X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jakies rozowe plamienie. Wykapalam sie i jak co to jutro pojade do lekarza.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Od około 16 jesteśmy już w Pradze i na dzień dobry pierwszego popołudnia zrobiliśmy chyba z 8-10km ! Nogi mi już w 4 litery wlazily a pod koniec jak trzeba było dojść do hotelu to myślałam że bede wrzeszczeć bo tak mnie stopy i kostki bolały! Ale jakos się udalo:) wykompana i wysmarowana leżę w łóżku i zaraz lecę spać. Dziś pierwszy raz chciało mi się aż tak siku jak przyjechalismy że z bólu pęcherza nie mogłam przejść kilku kroków bez "ała". A co ciekawe kiedy udało mi się dojść do wc to wcale wodospadu nie było:p

Jutro muszę trochę odpuścić bo dziś za dużo chciałam na raz.
    Trzymajcie się ciepło piękne brzuchatki - postaram się coś skrobnąć jutro wieczorem:) buziaki i dobranoc:)

Milcia, Bogusiar80, kaarolaa lubią tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • HANA Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariimiko napiszesz nam pozniej podsumowanie co warto zobavzyc i co Wam sie podobalo? Bo ja nigdy nie bylam, a bardzo bym chciala w tym roku pojechac zobaczyc Prage, a nie chce zeby mi cos umknelo :)

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimko Praga jest piekna wiec zycze milego zwiedzania:-) Bogusia a jak u Ciebie, przeszlo?

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak i ja potwierdzam, że Praga to jedna z najpiękniejszych stolic europejskich. Ja już byłam z 10 razy... :) Wiedeń, Budapeszt się nie umywa wg mnie :)

relgh371rphwpz6l.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy w Pradze na wycieczce jednodniowej przy okazji wyjazdu do Karpacza. Jechaliśmy z biurem turystycznym. Było naprawdę fajnie. Przewodnika mieliśmy bardzo gadatliwego, wiec dużo nam opowiadał. Co prawda żadnych wstępów nie mieliśmy opłacanych, więc tylko przed jakimś obiektem opowiadał. Mówił, że żeby dokładnie zwiedzić Pragę, to potrzeba całego tygodnia. Na Moście Karola kazali nam uważać na złodziei, bo akurat jak byliśmy w 2010 roku to się ich namnożyło. Nie byliśmy tylko w Złotej Uliczce, bo była w remoncie. Bardzo fajnie wspominamy ten wyjazd.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    Niespodzianek jak narazie odpukac przeszlo. Mialam tylko w nocy. Co szlam siusiu to na papierze bylo. Teraz nie bylo. Nic musze troche zwolnic obroty i odpoczac. Jak sie powtorzy to pojade do lekarza.

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    Dzien dobry :-)
    Niespodzianek jak narazie odpukac przeszlo. Mialam tylko w nocy. Co szlam siusiu to na papierze bylo. Teraz nie bylo. Nic musze troche zwolnic obroty i odpoczac. Jak sie powtorzy to pojade do lekarza.
    To dobrze, uważaj na siebie:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Zaczelam 16 tydz ;)

Bogusia uwazaj na siebie. Jasnorozowa krew to chyba z szyjki jak dobrze kojarze...

Ja dziś znowu obudzilam się z bólem głowy... jak nie przejdzie to chyba jednak apap pójdzie w ruch bo spotykam się o 12 z przyjaciolka i jej 2latkiem wiec ciotka musi mieć trochę energii :D

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • .joanna Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:) z gory przepraszam za bledy, ale pisze z telefonu:) ja tez chce sie wybrac do darmowej szkoly rodzenia, ale nie mam pojecia gdzie:( musze poszukac w internecie, choc jakos ciezko jest cos u mnie w miescie znalezc. Szkola rodzenia przy szpitalu, w ktorym bede rodzic to koszt 400 zl, zal mi tyle wydac:/ a szpital przeciez zawsze moge obejrzec, dopytac sie personelu o wszystkis interesujace mnie rzeczy.
    Ja znow wczoraj wymiotowalam:( moj Groszek ulozyl sie tak, ze bylo widac brzuszek. A dzis juz nie ma po nim sladu:(

eikt43r83lbyfg23.png
    eikt43r8tmxr8y85.png[/url]

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ktore juz czuly ruchy... mam pytanko. Wydaje mi się ze wczoraj i przedwczoraj czulam moje Szczęście. Przedwczoraj jakby cos mnie gilalo w podbrzuszu a wczoraj takie wypelnianie raz z jednej raz z drugiej strony. To mogly byc ruchy?

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 wrote:
    A ja mam jakies rozowe plamienie. Wykapalam sie i jak co to jutro pojade do lekarza.

Bogusia koniecznie skonsultuj z lekarzem, każde plamienie trzeba jak najszybciej skonsultować żeby wszystko było dobrze z maluszkiem

Furia lubi tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimiko wrote:
    Hej kochane! Od około 16 jesteśmy już w Pradze i na dzień dobry pierwszego popołudnia zrobiliśmy chyba z 8-10km ! Nogi mi już w 4 litery wlazily a pod koniec jak trzeba było dojść do hotelu to myślałam że bede wrzeszczeć bo tak mnie stopy i kostki bolały! Ale jakos się udalo:) wykompana i wysmarowana leżę w łóżku i zaraz lecę spać. Dziś pierwszy raz chciało mi się aż tak siku jak przyjechalismy że z bólu pęcherza nie mogłam przejść kilku kroków bez "ała". A co ciekawe kiedy udało mi się dojść do wc to wcale wodospadu nie było:p

Jutro muszę trochę odpuścić bo dziś za dużo chciałam na raz.
    Trzymajcie się ciepło piękne brzuchatki - postaram się coś skrobnąć jutro wieczorem:) buziaki i dobranoc:)

My też byliśmy w Pradze ale zrobiliśmy sobie taki szybki wypad w drodze do Francji, cudna jest Praga i jest gdzie spacerować :) a zdjęcia jakie cudne wychodzą :) ale Ci fajnie :D ciesz się tam każdą chwilką :) jest cudnie

Marimiko lubi tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry...

ja po wczorajszym dniu padlam juz po 22 a dzisiaj wstalam o 10...prawie 12 godzin snu...boje sie ze przez mala ilosc lezenia cos sie stanie...za szybko i tak nagle odstawilam lozko....

dziewczyny zazdroszcze tych wycieczek, ja poki co zwiedzalam niemcy i holandie...miala byc w tym roku wycieczka do francji, ale dziecko jest wazniejsze...

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a bola ktoras mocno wezly pod pachami? Bo mnie juz z trzy dni. I to dosc mocno.

• .joanna Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusiar80 - mnie nie bolą, więc nie pomogę :(

eikt43r83lbyfg23.png

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w drugim trymestrze:)

kaarolaa, Bogusiar80, Ewka89, eforts, Qrczak, Niespodzianek:), Bursztynka, Marimiko, Zemraa lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do lekarza. Powiedzial, ze mam obserwowac. Jak sie mi nasili plamienie mam jechac do szpitala. A jak spokojnie to w poniedzialek do przychodni.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 17 tydzień rozpoczęty :)

kaarolaa, Bajka, eforts, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • .joanna Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Wasze brzuszki? :) Rosną? :D

eikt43r83lbyfg23.png

‹‹ 470 471 472 473 474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ