Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry dziewczyny
u mnie równie zimno ;/ a chciałam iść na spacer dzisiaj
Co do wózka to ja wybrałam z mężem: Jedo fyn - ma dużą gondolę, co przy zimowych dzieciaczkach jest mega ważne)
ja czekam aż mi mąż zrobi kawusięa ja zaraz będę robić jajeczniczkę. W ogóle to naszło mnie od wczoraj na słodkości...wpierdzieliłam twixa z prędkością światła!
też bym zjadła bigosik z młodej kapusty...mmm!
Bogusia - zdrowia dla synka!Bogusiar80 lubi tę wiadomość
[/url]
-
kaarolaa - mnie się też nie śni
myślę o dzidziusiu intensywnie, podejrzewam że Ty również
Lepiej żeby dzidzia się nie śniła, niż żebyśmy miały jakieś głupie sny
ja czekam z utęsknieniem na pojawienie się kuleczkiw sensie brzuszka...bo jak na razie to nie widać po mnie wcale, że jestem w ciąży...a tu już 15tydzień leci.
Co do dotykania brzucha - u mnie nikt się tego nie domagapewnie dopiero jak będę miała widoczny brzuch... to na pewno będą się pytać
ale nie mam z tym problemu jeśli chodzi o najbliższych. Obcym stanowczo powiem NIE, ale bliskim pozwolę sobie podotykać
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
a co do ubrań...no ja na razie nie muszę kupować nic ciążowego. Ciężko mi przewidzieć, jak będę wyglądać jak już się brzuszek pojawi.
Ciuszki dla dzieci, są mega drogie. Dlatego ja na pewno będę szukać ubranek po ciucholandachwielokrotnie jak sama dla siebie tam kupowałam, widziałam wręcz nowe ubranka za kilka złotych
[/url]
-
nick nieaktualnyja jem dech mech, co mam pod reka, czy to slodkie czy kwasne i tez sie zastanawiam co bedzie...
wiekszosc mi mowi, ze chlopak i ja tez tak czuje, a tesciowa sie uparla i obstawia dziewczynkejeszcze poltora tygodnia i moze bedzie wszystko jasne...
-
.joanna wrote:dzień dobry dziewczyny
u mnie równie zimno ;/ a chciałam iść na spacer dzisiaj
Co do wózka to ja wybrałam z mężem: Jedo fyn - ma dużą gondolę, co przy zimowych dzieciaczkach jest mega ważne)
ja czekam aż mi mąż zrobi kawusięa ja zaraz będę robić jajeczniczkę. W ogóle to naszło mnie od wczoraj na słodkości...wpierdzieliłam twixa z prędkością światła!
też bym zjadła bigosik z młodej kapusty...mmm!
Bogusia - zdrowia dla synka!
mnie też się jedo podobają ale memofajniutkie są
kupiłam kawę bezkofeinową Tchibo sanammm smakuje jak ta z kofeiną pycha:)
Bogusia zdrówko dla syneczka
Miłego dnia dziewczynyBogusiar80 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja jem dech mech, co mam pod reka, czy to slodkie czy kwasne i tez sie zastanawiam co bedzie...
wiekszosc mi mowi, ze chlopak i ja tez tak czuje, a tesciowa sie uparla i obstawia dziewczynkejeszcze poltora tygodnia i moze bedzie wszystko jasne...
Karola mnie wszyscy mówią że będzie chłopak i są do tego święcie przekonani a ja sobie czasami myślę, że jednak dziewczynkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hej a ja potwierdzam mit II trymestru. Czuję się świetnie jedynie czasem sutki bolą. Włączył mi się apetyt i tak co 2-3 h muszę coś przekąsić bo czuję ssanie.
Wczoraj wieczorem zjadłam kanapki koło 21 a o 22 poszłam spać. Niestety nie mogłam usnąć z głodu i o północy gdy wszyscy smacznie spali ja buszowałam po lodówce. Jesteśmy na weekendzie u teściów i nie chciało mi się schodzić z 2 piętra do piwnicy gdzie znajduje się kuchnia ale nie wytrzymałam.
Żeby było śmiesznie to właśnie w piwnicy o północy przypomniała mi się historia którą opowiadała siostra męża o duchu dziewczyny który podróżuje stopem.
Kanapki wcinałam w ekspresowym tempie hehehe.
Co do ciuszków, wózków i innych takich to na razie się nie rozglądam bo wolę poczekać na połowę ciąży.
Jedynie mam ochotę kupić mojemu mężowi na dzień ojca coś fajnego, np. ciuszka dla malucha z napisem np. "kocham tatę" czy coś podobnego.
Co sądzicie o takim prezencie? i gdzie coś takiego można kupić?? hmm??Bajka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja polecam siemie lniane od czasu do czasu nawet bez zaparc bo ladnie oczyszcza przewod pokarmowy.
Ja dzisiaj mam kiepski dzien, brak mocy i wymioty
Narzekam, ze nie czuje dziecka to inaczej daje o sobie znac
Co do ruchow to od czasu do czasu cos czuje ale nie jaram sie ze to ruchy bo w sumie moze to byc wszystko
We wtorek mam wyczekana wizyte po miesiacu to zapytam lekarza czy to juz
Jak obejzalam dzisiaj moja twarz to powiedzialam mezowi coby wybieral imie corcemysle ze we wt sie dowiemy!!!
-
michaga82 wrote:Hej a ja potwierdzam mit II trymestru. Czuję się świetnie jedynie czasem sutki bolą. Włączył mi się apetyt i tak co 2-3 h muszę coś przekąsić bo czuję ssanie.
Wczoraj wieczorem zjadłam kanapki koło 21 a o 22 poszłam spać. Niestety nie mogłam usnąć z głodu i o północy gdy wszyscy smacznie spali ja buszowałam po lodówce. Jesteśmy na weekendzie u teściów i nie chciało mi się schodzić z 2 piętra do piwnicy gdzie znajduje się kuchnia ale nie wytrzymałam.
Żeby było śmiesznie to właśnie w piwnicy o północy przypomniała mi się historia którą opowiadała siostra męża o duchu dziewczyny który podróżuje stopem.
Kanapki wcinałam w ekspresowym tempie hehehe.
Co do ciuszków, wózków i innych takich to na razie się nie rozglądam bo wolę poczekać na połowę ciąży.
Jedynie mam ochotę kupić mojemu mężowi na dzień ojca coś fajnego, np. ciuszka dla malucha z napisem np. "kocham tatę" czy coś podobnego.
Co sądzicie o takim prezencie? i gdzie coś takiego można kupić?? hmm??sama nad tym myślałam ale żadne mi się ubranko nie podobało i myślałam żeby poczekać a masz jakieś fajne na uwadze??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:48