Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No jestem:-)
Przezierność 1,3 - w normie:-)
Maleństwo spało, kciuka ssało, a jak je lekarz chciał obudzić to się tyłkiem obruciło i nogami machało
Moje dziecię ma już 8 cm:-) Nie pokazało co ma między nogami.
Za około dwa tygodnie odbiorę komplet wyników z pappa włącznie.
Ah i serducho słyszałam:-)kaarolaa, eforts, Bajka, Bogusiar80, Niespodzianek:), Marimiko, Bursztynka, zuza_3, sara_nar, HANA, lolaliciouse, Qrczak, Kiara, julianna lubią tę wiadomość
-
Ewka89 wrote:Milcia a nie dostawałaś wszystkich wyników dla siebie? wydaje mi się, że potrzebne Ci będą wyniki jakie robiłaś do tej pory, a kartą ciąży się nie przejmuj, najwyżej będą dwie, chyba że przytawi Ci swoją pieczątkę, a tamtą przekreśli. z drugiej strony ja bym wolała założyc osobną kartę, bo nie wiesz czy jeszcze nie skorzystasz z tamtej kliniki..
Ja wszystkie wyniki, zdjęcia usg mam w domu, tylko chodzi o te zapiski lekarza w swoich notatkach. -
nick nieaktualnya ja odkad jestem w ciazy to nie mam humorkow...wczesniej wiecej plakalam niz teraz...a teraz glownnie sie smieje
jesli chodzi o pazurki to ja mam ekstra swojesa tak idealne i tak ladne, ze szkoda mi zakladac hybrydy lub zele...od poczatku ciazy ich nie skracalam, sa mocne, nie rozdwajaja sie, nie lamna
ogolnie teraz to ciaza dziala na mnie super, cera bez pryszczy, paznokcie ladne, wlosy sie tez poprawily i dlatego wszyscy wroza mi chlopca...
Doris super ze wizyta udanadzidzia rosnie i jest zdrowa
juz sie zastanawiam jaka duza jest moja -
ja wygladam jak pol dupy zza krzaka
Juz maseczki, kremy ida stale w ruch bo inaczej dzieja sie rzeczy niesamowite na mojej twarzy. Fajna maseczke ostatnio dostalam za darmo jak zakupy w douglasie robilam, jakas taka troche ladniejsza po niej jestem
Ale musze farbe do losow kupic bo juz patrzec na nie nie moge. Paznokcie lamliwe i porozdwajane mi sie zrobily
I czuje sie jak orka
-
Ja tam przynajmniej w ciąży mam cerę idealną. Wcześniej poszłam do endokrynologa, okazało się że mój trądzik ma podłoże hormonalne, miałam wtedy podwyższoną prolaktynę i androstendion. Przed ślubem się tym zajęłam, jedyną opcją leczenia były tabletki anty... Więc teraz cieszę się z takiej pięknej cery, jeśli mogłoby tak zostać to byłabym przeszczęśliwa! Podobno czasem tak już zostaje :>
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny