Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dwie najblizsze kuzynki i zona kuzyna
Ojcu w piatek beda znowu czyscic rane. Zle sie goi
Czekam z malym u lekarza. Pytalam sie poloznej czy ten moj bol jest normalny. Powiedziala , ze jeszcze sie rozciaga. Skserowala pierwsza strone karty i zapisala moj numer. I powiedziala, ze w 21 tyg sie umowimy i spotkamy. Teraz maja takie przepisy, ze musza pilnowac przyszle matki. Co by gdzies dziecka nie oddaly, albo sie nie pozbyly. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wrocilam wlasnie ze szpitala, masakra ile ja strachu sie najadlam. Dostalam kolo 14 krwawienia, polecialo dosc mocno. W szpitalu juz nie krwawilam, na usg wszystko dobrze, dzidzia ma prawie 10cm, wszystko dobrze przyklejone, nie wiadomo skad bylo to krwawienie.
-
Niespodzianek, chodzę na NFZ. Przed ciążą chodziłam się leczyć do różnych prywatnie więc trochę kasy już wydałam. Teraz Nfz. Miałam dwie wizyty jak na razie i za każdym razem usg.
Dziś przeglądałam szkoły rodzenia i zdecyduję się na przyszpitalna tam gdzie chce rodzic więc tam trochę stówek zostawię. Wolę opłacać położną niż lekarza.
Furia, zakaz pieczenia!!!!!
Ja od trzech dni codziennie mam powrót potrzeby drzemki. Ścina mnie momentalnie. Właśnie odbyłam dwugodzinna i dochodzę do siebie -
nick nieaktualnyFuria - uważaj na Was
co do tej choroby - rozumiem, że sama sobie robiłaś badania w tym kierunku, tak? :)bo tutaj po opisie widzę, że nie wystarczy 1 badanie tylko cała seria... i hmm to taka choroba, którą pewnie dużo osób ma nie wiedząc o tym ( patrząc po objawach). Ja tez miałam zawsze bardzo obfite @, anemię choć dobrze się odżywiałam, z nosa mi leciało, po dentyście z dziąseł strasznie. Jakoś zawsze uważałam, że taka moja naturaa może też to mam :p ale raczej nie ma sensu się badać jak nie zafundują...