Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mi piatek 13 mija bardzo dobrze, spokojnie i z reszta tak jak kazdy inny dzien... czekam na meza, zaraz do pociagu wsiadzie...a o 20 bedzie ze mna i z Kropkiem
2 tyg sie nie widzielismy...
to się wyprzytulaciekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Kiara wrote:Bajka, niektórym tak jak Tobie później brzuszek wychodzi dopiero
Moja mama miała widoczny dopiero w 7 miesiącu ciąży!
ja myślę, ze lada chwila i będzie piłeczka bo z dnia na dzień coraz okraglejszy no i przybiera mi się na wadze także daję mu tydzieńkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eforts wrote:Furia bo ze mną to trochę ściema, z pierwszego usg wyszło mi 1 grudnia a teraz wychodzi coś około 27 listopada więc dlatego jest różnica między nami ale nie pójdę sobie od Was
ale jak by nie było już wszystkie nasze dzieciaki to swoje centymetry mają
no ale akurat miedzy nami dużej różnicy nie ma, jeden tydzień i dzień
Eforts urodzi z nas jako pierwsza i nam opisze jak byłoeforts, kaarolaa, Furia lubią tę wiadomość
-
My sokowirowke kupilismy z rok temu, najpierw szal a pozniej do szafy ale odkad jestem w ciazy to staram sie z dwa razy w tyg cos walnac
mysle ze to dobry sposob na witaminy
Bajka to duzo emocji jak na jedna wizytepierwszy raz maz idzie tak? Tylko.odrazu podziel sie z nami wrazeniami i pomachaj maluchowi od nas
U mnie od rana padalo to wciagnelam ksiazke pod kocykiemale czas ruszyc sie z domu!!
Kiara jak po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:49
Bajka lubi tę wiadomość
-
Bursztynka moze sie okazac ze ktorys z naszych kropkow jest mocno nie cierpliwy
no i w przypadku cesatrki to chyba tez wczesniej sie robi?
Ale jakby nie bylo bede wrzucac posty z porodowki
Furia czy to moje dretwienie w srodku to moze tak byc? W srode ginka mi zagladala i mowila ze ok ale nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:50
-
Wróciłam z Mieściska.
Mały zapisany na koniec sierpnia do dentystyZakończenie zerówki w czwartek 26.06. o 9-30
W aptece kupiłam magnez Aspargin, oraz vita-miner prenatal 60 tab wielkości jak apap. Nie cierpię większych tabletek. Vita będę łykać z trzy razy w tygodniuNie będę szaleć tym bardziej, że wyniki mam dobre.
Kaarolaa ja robiłam tydzień temu sałatkę. Jutro robię gołąbki, bo mężowi się chce. I sałatkę z mortadeli i ogórków w occie, przyprawione z majonezem pyyyychaaa.
A dziś miałam ochotę na makaron z sosem brokułowym, ale w sklepie mieli 3 brokuły i to bardzo denne. Więc makaron z piersią kurczaka i do tego sos serowy. a na kolację wątróbkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:53
-
eforts wrote:My sokowirowke kupilismy z rok temu, najpierw szal a pozniej do szafy ale odkad jestem w ciazy to staram sie z dwa razy w tyg cos walnac
mysle ze to dobry sposob na witaminy
Bajka to duzo emocji jak na jedna wizytepierwszy raz maz idzie tak? Tylko.odrazu podziel sie z nami wrazeniami i pomachaj maluchowi od nas
U mnie od rana padalo to wciagnelam ksiazke pod kocykiemale czas ruszyc sie z domu!!
Kiara jak po wizycie?
pomacham mu od cioć :)mąż pierwszy raz idzie i chyba pierwszy raz oboje usłyszymy serduszko więc emocji co nie miara:) masakrawszystko Wam powiem jak tylko ochłonę jak to po wizycie
kaarolaa, eforts, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Hejka, ja jestem po badaniu.
Więc mój maluszek powoli się robi duży i ma już 7,90 cm
NT - 1.49, serduszko pięknie bije i wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być. Na początku troszkę spał i ciężko było zmierzyć. Niestety nie wiem co za płeć, ale dr. powiedziała, że na następnej wizycie powie już na 100% co będzie.Jestem meeeega szczęśliwa.
eforts, kaarolaa, Bajka, julianna, Bogusiar80, Marimiko, Qrczak, Bursztynka, Niespodzianek:), Ewka89, aniar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka wrote:pomacham mu od cioć :)mąż pierwszy raz idzie i chyba pierwszy raz oboje usłyszymy serduszko więc emocji co nie miara:) masakra
wszystko Wam powiem jak tylko ochłonę jak to po wizycie
a ciekawe czy łezki nie uroni...
ja sie juz mojej doczekac nie moge, poniedzialek tak blisko, a i skonczylam panikowacteraz jestem pewna, ze z maluszkiem jest wszystko dobrze
eforts, Bajka lubią tę wiadomość
-
Super Olcia ze wszystko w porzadku i rzeczywiscie duzy juz dzieciaczek
Mi lejarz puscil setduszko jak sie pojawilo, fakt ze krotko ale pizniej tez mi puszczal.
Ja w ogole po ostatniej wizycie, pierwszej meza myslalam ze mu sie nie spodobalo za bardzo bo nie wiele widzial a on mi ostatnio ze juz n kazda wizyte bedzie ze mba chodzil!! Slodkie, moj maz jest twardo stapajacym czlowiekiem i smiac mi sie chce ze sie tak roszczula nad dzidziakaarolaa, Bajka, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe Eforts mój też twardziel
więc ciekawa jestem reakcji
Olcia cieszę się bardzo, że z maluszkiem wszystko dobrze, super wiadomość i duży dzidziuś
Karola już niedługo:) weekend zleci tak że się nie obejrzyszeforts, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny