Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie wytrzymałam i zadzwoniłam
ale ja jestem pała:/ i mi powiedziała, ze ona wszystkim pacjentkom zleca jako standardowe badanie to afp i hbs ... ufff już mi ciśnienie skoczyło... że coś jest nie tak i dlatego masakra
a i co najlepsze powiedziała, ze te wszystkie badania które mi zleca jak zrobię w diagnostyce to będę miała bezpłatnie bo ma tam kontrakt, hmm nieźleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 19:22
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja musialam esspumisan wziac...no nie moge jajek jesc...kurcze do salatki tylko 2 jajka wkroilam a i tak umieram...wzdeło mnie i mdli...
ale kolacje zjem, zamowilam pizze, odbiore po 20, najpierw meza ze stacji, pozniej pizze i zjemy sobie w mieszkanku bo nie wysiedze w pizzeri... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja lubie burze, tzn pioruny, lubie na nie patrzec
nie raz stoje w oknie i patrze gdzie sie pokaze zygzak na niebie
...wiem ze to niebezpieczne ale ciagnie mnie do tego...w domu siadalam na parapecie w pokoju na poddaszu i obserwowalam gdzie sie blyska
Bajka, Cynamonek30, eforts lubią tę wiadomość
-
eforts wrote:Bajka chcialam pisac ze kazdy lekarz prowadzi inna profilaktyke ale widze ze pani dr sama Ci to powiedziala
na szczęście zadzwoniłam bo bym się stresowała nie potrzebnie i jeszcze śmiała się ze mnie że zadzwoniłam w takiej sprawieeforts lubi tę wiadomość
-
A ja byłam dzisiaj w odwiedzinach u małżeństwa z małą córeczką
Oczywiście się wzruszyłam
Jako przyszła mama wypytałam jużmamę o wszystko
Kurde...mam nadzieję, że ja też niedługo będę mogła się pochwalić brzuszkiemU mnie mdłości jak na razie się uspokoiły...w zeszłym tygodniu ostatnio wymiotowałam. I po sobie mogę powiedzieć, że dużo gorsze były wymioty z pustego żołądka
Ale widać każda z nas ma inaczej
a tak w ogóle to jest tu jakaś mama ze śląska?
[/url]
-
Furia wrote:Daj foto swojego brzuszka, ciekawa jestem cz cos widac, bo masz bardzo umiesniony
Proszę, chociaż w rzeczywistości wieczorem jest największy,a na zdjęciu wydaje mi się mniejszy. Foto sprzed 10min.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b1185b115bb.jpgBogusiar80, Bajka, Niespodzianek:), Furia, Paula84, kaarolaa, Bursztynka, Qrczak, aniar, julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
kasiakuzniki wrote:wielkość dziecka w ogóle nie jest wiążąca no jedynie dla dziewczyn które nie wiedzą kiedy miały ostatnią miesiączkę i mają nieregularne miesiączki ale dla dziewczyn które miesiączkują co 28-33 najważniejszy jest termin OM
moje maleństwo wyprzedza też o tydzień i córka też tak wyprzedzała ale wiem kiedy owuluję i jak miesiączkuję
-
super że wszystko w porządku a masz jakieś wiadomości jaka NT i ile ma cm maleństwo??6 dni to dużo, teraz nie wiem co odpowiadać pytana o termin porodu
a w praktyce i tak wyjdzie kiedy będzie chciało...
długość 6,38 cm, NT 0,10 cm, NB 0,18 cm
Są jakieś ogólne normy dla NB podane?
Niespodzianek koleżanka mi polecała ten krem. Jej koleżanka z kolei jest już w zaawansowanej ciąży i przetestowała naprawdę wiele, a ten jest najlepszy. Cena pod Twoim linkiem coś zawyżona, bo koleżanka kupowała za niecałe 17 zł.
Kiara lubi tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt i pięknych maluszków:)
Bogusia wiem, co czułaś, dla mnie to też jest okropny rodzaj wymiotów, ale i tak mi pomaga..
karola udanego wieczoru życzę
szurabura ja właśnie w poprzedniej ciąży kupowałam taki drogi, ale teraz też znalazłam za ok 18 zł. więc widoczne potaniał.
Nie wiem co się dzisiaj ze mną stało, położyłam się przed południem i spałam godzinę a po południu jeszcze dwie godziny i nie mogłam wstać, ciekawe kiedy wieczorem pójdę spać.