Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo a dowiedziala sie ta siostra co wyprawia 30-tke
troche jest w szoku bo nie planowala juz w tym momencie ale nic im nie brakuje do wychowania
Czwarta siostra ma trzy i pol latka a ta w 9 msc 6 latka takze znowu zaczna sie fajne swietq tak jak my bylysmy dzieciakamiIta, HANA lubią tę wiadomość
-
Ja jestem prorodzinna.
Uwielbiam jak jest duża rodzina, kiedy spotykamy się w święta cały stół zastawiony i pełno ludzi. Wielka choinka, góra prezentów, latające po pokoju dzieci...
W tym roku niestety chyba świeta spędzimy w 3 w domu, sama nie będe miała czasu roobić u siebie, a 2-3 dni to zbyt mało, do wożenia dziecka samochodem.O ile tego 19 będę rodziła, chyba, że święta spędzę w szpitalu. Co jest prawdopodobeKiara, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja o świętach myślę tylko w jednej kategorii
Super prezent -termin porodu na 24.12:-) Dlatgo w tym roku choinkę ubiorę wcześniej bo tak to mamy taką tradycję ubierania w dniu Wigilii:-)
Dziewczyny jutro kończę pierwszy trymestr:-) -
Zdjęcie mojego Brzucholatyle czasu od ostatniej fotki minęło a zmiany w sumie dużej nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 13:57
Qrczak, Bursztynka, zuza_3, Doris-83, Ita, Kiara, Bogusiar80, HANA, Niespodzianek:), Paula84, Kulka41, julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Ewelinka, moim zdaniem widać różnicę
Eforts ale super wieści.
Ja jak się rano zebrałam tak właśnie wróciłam. Ale nic na ciuchu nie kupiłam. Ale przynajmniej z domu wylazłam. Jutro z rana kościół a potem jedziemy w jakiś plener i na koniec obiad u teściów. Wreszcie wylezę z domu na dłużej. Trochę mi się tęskni za pracą. Znaczy nie za samą tą durną robotą a za ludźmi i tym że człowiek chociaż z rana się wyszykuje i zrobi coś dla siebie.ewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywielorybek idzie
zdj. z wczoraj 15+4 według OM, 16+3 według usg genetycznego :
http://www.iv.pl/images/00460228206117850684.jpg
http://www.iv.pl/images/25165731840391145346.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 14:42
Qrczak, Ita, zuza_3, Bogusiar80, HANA, Bursztynka, Cynamonek30, Niespodzianek:), Paula84, julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie i...
dziewczyny, które macie pakiet w LUXmedzie POLECAM PROWADZENIE CIĄŻY PRZEZ POŁOŻNĄ!!!
Przesympatyczna kobieta poświęciła mi dziś bite 40min. W przeciwieństwie do lekarza miała duuużo czasu żeby odpowiedzieć mi na wszystkie pytania, posłuchać o moich dolegliwościach, skonsultować je od razu z odpowiednim lekarzem (!), zbadała mnie też na samolocie i posłuchałyśmy tętna dziecka.
No takie wizyty to mogę mieć zawsze!
A następne spotkanie będzie jeszcze dłuższe bo będę miała edukacyjne zajęcia z diety ciężarnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 14:47
Qrczak, HANA, Niespodzianek:), Marimiko lubią tę wiadomość
-
o...to muszę pomyśleć o luxmedzie. Bo z pracy mam tam opiekę. Wybiorę się do katowic
oj tak...ja też jestem prorodzinna. Będziemy mieć pierwsze dziecko teraz....ale jakby finanse pozwoliły, to bardzo chciałabym mieć 3
Jutro z rana kościół...a potem grillposiedzimy w końcu ze znajomymi!
obym miała tak dobry dzień jak dzisiaj
[/url]
-
Efors fajnie
Ja na swieta jade do Gniezna na wigilie do rodzicow i tesciow. I tam juz zostane. W razie potrzeby blisko do szpitala. A ode mnie dobre 30 km. Jakby napadal snieg to moglibysmy nie dojechac. Roznie bywa.
Ubieram sie i smigam z malym do lekarza.
SPAAAAAAAAC!!! Trzy godziny w nocy malooooooo. -
ewelinka_shn wrote:Ita czemu tak późno połówkowe?
Ja się chciałam umówić na koniec lipca i myślałam że będzie ok...
Ja też myślałam, że w połowie lipca już będę po, ale położna kazała się zapisać po 21tyg. i 3.08 to była pierwsza wolna data w placówce z lepszym sprzętem.
U mnie to będzie 21+6.