Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w końcu w domq, a po pracy zajechałam do biedry i kupiłam majtki tym razem białe i leginsy szare. chciałam jesszcze dresowe spodnie, ale jak zobaczyłam M to stwierdzziałam, że będą za duze na mnie, a S już nie było, a szkoda. teraz wciągnęłam wątróbkę i przegryzłam ją arbuzem. na jakiś czas mam spokój, a na kolacje zrobie sobie zapiekanę, bo tak mnie coś wzięło.
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:o matko, karolaa, ja też kocham vermuty
ależ mi przypomniałaś
pierwsza szklankę to zawsze piję ciurkiem conajmniej do połowy! No a jak będzie smakował po tak długiej przerwie? O jacie!
a teraz ciekawe kiedy bede mogla wypic chociaz lampke, napewno w ciazy odpada...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 17:10
-
W ciąży odpada, potem karmienie piersią więc jeszcze trochę. Ale pomyśl jak będzie smakował taki zimny! Mniam
Dziewczyny, mnie gardło do rana boli i taka rozbita jestema nienawidzę ciepłego mleka i miodu wiec to połączenie odpada. Tego syropu z cebuli też chyba nie przełknę.
Miała któraś z was ten syropek Prenalen? Czy lepiej wsuwać chlebuś z czosnkiem? -
nick nieaktualnyMarimiko wrote:Bogusia - wiem co masz na myśli - masakrą jest rzyganie na pusto..
Bogusia - zawsze jest czymJa z rana zanim cokolwiek zjem wymiotuję treścią żołądkową czyli np. kwasami.
Ty po prostu miałaś tak duże mdłości, że chciało Ci się mocno zwracać, ale jednak organizm nie chciał tego dlatego tak wyszło. -
Witajcie, jeszcze nic nie czytalam dzisiaj, jestem właśnie po wizycie i poznajcie moje dziecię, które na 70% jest chłopcem:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b54b384e96c6.jpgBogusiar80, kaarolaa, eforts, Furia, HANA, Bajka, Paula84, Cynamonek30, Kiara, julianna, Niespodzianek:), Bursztynka, Zemraa, Qrczak, aniar, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiara wrote:oj nie nie, rzyganie na pusto jest najprzyjemniejsze. Najgorzej jest wymiotować właśnie zjedzonym obiadem.
hmm myślę, że jednak gorzej jest wymiotować już lekko strawionym obiadem
Wiliams gratulacje synka
Kiara najwyżej będziemy na porodówce licytować się którą bardziej boli
NaamaH moje dziecię najpierw miało za mało, później za dużo to lekarz ,,śmiał się'' z moich rozterek i mówił że ważne iż rośnie i dopóki tak się dzieje to wszystko jest w porządku!!! -
Williams meeega !!! SLiczny
Daj foto swojego brzuszka, ciekawa jestem cz cos widac, bo masz bardzo umiesniony
Eforts z synem tez mi tam wszstko dretwialo, tak to juz chyba jest poprostu
Ja bym bialego wina lodowego sie napila o takiego http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/4003301053900a.jpg troche sobie poczekam hehe
Tak mnie naszlo na KFC, no masakra, cala az nerwowa chodzilam, to maz wlasnie wsiadl w auto i pojechal mi po te kurczaki, mimo ze musi do innego miasta jechac haha -
nick nieaktualny
-
Wróciłam
uff
Wszystko z maluchem w porządku
ma 6,6cm, NT- 1,2 i przepływy, narządy itp. w normie, kośc nosowa jest:)
Najładniej widać główkębo wiercił się :)i nie uchwyciła ładnie całego ciałka:)
Dziekuje Wam za wsparciemaluszek do Was machał
eforts, Furia, kaarolaa, Cynamonek30, Bogusiar80, Kiara, julianna, Niespodzianek:), Bursztynka, Zemraa, Qrczak, aniar, olcia23, Marimiko lubią tę wiadomość