodziewałam, bo to dopiero 10t3d, a ja generalnie gruba jestem i byłam pewna, że jeszcze długo będzie przezpochwowo.
    Tyle już tych USG miałam w trakcie starań, że jak tylko Pada hasło: USG, no to ja od razu mam odruch: majty w dół ;-)
    I dzisiaj też już zaczęłam rozglądać się za łazienką, a ginekolog, że nie, nie trzeba, bo zrobimy badanie przez brzuszek. Aż mi wstyd było, bo akurat wystroiłam się w takie okropne wielkie stare gacie i poczułam się jak Bridget Jones w tych jej paskudnych wyszczuplających majtach ;-)

A swoją drogą Kaarolaa, to już kawał chłopa z tego Twojego Kropka! Rośnie zdrowo jak na drożdżach :-)

Fajnie Ci, że przez brzuch a mi powiedziała, ze na następnej wizycie to będzie już 13 tydz. będzie i przez brzuch i dopochwowo :/ wolałabym tylko przez brzuch

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    z tego wszytskiego zapomnialam :) a kit wiem, ze nie moge, bo skoro zabronila mi chodzic na zakupy i prowadzic samochod to seksik tez odpada :) maz jak ze mna 16 pojedzie to niech sie pyta :P

a samochód dlaczego zabroniła prowadzic?

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XYZ rozbawilas mnie tym tekstem o majtach he he :) ja mialam robione juz w szpitalu przez brzuch jak bylam w 9+1 i ładnie bylo widac :)

ja tez sie nie spodziewalam, ze takie usg bedzie...przed wizyta zrobilam porzadek na dole, elegancko zeby wstydu nie bylo a tu niespodzianka, bluzka w gore :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wrote:
    a samochód dlaczego zabroniła prowadzic?
    bo ja ogolnie mam lezec i nic nie robic, wiec samochod tez odpada :( ale po miescie bede jezdzila, bo meza przy mnie nie ma teraz, wiec sama musze sobie radzic :)

• eforts Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xyz dobre, naprawde dobre :)

Ja to od Was pierwszy raz słyszę, że lekarze robią usg dopochwowo w takich tygodniach

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts może lubią :D

kaarolaa, eforts, Ita lubią tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super wieści :)

Ita w końcu się udało :)

Karola widzisz, wszystkie mówiłyśmy, że będzie dobrze :D Kropek śliczny i taaaaki już duży!

XYZ nieźle z tymi majtami :P

Ewelinka nic się nie martw. Skoro pierwsze badanie wyszło ok, to przy drugim nie możliwe, żeby narządy tak po prostu się rozpłynęły. Wszystko jest na pewno OK.

AsiaCh na gardło można tabletki do ssania tantum verde. Mi bardzo pomogły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 18:07

ewelinka_shn lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak juz teraz koniec z panika, juz ten najgorszy czas minal i dzidzia bedzie ładnie i zdrowo rosła :)

Qrczak, Furia lubią tę wiadomość

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś miałam dopochwowe usg... mam nadzieje ze w poniedziałek będzie przez brzuch

w57vpc0zcrqzma1r.png
‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ