Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, na wymioty w aptece jest FILMAG B6 lekarz w razie wymiotów takich męczacych caly dzien kazał brac trzy tabletki dziennie, podobno bardzo skuteczny.
ja dzis jade na pogrzeb, pogoda jest piękna, ale obawiam się ze moge nie wytrzymac upału wiec chłodze wode w lodówce na wszelki wypadek:)
mnie na szczescie brzuch dzis nie boli, ale za to swedzą mnie piersi i to tak ze mogłabym do krwi sie zadrapacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 11:07
-
ewelinka nie stresuj sie bo wysle walek do ciebie
co z tymi naszymi wymiotammi, kurcze mialy byc do konca I tryestru i koniec a tu coraz czzesciej i wiecej nas jeszcze meczyewelinka_shn lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Hej dziękuję za wsparcie. Jesteśmy w drodze. Kupiłam colę. Odwiezlismy piesia do mojej mamy i zjadłam bułkę. Jest lepiej. To chyba jednak był stres.
jak mi się uda to będę was czasem podglądać. miłego dnia
buźki
Kiara, Furia, Qrczak, Niespodzianek:), Ita, Bogusiar80, Bursztynka lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
chce mi sie bardzo spac a z 2 strony chcialabym isc sie prejsc, moen a rynek albo jakies zakupy bo przeciez jutro pozamykane wszystko... i co tu wybrac????
chyba jednak pojde spac..Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwka89 wrote:Hej, na wymioty w aptece jest FILMAG B6 lekarz w razie wymiotów takich męczacych caly dzien kazał brac trzy tabletki dziennie, podobno bardzo skuteczny.
ja biorę magnez i potas w postaci asparginu 3x1, nie na mdłości, a na skurcze macicy.
Na mdłości też kiedyś mi wypisali preparat z b6 i imbirem i NIC nie dawałtzn. pomógł mi raz na 3 tyg. stosowania
-
nick nieaktualnyMarimiko wrote:Witam was z rana - zdołowana:(
wstałam rano zestresowana, bo w ciągu najbliższych 30 minut musimy już ruszać w drogę a tu nagle zaczęłam się słaniać na nogach jakby na dworze było 300 stopni. Wypiłam szklankę wody. Po czym wodę zwróciłam...Piję teraz elektrolity (orsalit), żeby trochę nabrać siły. Żołądek mnie od wymiotów boli - i jestem głodna - ale coś czuje, że cokolwiek bym zjadła - źle to by się skończyło
Nie wiem co robić - zaraz jedziemy, przed nami ponad 500 km do Wrocławia a ja się czuje masakryczniePiękny początek urlopu...
W ciągu najbliższych 3 dni dosypuj do jedzenia więcej soli - ona zatrzyma wodę w organizmie, dzięki czemu się nie odwodnisz :* mi tak lekarz kazał ostatnio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:01
Marimiko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Witam
Od kilku dni codziennie boli mnie głowa. Nie chciałam brać tabletek, ale wczoraj wieczorem już nie dałam rady i wzięłam. Dziś znowu mnie boli..
w tej chwili tylko czasami mnie dopada, np. dziś.
-
nick nieaktualnywitam kochane, nie mam czasu pisac, czytam tylko pobieznie bo piszecie sporo...rosniemy, juz brzuch mi wychodzi coraz mocniej, nawet z rana jak wstane to juz widoczny jest, ale poki co nie jest to ladna kuleczka tylko taka wypchana faldka tluszczyku...
ja mam problemy tylko przy myciu zebow, wczesniej tego nie bylo, zaczelo sie z tydzien temu i teraz rano jakmyje zeby mam odruch wymiotny, ale nic mi do gardla nie podchodzi, dusze sie na sucho...tylko tyle ze milzy leca i robi sie goraco...
jedziemy dzisiaj z mezem do moich tesciow, jestem ciekawa co powie teść, bo tesciowa sie domysliła i wie o ciazy...Ita, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Musze wam to napisac, jestesmy cztery siosty jedna jest w 9 miesiacu ja praktycznie zaczynam 5 a trzeciej wlasnie kupilam test i jest w jakms 6 tc
Furia, Bogusiar80, Kiara, Qrczak, Bursztynka, Niespodzianek:), Ita, HANA, Kulka41, Zemraa lubią tę wiadomość