Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto super, ze z babcia dobrze i jak ja zobaczysz to napewno sie uspokoisz
silna z niej kobieta wiec sie nie podda
a co do sokowirowki to mi tez maz kupil, uzylam ja 2 razy, sok byl dobry, ale mnie zemdliło to teraz boje sie robic swieze soki i pije tylko wode, mleko i ewentualnie herbate...a tak marzylam o swiezutkich soczkach w ciazy...moze z czasem mi przejdzie i bede mogla je pic bez problemu, narazie sie boje.... -
nick nieaktualny
-
Oooo kolejna tesciowe mistrz
Ja z moja 3 miesiace mieszkalam i nigdy wiecej haha
Mam nadzieje ze bedziesz mogla reklamowac sokowirowke
Bylam 45 min po za domem i wrocilam z bolem glowy i mdlosciami od sloncaNo i pech chcial ze nie dostalam mojego ukochanego podkladu wiec przez weekend bede brzydka bo musialam go przez neta zamowic
Za to kupilam 2 kapelusze slomkowe bo boje sie udaru od tej pogody, bluzeczke ciazowa i tunike nie ciazowa ale na tyle wielka ze bedzie ok
Dobrze, ze babcia calaMam nadzieje, ze juz niedlugo wyjdzie ze szpitala
Qrczak lubi tę wiadomość
-
a ja właśnie przed chwilą wypilam szklankę wyciśniętego soku z pomaranczy, kupiliśmy mea tanią wycskarkę do cytusów, i liczymy, że 1 sezon pociągnie.
jejku Wy już o pieluszkach rozmawiacia, ech ja to na razie nie myśle o tym, pierwsze zakupy planuje rozpocząć od 5 miesiąca, a szukanie wózka, łóżeczka tak od 6,
-
O matko! 2 godziny nadrabiałam posty z całego wczorajszego dnia i dzisiejszego poranka! zmachałam się
śliczne brzuszki na zdjęciach - same chudzielce! - ja ważę 81 kg (jeszcze nie przytyłam w ciąży) - mąż się boi, że dociągne do setkijak się poznaliśmy ważyłam 65 kg przy wzroście 175 cm (ale byłam szprycha!)
potem półtora roku brałam leki na nerwicę i przytyłam do 75...potem chodziłam go dietetyka - zeszłam w miesiąc do 70 kg ale potem przestałam chudnąć więc zanim się obejrzałam znów ważyłam 75...a potem jeszcze trochę i 80....odstawiłam leki 1,5 roku temu i myślałam, że zejdę z wagi ale się nie udało. Mimo, że wcześniej 2,5 roku chodziłam na taniec brzucha, potem zrezygnowałam i 1,5 roku chodziłam na pole dance. Ale przy staraniach o maluszka przestałam chodzić. W zeszłe wakacje zaczęłam dużo biegać, ale też nie schudłam ani grama. Na nowy rok 2015 mam już ambitny plan odchudzania pociążowego:) Chciałabym znowu 65 kg ważyć
Wtedy czułam się najlepiej
Wczoraj cały dzień byłam po za domem: najpierw kawa i lody w Sopocie na monciaku z koleżanką, potem obiad u mamy i wizyta u brata, a na koniec u znajomych (mąż oglądał mecz). Intensywny dzień ale fajny:)
Dziś siedzę w domu ale po południu jak maż i teściowa wrócą z pracy jedziemy na weekend na działkęa jutro jest rynek i pójdę zobaczyć od rumunów i bułgarów jakieś ciuszki
Może jak się uda to zrobię fotkę brzuchola mojego - wczoraj widziałam znajomą, która jest w 6 miesiącu i mamy porównywalne brzuchole...
kaarolaa lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnyto super ze wymienili na nowa, ale kłódke zaloz przed tesciowa
he he
oj przyszla, a juz denerwowalam, ze nie zdazy, długo szla, bo tydzien temu zamawialam, ale sie udało
zrobilam slatke...niech sie przegryzie w lodowce i bedzie mozna jesca w nosie mnie piecze od pieprzu mielonego....
julianna ja jeszcze nie kupuje, najpredzej zaczne w sieprniu, teraz tylko sie rozgladam, porownuje oferty, szukam tanszych, chociaz jesli cos znajde taniej to pewnie kupie, szkoda ominac okazje
Furia pilnuj sie przed sloncem, ja w ogole nie wychodzilam z domu, a teraz sa piekne chmury, zero slonca to moge w koncu wyjscQrczak lubi tę wiadomość
-
Ja mam teraz 78kg
Rok temu wazylam moje kochane 65kg, no ale po ciazy sie schudnie
Ahhh ja mam juz wszystko powybieraneLozeczko mam ale chce tez takie male skladane z funkcja dostawki i juz wiem jakie, komoda wybrana tylko kupic trzeba, wiem gdzie ciuszki kupie, gdzie posciele, recznczki, buteleczki hehehe
Juz wszystko mam obadane
Ale jeszcze nic nie kupilam, moze za miesiac zaczne
Jejjj Sopotlata nie bylam... chciala bym tez do Gdanska na jarmark pojechac, ehhhh gdyby nie ta odleglosc
-
http://wrzucaj.net/images/2014/06/13/5t2d_i_13t6d.jpg
Niespodzianek:), kaarolaa, Kiara, Paula84, Furia, Bajka, julianna, Cynamonek30, Bogusiar80, eforts, Qrczak, Bursztynka, Zemraa lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
jestem już po wizycie, tak jak myślałąm, panikara ze mnie straszna. Ale lekarz mnie uspokoił, że wszystko jest ok, nic się złego nie dzieje. na bóle brzucha faktycznie zalecił mi no-spe.
Idę dziś na nocke do dzieciaków mojej siostry, oczywiście zabieram Męża, bo sama tych baranów nieposkromie, 16 i 14 lat... Ostatnim razem jak poszłam do nich na noc to biegałam po osiedlu o 22 i ich szukałam, bo przecież telefonu to nie łaska odebrac a jak starych w chacie nie ma tylko młoda ciotka to sobie można pozwolic
Przy okazji mam taką chęc dzis na coś malo zdrowego ze chyba skoczymy na pizze
No i ważny dziś dzień.. Koncert charytatywny, druga edycja zbierania kasy na leczenie 4 dzieci z Naszej miejscowości, Nasz znajomy- tata jednego z dzieci bardzo się postarał, to nasz lokalny Jurek Owsiak. Organizacja szła pełną parą, także będzie dziś wielka impreza plenerowa, może się załapię na wate cukrowąMarimiko, julianna, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasiakuzniki wrote:
wielkość dziecka w ogóle nie jest wiążąca no jedynie dla dziewczyn które nie wiedzą kiedy miały ostatnią miesiączkę i mają nieregularne miesiączki ale dla dziewczyn które miesiączkują co 28-33 najważniejszy jest termin OM
moje maleństwo wyprzedza też o tydzień i córka też tak wyprzedzała ale wiem kiedy owuluję i jak miesiączkujęnie miałam własnych miesiączek, tylko wywoływane, cykle bardzo nieregularne, do tego dostawałam hormony, także patrzymy na usg (genetyczne - dalej już się nie patrzy), a nie na ten termin.
Qrczak wrote:Chciałam się Wam trzy dni temu pochwalić, że mój TŻ zakupił mi sokowirówkę, żebym mogła robić sobie świeże soczkiJa aktualnie też szukam...
U nas dziś 16tc według om , a według usg genetycznego jutro zaczynamy 17 tc
Aktualnie mam problem z rozwolnieniem od pewnego czasu oraz dalej wymiotuję, dziś jest szczególnie nieciekawie.
-
Marimiko śliczny brzuszek, ładnie sie już zaokrągla
teściowa współczuje mieszkania pod jednym dachem. Ja na szczęście z mezem mieszkamy u moich rodziców, mamy osobne wejście, 2 pokoiki, kuchnia i łazienka. malutko miejsca, ale lepsze to niż mieszkanie z teściami tym bardziej, że moja teściowa lubi się wtrącać i zawsze mi mówi co gdzie powinno leżeć, co kupić, jakie firanki, jak przemeblować mieszkanie, na jaki kolor pomalować ehh a ja nie znoszę jak mi ktoś tak dobrze radzi, bo sama wiem co i jak i dlatego na mieszkanie z teściami nigdy się nie zgodzę. w przyszłości niedalekiej mamy zamiar się budować i mąz mój jedyny wymyślił żeby postawić bliźniaka!!!! oczywiście z teściami (mąż jedynak, teście 80 km od nas mieszkają) wstępnie się nie zgodziłam, bo wiem jak będzie. zobaczymy poźniej czy znów wypali z tą propozycja. oby nie.
-
nick nieaktualnyolcia23 wrote:ja kupiłam dresy z biedry L, to normalnie spadaja mi.
Je trzeba mniejsze brać. Legginsy większe (w mniejszych nogawki mają krótkie), a dresy mniejsze. Legginsy mam XL (mam 170cm, ale nogi jak przy 174cm), a dresy S (choć mogłyby miec nieco dłuższe te nogawki
).
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Chciałam Wam oznajmić, że byłam chwilę temu w biedronce i zaopatrzyłam się w końcu w te ciuchy ciążowe. Kupiłam majtki, legginsy i koszulkę. A wszystkie z tych ubrań były przecenione na 14,99zł
Teraz się ciszę, że nie pospieszyłam się z zakupem
Tylko koszulka M trochę za luźna jednak, będzie musiała poczekać na duuużo większy brzuch. Za to nie żałuję, że majtki wybrałam L, przynajmniej nic nie uciska
A legginsy też M bo się o uda i pośladki bałam, że nie wcisnę
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:) jak mija piątek 13
??? ja uwielbiam piątki 13
Dziewczyny super brzuszkino śliczne
Spokojnie Kiara mój też osiągnie swoje gabarytyto jest poranny brzuszek wieczorem jest zaokrąglony:)z resztą z góry inaczej wygląda:)
Już niedługo badania aachhh zobaczę dziś maluszka:D, tylko te pomiary mnie stresują i stwierdziłam że zjem coś żeby się troszkę poruszałniech do tatusia pomacha pierwszy raz
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny