Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaCh ja właśnie się cieszę, że już dzisiaj w domku bo słońce mocno w Wawie praży, w pracy pewnie z 35 stopni będzie dzisiaj. Ja w 15 (16tc) i od dwóch tyg. już mnie nie bolą jak wcześniej- czasem jeszcze ciążą i jak ich dotknę nie są jaki kiedyś - wydają się wrażliwsze ale już nie bolą
-
Witam się z rana:)
oczywiście przyszłam do pracy zaraz będę miała rozmowę że ide na L4
chcieli żebym została do sierpnia!!!!!!!!!!
dlatego stwierdziłam że muszę się zmyć
zostanę do pt i koniec. bo już naprawdę nie daje rady. W Krakowie to samo
żar z nieba od rana, znów zapowiada się upalnie a ja już nie mogę wytrzymać...
pomoczyłabym nogi w zimnej wodzie przed tv... ohhhhh!
U mnie genetyczne było w 12+2dni
trwało ok 35 min samo USG maluszek się wiercił trochęwizyta cała może 45 min
Co do mojej wizyty wczoraj to wszystko oczywiście ok, uśmiałyśmy się z Panią dr bo mój dzieciuch tańczył do góry nogami sobie
aha i wstępnie powiedziała mi że będzie chłopakale na 100 % potwierdzi 7 lipca na nast wizycie
hehe ciekawe... nic mojemu na razie nie mówię!
i właśnie mam już przyjść z kolejną morfologią i wynikami moczu.
Niespodzianek:), kaarolaa, Marimiko, Bajka lubią tę wiadomość
-
Kitty współczuję, ale skoro masz już L4 to po co poszłaś? nie daj się! Ja powiedziałam, że jak nie dadzą rady beze mnie to niech dzwonią i siedzę w domu
-
aniar wrote:Kitty współczuję, ale skoro masz już L4 to po co poszłaś? nie daj się! Ja powiedziałam, że jak nie dadzą rady beze mnie to niech dzwonią i siedzę w domu
wiem ale taka już jestem, zależy mi bo mam dobrą pracę ale liczęże ktoś też zrozumie że mimo że ciąża to nie choroba to jednak czasem po prostu się nie da i bardziej zwrócić uwagę na moje potrzeby i samopoczucie. ale nie - bo jak chodzisz do pracy to znaczy że jest super i nie ważne że umierasz i ledwo siedzisz na dupie!
nie chcę zostawić klientów - w koncu oni przynoszą mi dochód... chcę podomykać sprawy zanim pójdę a moim klientom należy się wyjaśnienie i zapewnienie że będą obsługiwani na bardzo dobrym poziomie podczas mojej nieobecności...
masakra jakaś... -
hej, kociaka nadal nie ma, no nic, okna pootwierane jak bedzie mialczal to go uslysze, nic wiecej nie zrobie.
Laski ponoc idzie do pl ode mnie ta burza, wiec jak beda w tv mowic, to naprawde siedzcie w domu, bo tu narobila strasznych szkod...
Co do bicia serducha slyszanego w detektorze to tetno swoje slysze jak taki szum pulsujacy a serduszko szybkie pukanie
Ja mam przeczucie, ze bedzie dziewczynka, http://de.nextdirect.com/de/g63200s5ale moze przeczucie sie myli, zobaczymy
Ja mam niedobory zelaza, lykam 2x800mgMarimiko lubi tę wiadomość
-
Eforts to Asia się pytała o ból piersi, ja się nie martwię tylko odpowiedziałam jej co ja czuję
-
Aniu co do wyników krwi, ja odkąd pamiętam miałam anemię i w końcu stwierdzono, że taka moja uroda. Potem poznałam swoją teściową, która zajmuje się detoksykacją i medycyną naturalną i ona wyprowadziła mnie z tej wiecznej anemii. Do tej pory w ciąży robiłam tylko jeden raz morfologię, ale wyniki mam super - jak koń
jedynie w rozmazie wyszło więcej czegoś od czegoś, ale pani doktor powiedziała, że różnica jest mała i że tak się może dziać w ciąży. Wszystkie witaminy, a nawet kwas foliowy biorę z Coral-club, bo mój organizm nie przyswajał tych aptecznych leków, m.in. żelaza ( i stąd moja do czasu nie uleczalna anemia). A preparaty kupuję niedaleko Arkadii.
-
Kiara wrote:
aga.just - to nie wiemJa tam przeczytałam w tym artykule, jak będe miała chwilę w czw to poszukam go
Wiem tez, że żona brata TŻta jest na wychowawczym i dostaje kasę...
jeśli ma niskie dochody to może dostać kasę z mopsu, ale nie od pracodwacy jako wynagrodzenie za wychowawczy
Artykuł artykułem, a życie życiem Kiara
Kas też na wychowawczym i potwierdzaKasandra lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,ja wrocilam z weekendowego wyjazdu, w piatek znowu jedziemy, dzisiaj moja mama ma operację piersi, wycinaja jej guzka, ale zaden rak itp, rok temu tez byla i guzek odrosl w tym samym miejscu.. troche mam stracha bo zamiast przytyc schudlam poltora kg, a nie wymiotuje, jem troche mniej niz przed ciaza bo wiecej nie umiem
-
AsiaCh wrote:Tak to ja pytałam o piersi, bo kurde - nie bolą mnie! jedynie czasem wrażliwsze mam sutki,a nigdy tak nie było. i tak zapytałam, bo dotąd (po ustąpieniu mdłości) to głównie bardzo bolące piersi dawały mi znać, że jestem w ciąży
Asia ja prawie nie mam objawów a ciąża rozwija się prawidłowo. Piersi nigdy mnie nie bolały (nawet przed @) a ostatnio tylko czasami swędzą sutki. Ale tak swędzą, że aż mi się płakać chce a drapanie boli! -
nick nieaktualnyczesc
mnie np piersi przestały bolec koło 8 tyg...ale az mnie to tak nie zdziwiło, bo ta moja ciaza ogolnie dziwna jest
Furia kot moze przyjsc dopiero po kilku tygodniach...mojej siostry kocur jak poszedł w długa to wrocił po 2 miesiacach, chudy, wyliniały i brudny...Furia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIta wrote:Asia ja prawie nie mam objawów a ciąża rozwija się prawidłowo. Piersi nigdy mnie nie bolały (nawet przed @) a ostatnio tylko czasami swędzą sutki. Ale tak swędzą, że aż mi się płakać chce a drapanie boli!
-
Przecież ja smaruję!
Chodzę jak jakiś kulturysta błyszcząca od oliwki.
Całe szczęście teraz ciepło to jak wracam do domu to biegam topless wysmarowana oliwką. Są też plusy tej sytuacji - gdyby nie swędziało nie miałabym takiej motywacji do oliwkowania piersi a jak wiadomo pomaga to w walce z rozstępami :]kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość