Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziś poczułam znowu 2 kopniaczki od mojego łobuza
tak to normalnie co jakiś czas, ale jeszcze rzadko czuję takie ruchy delikatnie, szczeólnie jak rękę położę. Mały dziś tez detektor tak skopał, że normalnie chyba mały agresor mi tam rośnie
Zaliczyłam tez zakupy w h&m, bo u nas były promocje na dział mamaKupiłam 2 bluzki każda po 20 zł
i jakieś artykuły z normalnych działów. I jadłam lody z Ikei
Ogólnie dużo chodziłamale na szczeście było ok, tylko rano i wczoraj cały dzień miałam skurcze
no spa na szczęście pomogła.
Milcia też tak uważam. Również jestem mocno senna, nawet bardziej niż w I trymestrze. Mam też mniej siły
Zaczęłam dziś 17tc według om)) a jutro będzie 18 według genetycznego
-
nick nieaktualnyewelinka_shn wrote:Dziewczyny ktore juz czuly ruchy... mam pytanko. Wydaje mi się ze wczoraj i przedwczoraj czulam moje Szczęście. Przedwczoraj jakby cos mnie gilalo w podbrzuszu a wczoraj takie wypelnianie raz z jednej raz z drugiej strony. To mogly byc ruchy?
Obserwuj się. Jak od tej pory będzie coś się działo to znaczy, że to początki ruchów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój to dziś tak wściekle walił w ten detektor że aż nie idzie się z tego nie śmiać
mam wrażenie, że on tam i rączkami i nogami wali
Tż mój, że on kibicuje do Mundialu
co do dziecięcych ciuchów to mnie tak samo...! i szczerze mówiąc nie mają wcale super ładnych... przynajmniej wśród chłopcowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 23:37
-
Laski padam. Maly mi godzine kaszlal. Slinotok. I takie odruchy wymiotne. Flegma jakby mu sie urywala. Jestem zmeczona jego zmeczeniem i moja nie moca, zeby mu pomoc. Zdenerwowalam sie i mnie podbrzusze boli. Masakra. Dopiero dwa dni syropow. Zostaje sobota i niedziela. Jak sie nie poprawi to lecimy po antybiotyk
-
tu macie przeceny cizowych http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/spodnie-i-dzinsy
Zaczely sie tez przeceny w zara i mango jesli ktoras lubi te sklepy
Ja wozek mam juz na szczescieW sumie mam durzo rzeczy po synku ale sporo musze dokupic, zwlaszcza ubranek bl maly byl z lata, a teraz maluch bedzie z zimy.
Maly obudzil mnie o 6 - taka godzina to jeszcze nocI jak tu dac rade do wieczora... Maz w pracy pewnie kolo 16 dopiero bedzie. Dziwnie mi tak ze w sobote musi pracowac
Oj tez nie cierpie ak mi ktos brzuch maca. Nie tylko zreszta brzuch. Nie lubie byc dotykana przez kogos innego niz syn i mazNooo i kot moze na mnie wlazic, ma pozwolenie
Bogusia moj maly byl chory 1 raz do tej pory, ale wlasnie mial cos takiego jak Twoj synek, na szczescie po kilku dniach ibuprofenu i syropu ziolowego na gardlo przeszlo. Mam nadzieje, ze i Sebus szybko sie wykuruje bez antybiotykow
Ja tez ostatnio czuje ruchy ale doslownie 1-2-3 razy w ciagu dnia, jeszcze tak malenko ale zawsze powoduje to u mnie usmiech
Jeszcze 6 dni do wizyty - niech ten czas zleci...
Ciekawe czy listonosz dzis przyjdzie, tato moj wyslal mlodemu prezent wczesniejszy na 2 urodzinki i dla mnie i meza mieszanki wedlowskie -
nick nieaktualny
-
Furia, Milcia dzieki. Mam nadzieje, ze sie wykuruje szybko. On od urodzenia wiecznie dostawal antybiotyki. Wiec nie chcialabym juz, aby dostal. Tyle co on sie nachorowal do grudnia 2012. Masakra.
A teraz nie wazna plec oby tylko sie zdrowe urodzilo i zdrowo chowaloWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 09:16
Furia lubi tę wiadomość
-
bigosik
Ja dziś w zastępstwie za mojego tate (pochorował się biedaczek)muszę zawieźc mamę na imieniny jej siostry, cos mi się wydaje ze się nawsuwam pysznościbardzo mnie cieszy fakt że dziś się dobrze czuje bo czeka mnie duuuga podroż autem. najpierw 80 km w jedna stone na imieniny a jak juz wroce po kolejnych 80 następne prawie 50 po Męża i z powrotem. Uwielbiam jeżdzic autem, tylko przeraża mnie ostatnio ilosc pijanych kierowcow i wypadki na drogach....
-
Mmm taki bigosik z młodej kapustki bym zjadla
A mi się dziś śniło ze bylam na usg a tam piękna córcia w srodku... na 4d byla idealna. Ten sen był tak prawdziwy ze jak sięobudzilam to było mi przykro że to tylko sen.kaarolaa, Bursztynka, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Co do snów to też ostatnio miałam taki cudownie realistyczny. Śniło mi się, że moja trojeczka leżała w łóżeczku i każdego pokolei brałam aby utulac. Położyłam 2giego i nie wiedziałam który mi jeszcze pozostał... A takie slodziudkie były maleństwa.
Bogusia zdrowia dla synka.
Dziś zaczynam 2gi trymestr.
We wtorek wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 10:40
kaarolaa, Bursztynka, Furia, Bogusiar80, Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To może w końcu te nasze popaprane sny zmienią się w takie słodkie o dzieciaczkach
Ja do tej pory mam przed oczami tą klatkę z dzisiejszego snu jak maluch leży z takimi rozkraczonymi nóżkami i taki siusiak między nogami. Hehe. W czwartek może będzie już wiadomo.
W przyszłym tygodniu chyba dziewczyny też mają trochę wizyt więc znów będą świeże fotki maluchów i to coraz większych już.kaarolaa lubi tę wiadomość