X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, niektórym tak jak Tobie później brzuszek wychodzi dopiero :) Moja mama miała widoczny dopiero w 7 miesiącu ciąży!

Bajka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojego tez jeszcze nie widac, wiec Bajka nie jest sama :) zaczniemy rosnac dopiero pozniej...

• Bajka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    mi piatek 13 mija bardzo dobrze, spokojnie i z reszta tak jak kazdy inny dzien... czekam na meza, zaraz do pociagu wsiadzie...a o 20 bedzie ze mna i z Kropkiem :) 2 tyg sie nie widzielismy...

to się wyprzytulacie :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara wrote:
    Bajka, niektórym tak jak Tobie później brzuszek wychodzi dopiero :) Moja mama miała widoczny dopiero w 7 miesiącu ciąży!

ja myślę, ze lada chwila i będzie piłeczka bo z dnia na dzień coraz okraglejszy no i przybiera mi się na wadze także daję mu tydzień :)

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wrote:
    to się wyprzytulacie :)
    nom, az sie boje, zyc mi nie da ;) bedzie sie przytulał i przytulał i glaskał i glaskał :) ale lubie to...zamowie pizze na wieczor bedzie romantycznie :)

Bajka, Qrczak, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    Furia bo ze mną to trochę ściema, z pierwszego usg wyszło mi 1 grudnia a teraz wychodzi coś około 27 listopada więc dlatego jest różnica między nami ale nie pójdę sobie od Was :) ale jak by nie było już wszystkie nasze dzieciaki to swoje centymetry mają :D
    no ale akurat miedzy nami dużej różnicy nie ma, jeden tydzień i dzień :)

Eforts urodzi z nas jako pierwsza i nam opisze jak było :D :D :D

eforts, kaarolaa, Furia lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sokowirowke kupilismy z rok temu, najpierw szal a pozniej do szafy ale odkad jestem w ciazy to staram sie z dwa razy w tyg cos walnac :) mysle ze to dobry sposob na witaminy

Bajka to duzo emocji jak na jedna wizyte :) pierwszy raz maz idzie tak? Tylko.odrazu podziel sie z nami wrazeniami i pomachaj maluchowi od nas :D

U mnie od rana padalo to wciagnelam ksiazke pod kocykiem :) ale czas ruszyc sie z domu!!

Kiara jak po wizycie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:49

Bajka lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • julianna Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY CALKIEM PRZYPADKIEM SPRADZALAM CIUSZKI W NECIE, I WESZŁA NA STRONKĘ ENDO.PL DZIŚ 13 DOSTAWA GRATIS MOZE KTOS SIE SKUSI, ALE CENY MAJĄ DOŚĆ WYSOKIE

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka moze sie okazac ze ktorys z naszych kropkow jest mocno nie cierpliwy :) no i w przypadku cesatrki to chyba tez wczesniej sie robi?
    Ale jakby nie bylo bede wrzucac posty z porodowki :)

Furia czy to moje dretwienie w srodku to moze tak byc? W srode ginka mi zagladala i mowila ze ok ale nie wiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:50

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z Mieściska.
    Mały zapisany na koniec sierpnia do dentysty :) Zakończenie zerówki w czwartek 26.06. o 9-30 :)
    W aptece kupiłam magnez Aspargin, oraz vita-miner prenatal 60 tab wielkości jak apap. Nie cierpię większych tabletek. Vita będę łykać z trzy razy w tygodniu :) Nie będę szaleć tym bardziej, że wyniki mam dobre.
    Kaarolaa ja robiłam tydzień temu sałatkę. Jutro robię gołąbki, bo mężowi się chce. I sałatkę z mortadeli i ogórków w occie, przyprawione z majonezem pyyyychaaa.
    A dziś miałam ochotę na makaron z sosem brokułowym, ale w sklepie mieli 3 brokuły i to bardzo denne. Więc makaron z piersią kurczaka i do tego sos serowy. a na kolację wątróbka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:53

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    My sokowirowke kupilismy z rok temu, najpierw szal a pozniej do szafy ale odkad jestem w ciazy to staram sie z dwa razy w tyg cos walnac :) mysle ze to dobry sposob na witaminy

Bajka to duzo emocji jak na jedna wizyte :) pierwszy raz maz idzie tak? Tylko.odrazu podziel sie z nami wrazeniami i pomachaj maluchowi od nas :D

U mnie od rana padalo to wciagnelam ksiazke pod kocykiem :) ale czas ruszyc sie z domu!!

Kiara jak po wizycie?

pomacham mu od cioć :)mąż pierwszy raz idzie i chyba pierwszy raz oboje usłyszymy serduszko więc emocji co nie miara:) masakra :) wszystko Wam powiem jak tylko ochłonę jak to po wizycie :D

kaarolaa, eforts, Marimiko lubią tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, ja jestem po badaniu. :)

Więc mój maluszek powoli się robi duży i ma już 7,90 cm :)
    NT - 1.49, serduszko pięknie bije i wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być. Na początku troszkę spał i ciężko było zmierzyć. Niestety nie wiem co za płeć, ale dr. powiedziała, że na następnej wizycie powie już na 100% co będzie. :) Jestem meeeega szczęśliwa.

eforts, kaarolaa, Bajka, julianna, Bogusiar80, Marimiko, Qrczak, Bursztynka, Niespodzianek:), Ewka89, aniar lubią tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wrote:
    pomacham mu od cioć :)mąż pierwszy raz idzie i chyba pierwszy raz oboje usłyszymy serduszko więc emocji co nie miara:) masakra :) wszystko Wam powiem jak tylko ochłonę jak to po wizycie :D
    bedzie dobrze, maz bedzie w niebo wziety napewno i zacznie sie cieszyc jak tylko zobaczy malucha :) a ciekawe czy łezki nie uroni...
    ja sie juz mojej doczekac nie moge, poniedzialek tak blisko, a i skonczylam panikowac :) teraz jestem pewna, ze z maluszkiem jest wszystko dobrze

eforts, Bajka lubią tę wiadomość

• eforts Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Olcia ze wszystko w porzadku i rzeczywiscie duzy juz dzieciaczek :)

Mi lejarz puscil setduszko jak sie pojawilo, fakt ze krotko ale pizniej tez mi puszczal.

Ja w ogole po ostatniej wizycie, pierwszej meza myslalam ze mu sie nie spodobalo za bardzo bo nie wiele widzial a on mi ostatnio ze juz n kazda wizyte bedzie ze mba chodzil!! Slodkie, moj maz jest twardo stapajacym czlowiekiem i smiac mi sie chce ze sie tak roszczula nad dzidzia :)

kaarolaa, Bajka, Kiara lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia ładnie rosnie...a jestes rowno w 13 tyg czy wg usg dalej, bo spory Twoj maluszek jest :)

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    olcia ładnie rosnie...a jestes rowno w 13 tyg czy wg usg dalej, bo spory Twoj maluszek jest :)

13+1 dokładnie tak :)

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Eforts mój też twardziel :) więc ciekawa jestem reakcji :)

Olcia cieszę się bardzo, że z maluszkiem wszystko dobrze, super wiadomość i duży dzidziuś :)

Karola już niedługo:) weekend zleci tak że się nie obejrzysz :)

eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • julianna Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chciałabym być już po badaniach, wiedzieć, że jest wszystko ok, ale to już jutro

f2w3tqywlcgkfgv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia23 wrote:
    13+1 dokładnie tak :)
    to ja akurat w poniedzialek bede 13+1 i zobacze jaki moj bedzie duzy...bo prawie 8 cm to juz bedzie naprawde sporasny :)

olcia23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julianna wrote:
    Ja też chciałabym być już po badaniach, wiedzieć, że jest wszystko ok, ale to już jutro
    bedzie wszystko dobrze zobaczysz ;)

julianna lubi tę wiadomość

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ