Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Leż kobieto odpoczywaj i nie martw się bo bedzie dobrze:)
ja dziś nie mam energii, wstałam o 6 bo na budowe przyjechali panowie od przyłączania prądu... kopią "rów" na kabel. błagałam żeby uważali bo gdzies tu jest tez kabel sąsiada firmy od tel i internetu i co? dziabneli w 2 miejscach... na szczęście ten kabel idzie na mojej działce wiec poinformowałam sąsiada i obyło się bez awantur sąsiedzkich:) do tego boli mnie głowa, chce mi się spac i pogoda nie nastraja optymistycznie... -
Bogusiar80 wrote:Dziewczyny a bola ktoras mocno wezly pod pachami? Bo mnie juz z trzy dni. I to dosc mocno.
Bogusia mnie boli od prawą pachą, mam tak od kilku lat i też myślałam, że są to węzły chłonne, ale po wizycie u kilku lekarzy z usg z tego miejsca okazało się, że to skupisko gruczołów, które uaktywnia się (boli) przeważnie przed miesiączką. Od kiedy jestem w ciązy to do 3 m-ca bolało tak barzo, że nie mogłam się dotknąć,a co najgorsze, że rośnie to razem ze mną i mam pod pachą taką dużą gulę, która nieładnie wygląda. Niestety tego się nie usuwa, tylko trzeba obserwować. Tak mi lekarze mówili. -
Bogusia mnie kilka tygodni temu straznie bolalo pod pachami, ale przeszlo po ok tygodniu.
Dobry
Byla u mnie z rana kolezanka, dobrze bylo sobie pogadac, a i synek sie pobawil z jej coreczka
Na szczescie krwawienie sie juz nie pojawilo uff, ale za kazdym razem jak ide do lazienki to sprawdzam...
-
A ja się do niczego zebrać nie mogę....żeby mi eis chciało tak jak mi się nie chce :-)Ostatnio jestem mega leniem...trudno. Ale koniec końców zawsze się zbieram i coś tam niecoś zrobię
Wczoraj mi się wydawało,że coś tam w dole brzucha czujęAle to chyba jelita bo jeszcze za wcześnie na odczuwanie wygibasów Maleństwa
-
Paula mnie nigdy przed miesiaczka nigdy nie bolalo. A teraz to szczegolnie pod lewa. Nie moge sie dotknac. Mam nadzieje, ze minie jak u Furii. Ale tez obserwuje.
W pierwszej ciazy nic mi nie dolegalo. A teraz ciagle cos sie zaczyna. To chyba starosc wrrr -
Aaaaa ale ulga hehe
Zadzwonilam do poloznej, ktora prowadzila mnie w ciazy z Colinem i po ciazy i tym razem tez sie nami zajmie, juhu
Pizze robie z tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-do-pizzy-przepis-iii -
ja od siebie tylko mogę dodać, że jeśli chodzi o ciasto na pizzę, najlepiej jest robić je z naprawdę dobrej mąki. Ja lubię z lubelli do ciast drożdżowych. Poza tym, zawsze dodaję 3/4 szkl mąki semoliny (ciężko jest ją dostać, dlatego ja zastępuję ją kaszą manną semoliną). Dzięki temu ciasto jest mega chrupkie
) Nieskromnie powiem, że w rodzinie uchodzę za mistrzynię pizzy
Furia lubi tę wiadomość
[/url]
-
ja ostatnio od mamy wziełam przepis na ciasto do pizzy, mega grube nie jest, ale bardzo dobre.
Jak tam kondycja waszych włosów i paznokci?
Ja garsciami zbieram ostatnio włosy po myciu, wypadają gorzej niż przed ciążą, za to paznokcie rosną jakby ktoś im turbine wszczepił....