Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykomary wyroiły sie wszedzie tam gdzie woda wylała...maz jest w Toruniu, tam Wisła wylała i mowi, ze jest tragedia, nie da sie od nich odgonic...a u mnie na Mazurach praktycznie komara nie uswiecisz, powodzi nie mielismy to i komarow poki co nie ma....
-
nick nieaktualny
-
mi się robią takie krwiste odczyny, wyglądam strasznie, chciałam wam pokazać na zdjęciu, ale nie będę was straszyć
mojego męża bąble już poznikały a moje z dnia na dzień co raz gorsze ;(
wypiłam już wapno, teraz idę walczyć z zapachem octu - chuda, ale jak ma pomóc to postaram sięlolaliciouse lubi tę wiadomość
-
u nas była akcja odkomarzania- bo Tychy mają duużo wody - jezioro i stawy wewnątrz miasta- tragedii nie ma, ale tak jak pisałam nad jeziorem nas prawie zjadły, mieszkam przy stawach i tu ok.
kaarolaa- no wiem ,wiem:D roośnie:D
wiecie,że do mnie to w tej ciąży nie dociera? mam mniej czasu na rozmyślanie nad brzuszkiem:(
btw- termin mam zły na naszej liście-powinno być 4 grudnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 20:42
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuz zmieniam
lola Tychy mowisz, mam dobrego kuzyna tampierwszy i jak narazie ostatni raz bylam w Tychach dokladnie 2 lata temu na slubie tego kuzyna
a pozniej juz blisko mielismy to pojechalismy do Zakopanego
upal 35 stopni a my na Giewont wchodzilismy i Czarny Staw...
lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
Lola masz już kawał maluszka, dobrze, że angina mu nie zaszkodziła:)
A ja się zmartwiłam bo zauważyłam, że zaczynają mi pękać naczynka na nogach i zrobiła mi się taka boląca fioletowa plama - żylak? Czytałam, że w drugiej ciąży ryzyko żylaków wzrasta tym bardziej, że mój tata miał a podobno po ojcu się właśnie dziedziczy takie skłonności... Wizyta dopiero w poniedziałek, może wy wiecie co można stosować?lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylolaliciouse wrote:dzięki za zmianę
Więc wiesz jak zielone są Tychy- koocham to miasto- dal mnie na obrzeżach to prawie wieś
dziś tez mamy takie upały- ale w góry bym nie polazła hehe- odważni byliścielolaliciouse lubi tę wiadomość
-
Niespodzianek:) wrote:Lola masz już kawał maluszka, dobrze, że angina mu nie zaszkodziła:)
A ja się zmartwiłam bo zauważyłam, że zaczynają mi pękać naczynka na nogach i zrobiła mi się taka boląca fioletowa plama - żylak? Czytałam, że w drugiej ciąży ryzyko żylaków wzrasta tym bardziej, że mój tata miał a podobno po ojcu się właśnie dziedziczy takie skłonności... Wizyta dopiero w poniedziałek, może wy wiecie co można stosować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 20:57
Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
a ja głoduje - bo jutro ide znowu na glukoze i jeszcze na mocz - coś mi się wydaj,ę że nie wytrzymam do rana i zjem chociaż jogurt naturalny - nie powinien robić dużej zmiany na wynikach...
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiaCh - jeszcze nie słyszałam o takim przypadku szczerze mówiąc... jak to jakiekolwiek ruchy, to musi być je słychać, nie ma opcji, że nie, bo są znacznie głośniejsze niż serduszko
aczkolwiek uważaj, bo słychac też np. jelita czasami
Lola - wielki maluch
masakra z tymi komarami... -
Asia ja mimo szerych checi dla Waszej radosci tez troche w to ni wierze bo sama jak leze i poloze rece na brzuchu to wydaje mi sie ze czuje cos w srodku ale nie reka tylko w brzuchu, ale narazie uznaje ze nie czuj ruchow tylko obecnosc kogos kto tam buszuje
A co do detektora to nie wiem czy jesz!ze warto, zaraz poczujesz ruchy, no chyba ze przydaje sie w pozniejszych etapach ciazy. A obsluzyc na pewnk bys umiala, chba ze tak jak ja wylapiesz swoje tetnoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 21:13
-
nick nieaktualny