Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/body-krotki-r-z-nadrukiem-wlasny-napis-rozne-wzory-i4345259658.html
te są fajne napisyale to jak już będzie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka
-
Bajka gdzie kupiłaś tą Tchibo Sana? W sklepie Tchibo czy jest dostępna powszechnie? nie widzialam nigdy jej...
Mam dziś płaczliwy dzień ;(
Wszystko było ok, dopóki mnie z pracy nie wkurzyli... wysyłają na siłę na urlopy, mam wykorzystać cały (a to 30 dni), bo oni nie mają pieniędzy na wypłatę ekwiwalentu. Żadne argumenty nie docierają, nie ma co dyskutować nawet.
Faktycznie, skoro wykorzystam teraz 15, to zostanie mi 15 za ten rok i po 26 za 2015 i 2016, bo miałabym wrócić w styczniu (jeśli przedłużą mi umowę co jest wątpliwą sprawą, bo dotychczas nie przedłużali dziewczynom 3, ale powiedzieli że ja jestem w innej sytuacji i chcą żebym wróciła). Łącznie 67 dni, a oni chcieli żebym wróciła jak najszybciej. Ja zamiast teraz marnować i siedzieć za darmo w domu, gdy mogę na L4 wolę 2 m-ce dłużej z dzieckiem w domu posiedzieć. No ale problem, bo ja w przedszkolu pracuję i styczeń byłby dobrym czasem na powrót bo nowy semestr, a nie że przychodzę sobie kiedy chcę...
Martwię się tym co będzie dalej
-
Mnie glowa boli, i kreci sie w gowie. Na zaparcia ja zupelnie odstawilam biale buleczki i jem bardzo razowy i bardzo ziarkowy chlebek
W sumie dziala bo od kilku dni codziennie cos tam idzie
Ciuszki z napisami I love Dad widzialam w H&M i Next.
U mnie dzis byly pierogi z twarogiem i truskawkami
Kolezanka dzis na chwile wpadla - z ciastemSernikiem z wisniami
-
szurabura wrote:Bajka gdzie kupiłaś tą Tchibo Sana? W sklepie Tchibo czy jest dostępna powszechnie? nie widzialam nigdy jej...
Mam dziś płaczliwy dzień ;(
Wszystko było ok, dopóki mnie z pracy nie wkurzyli... wysyłają na siłę na urlopy, mam wykorzystać cały (a to 30 dni), bo oni nie mają pieniędzy na wypłatę ekwiwalentu. Żadne argumenty nie docierają, nie ma co dyskutować nawet.
Faktycznie, skoro wykorzystam teraz 15, to zostanie mi 15 za ten rok i po 26 za 2015 i 2016, bo miałabym wrócić w styczniu (jeśli przedłużą mi umowę co jest wątpliwą sprawą, bo dotychczas nie przedłużali dziewczynom 3, ale powiedzieli że ja jestem w innej sytuacji i chcą żebym wróciła). Łącznie 67 dni, a oni chcieli żebym wróciła jak najszybciej. Ja zamiast teraz marnować i siedzieć za darmo w domu, gdy mogę na L4 wolę 2 m-ce dłużej z dzieckiem w domu posiedzieć. No ale problem, bo ja w przedszkolu pracuję i styczeń byłby dobrym czasem na powrót bo nowy semestr, a nie że przychodzę sobie kiedy chcę...
Martwię się tym co będzie dalej
na allegro zamówiłam sobie 2pakaw sklepach tez nie widziałam
-
hej malutka!
Bajka to może i ja zamówię, albo wcześniej zobaczę w Tchibo czy nie ma.
Myślicie, że jak pójdę w czwartek na USG to będzie już widać płeć? No pod warunkiem oczywiście, że ładnie się ułoży :>
Wg ostatniego USG będzie to 14+6Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:57
-
szurabura wrote:hej malutka!
Bajka to może i ja zamówię, albo wcześniej zobaczę w Tchibo czy nie ma.
Myślicie, że jak pójdę w czwartek na USG to będzie już widać płeć? No pod warunkiem oczywiście, że ładnie się ułoży :>
Wg ostatniego USG będzie to 14+6
może już być widać ale na razie to powie Ci na zasadzie większego prawdopodobieństwa
wcześniej sprawdzałam na Tchibo i nie było dlatego przez neta musiałam zamówić, fajna taka delikatna -
Hej Malutka
Napisz cos o sobie i pliiiisssss ustaw suwaczek dla ulatwienia
Szurabura jesli dobrze sie dzidzia wystawi, i usg bedzie dobre to mozna mozna juz zobaczycJa mam nadzieje ze w piatek nareszcie sie dowiem, to bedzie 16i6 tc
-
witaj malutka!
ja dziś na obiad robię placki z cukiniiMam mega leniwy dzień
Co do zaparć - ja na szczęście nie mam z tym żadnego problemu. Od samego początku coś tam idzie 1-2 razy na dzień. Ja polecam siemię, bo jak wcześniej miałam z tym problemy, to zawsze to mi pomagało
[/url]
-
dzieki dziewczyny za podpowiedzi, na serio dzisiaj myślalam, ze w ubikacji się wykończę. W sumie właśnie jem białe bułki bo straciłam chęć na ciemne od kiedy zaszłam, wcześniej jadłam tylko ciemne pieczywo. Muszę się przełamać i spróbować z chlebem ciemnym, śliwki tez zakupię, a siemię właśnie piję
Dzięki
-
hmm....być może woda z cytryną tak działa...bo w sumie odkąd jestem w ciąży przynajmniej jedną szklankę wody z cytryną piję
ale kawa też na mnie dobrze działa
choć...zawsze jak wyjeżdżam gdzieś, to nigdy w nowym miejscu nie mogę załatwić swej potrzeby ;/
[/url]