Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Padam,
w nocy spać nie mogłam przez chrapanie męża i ból brzucha bo się na noc owoców najadłam:/
dziś cały dzień na swiezym powietrzu
Kulka wszystkiego najnajnajlepszego:)
Asiach,Qrczak, Niespodzianek super wieścidzieciaczki nam cudnie rosna:)
Karola i Ewka brzuszki macie już takie fajne ciążowe :)uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 18:22
-
Asia super, że wszystko w porządku
szurabura gdzie wyłapałaś kleszcza? ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie bo w zeszłym roku kleszcz zaraził mnie boreliozą, na szczęście antybiotyk pomógł i nie mam już przeciwciał (tam się trochę inaczej sprawdza niż w większości chorób) wcześniej w ogóle się nie bałam co roku jeden, dwa kleszcze bez żadnych konsekwencji a teraz szajba daje -
Gratuluje wizyt
I zapraszam
http://wrzucaj.net/images/2014/06/16/103046317434876723603332320436343570517280necT7z.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 18:35
eforts, Bajka, Bogusiar80, Paula84, Bursztynka, Marimiko, Cynamonek30, Qrczak, Niespodzianek:), Ita lubią tę wiadomość
-
mmm Furia ale pyszności serwujesz
ja właśnie skończyłam przygotówkę do tortilli z kurczakiem, skończę jak już mąż będzie w domu
Eforts chodził mi po ręce, niebardzo wiem skąd się mógł na mnie wziąć... Wracałam z pracy 40 km autem,więc po łące nie hasałam, może szyberdachem mi wpadł?albo jak wysiadałam garaż otworzyć. No musiał to być moment dosłownie. Albo pies przyniósł, ale to musiałby sobie chodzić od wczoraj gdzieś w okolicach łóżka, bo drzwi zamknięte były dziś od pokoju.
A siostra mi mówiła, że podobno kobiety w ciąży są najbardziej łakomym kąskiem dla kleszczy :>Furia lubi tę wiadomość
-
gratulacje dziewczynki udanych wizyt i synusiów, brzuszki ciążowe piękne macie:) ja mam nadzieję że jutro poznam płeć już bym chciała bardzo.
Furia co ty kobieto tam upichciłaś za pyszności, aż mnie wzieła ochota na słodkie
ja dziś padam na py.k dosłownie wykonczyl mnie dzisiejszy dzien w pracy. telefony jak szalone tarabanily od rana, a tu do 20 jeszcze trochę, ale zaraz mykam na zakupy, bo zachcialo mi się lecza i muszę produkty kupić, jak dam radę to jeszcze dziś zrobie, a jak nie to jutro.
mąż mój właśnie mi oznajmił, że z poligonu wraca 4 lipca zamiast 28 czerwca, po prostu cudownie whh -
Furia, pakuj w paczki te cudeńka i nam porozsyłaj
Ja już się nie mogę doczekać końca remontu u nas, a będzie pewnie to sierpień jak się uda i też będę pichcić w nowym piekarniku. Do tej pory w kuchni była tylko kuchenka i jestem wypiekowo zacofana.Furia lubi tę wiadomość
-
Furia
przez Ciebie wpadnę w furię jak nie zjem takiego małego rogaliczka:>
ciekawe co u Karoli - jak wizyta no i z tego co kojarzę dziadkowie mieli się dzisiaj dowiedzieć:> ale jestem ciekawa!Furia, kaarolaa lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Ahh wreszcie w domku. Padam. Glowa mnie bolala od slonca. Akurat do ojca jechalam w poludnie. Weszlam do mamy zjadlam pomidorowke i nalesniki i pojechalismy do ojca. A pozniej do tesciowej. Glowa juz mnie bolala. Polezalam i przeszlo mi na tyle, zeby wrocic do domu.
W sobote maz chcial ode mnie, ale mnie wkurzyl i go olalamWczoraj tez chcial no i dostal. Z tym, ze ja jakos super podniecona nie bylam. Hmmm ciekawe czy sie poprawi?
-
no piekny brzusio
furia tez mam takie rogaliki. zrobilam sa pyszne pare z dzemem pare z nutella i troszke z twarozkiem waniliowym i chyba te najbardziej mi pasujaa ty z czym robilas?
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Furia masz w nos!
Narobiłaś mi takiego smaka na rogaliki, że wysłałam męża do sklepu po gotowe i nie było, a ja nie dam rady już dzisiaj nic robić
od wczoraj pobolewa mnie w okolicy wzgórka, po lewej stronie i naprawde już się tym martwię. Myślałam, że dzisiaj coś mi na ten temat powie lekarz, ale był bardzo zachowawczy. Powiedział, że on robi usg, a z takim problemem muszę się zgłosić do lekarza prowadzącego. A ja kurcze wizytę mam dopiero 27.06. i jeśli jutro ból nie przejdzie to chyba będę dzwonić do przychodni...
-
ewelinka ja bardzo lubie patrzec na brzuszki i na zdjecia z usg i czasem sobie wlaczam w google zdjecia i ogladam
taki wariat jestem :p
ale najsmieszniejsze jest to ze bardzo lubie ogladac porody ale takie prawdziwe a nie takie jak na tlc czy polsacie. wiem jestem porabana ale chcialam i nadal chce zostac polozna natomiast to marzenie sie nie spelni.
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm