Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeforts wrote:Kiara no właśnie nie, już wyłapałam które tętno jest dziecka a dzisiaj mam wrażenie, że słyszałam tętno i jeszcze jakieś pukanie,
tak jakbyś słuchała swojego tętna i bicia serca w tym samym czasie
jak maluch się rusza itd. to to słychac zupełnie inaczej niż tętno czy coś takiego.
MILCIA - takie zaświadczenie bierze się dopiero na koniec ciąży, bo lekarz musi poświadczyć, że przez CAŁĄ ciążę byłaś pod jego opieką od 10 tc.
Ewka - ja bym poszłaJak raz pójdziesz, to nic się nie stanie. w szpitalu nawet codziennie miałam usg i jakoś nikt nie wspomniał o szkodliwości rzekomej.
aga.just - to nie wiemJa tam przeczytałam w tym artykule, jak będe miała chwilę w czw to poszukam go
Wiem tez, że żona brata TŻta jest na wychowawczym i dostaje kasę...
-
Wróciłam od mojej gin, robiła usg hahaha akrobata dosłownie !!! Do góry nogami tańczył
Cudny widok! Kochane mam L4!!!! Wiecej napisze jutro głowa mi pęka ledwo żyje((((
Dobranoc!kaarolaa, Bogusiar80, lolaliciouse, Qrczak, Niespodzianek:), aniar, Furia, Bursztynka, Marimiko, Kiara lubią tę wiadomość
-
Eforts ja już wsuwałam konserwę z Lidla i od tygodnia codziennie kanapki z pasztetem podlaskim i pomidorem. Czytałam, że i pasztety nie są wskazane, ale to z powodu, że nie mają żadnych wartości odżywczych. Ja niestety mam na niego ogromnego smaka, ale liczę, że niedługo mi się przeje
Ps. Śliczny masz brzusio!eforts lubi tę wiadomość
-
dzień dobry!!
a dziś spać nie mogę, przyjeżdza moja mama z Włoch, nie widziałyśmy się(poza skype) półtora roku!! Powinna być w Tychach o 7,30.
Pisałyście o konserwach- jem sardynki-uwielbiam- i czasm pasztet. Staram się wybierać w miarę dobre jakościowo. Myślę,że z tym tak jak z fast fooodami-ra na jakiś czas- nie zaszkodzi:)
Furia- dalej trzymam kciuki za kociaka-daj mu czas-tak jak diewczyny piszą- po tygodniu może wrócić.
idę po wode z cytrynką-muszę wmusić jakąs kanapkę-i jeść, bo od ost wizyty u gin 1,5 kg schudłam(pewnie przez chorobę)
-
Witajcie Dziewczyny. Jestem ze styczniówek. Mam pytanie odn badania które robi siew 11-14 tydz. Czy mogę już wykonać badania z USG (przyzierność i inne z USG).
Miałam umówioną dzisiaj wizytę w związku z infekcją, ale juz mi lepiej i nie wiem czy iść. Na badanie genetyczne chętnie bym poszła, ale czy to nie za wcześnie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Witajcie Dziewczyny. Jestem ze styczniówek. Mam pytanie odn badania które robi siew 11-14 tydz. Czy mogę już wykonać badania z USG (przyzierność i inne z USG).
Miałam umówioną dzisiaj wizytę w związku z infekcją, ale juz mi lepiej i nie wiem czy iść. Na badanie genetyczne chętnie bym poszła, ale czy to nie za wcześnie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
mnie lekarka mówiła, że 10 tydz to za wcześnie -
Hej Dziewczyny, tym które idą do pracy życzę wytrwałości, bo (nie wiem jak u Was, ale w Wawie) od rana żar leje się z nieba. Mam pytanko, powiedzcie jak tam z Waszymi piersiami? Czy możliwe, że na przełomie 11/12 tygodnia przestają prawie wcale boleć?
-
witam się po wizytowo, od dzisiaj siedzę na L4
Odebrałam też swoje wyniki krwi i moja gin martwi się, że już krwinki spadają. U was wyniki krwi w normie czy już też powoli żelaza zaczyna brakować?