Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzisz
mówiłam Karola,że ludź Twój będzie duzy
i piękny
)a miałaś dziś te wszystkie pomiary robione???
ślicznie trzyma raczkę przy buzi albo nóżkęale super
cieszę się bardzo
wiedziałam
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a i przez brzuch mialam robione usg
Hehe, ja dzisiaj też przez brzuchKompletnie się tego nie spodziewałam, bo to dopiero 10t3d, a ja generalnie gruba jestem i byłam pewna, że jeszcze długo będzie przezpochwowo.
Tyle już tych USG miałam w trakcie starań, że jak tylko Pada hasło: USG, no to ja od razu mam odruch: majty w dół
I dzisiaj też już zaczęłam rozglądać się za łazienką, a ginekolog, że nie, nie trzeba, bo zrobimy badanie przez brzuszek. Aż mi wstyd było, bo akurat wystroiłam się w takie okropne wielkie stare gacie i poczułam się jak Bridget Jones w tych jej paskudnych wyszczuplających majtach
A swoją drogą Kaarolaa, to już kawał chłopa z tego Twojego Kropka! Rośnie zdrowo jak na drożdżachkaarolaa, Ita, eforts, aniar lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:nie to bylo zwykle usg...tylko CRL zmierzyla i torbiel zniknela, krwiak tez
obejrzala kosmowke i jest ok
a genetyczne mam 16 w klinice
to ja będę 13 więc troszkę wcześniej, cieszę się, że kriwak i torbiel zniknął Karola teraz już będzie tylko dobrzekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XYZ wrote:Hehe, ja dzisiaj też przez brzuch
Kompletnie się tego nie spodziewałam, bo to dopiero 10t3d, a ja generalnie gruba jestem i byłam pewna, że jeszcze długo będzie przezpochwowo.
Tyle już tych USG miałam w trakcie starań, że jak tylko Pada hasło: USG, no to ja od razu mam odruch: majty w dół
I dzisiaj też już zaczęłam rozglądać się za łazienką, a ginekolog, że nie, nie trzeba, bo zrobimy badanie przez brzuszek. Aż mi wstyd było, bo akurat wystroiłam się w takie okropne wielkie stare gacie i poczułam się jak Bridget Jones w tych jej paskudnych wyszczuplających majtach
A swoją drogą Kaarolaa, to już kawał chłopa z tego Twojego Kropka! Rośnie zdrowo jak na drożdżach
Fajnie Ci, że przez brzuch a mi powiedziała, ze na następnej wizycie to będzie już 13 tydz. będzie i przez brzuch i dopochwowowolałabym tylko przez brzuch
-
kaarolaa wrote:z tego wszytskiego zapomnialam
a kit wiem, ze nie moge, bo skoro zabronila mi chodzic na zakupy i prowadzic samochod to seksik tez odpada
maz jak ze mna 16 pojedzie to niech sie pyta
a samochód dlaczego zabroniła prowadzic? -
nick nieaktualnyXYZ rozbawilas mnie tym tekstem o majtach he he
ja mialam robione juz w szpitalu przez brzuch jak bylam w 9+1 i ładnie bylo widac
ja tez sie nie spodziewalam, ze takie usg bedzie...przed wizyta zrobilam porzadek na dole, elegancko zeby wstydu nie bylo a tu niespodzianka, bluzka w gore
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny super wieści
Ita w końcu się udało
Karola widzisz, wszystkie mówiłyśmy, że będzie dobrzeKropek śliczny i taaaaki już duży!
XYZ nieźle z tymi majtami
Ewelinka nic się nie martw. Skoro pierwsze badanie wyszło ok, to przy drugim nie możliwe, żeby narządy tak po prostu się rozpłynęły. Wszystko jest na pewno OK.
AsiaCh na gardło można tabletki do ssania tantum verde. Mi bardzo pomogły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 18:07
ewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny