Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Znam takie sytuacje z Tesco, kiedyś przyszedł klient na skargę na kasjerkę że "wybiera sobie" ludzi z kolejki. Poprosiłam kasjerkę na stronę i wyjaśniła przy panu całą sytuację,że kobieta była wysoko w ciąży i skoro kasa jest z pierwszeństwem to zaprosiła Panią bez kolejki.. Tłumaczyłąm Panu że w tym sklepie jest kilka kas do których mógł podejśc, a skoro wybrał kasę z pierwszeństwem to musi liczyc się z taka sytuacją i chyba byłby zadowolony gdyby to jego żona albo córka była potraktowana w ten sposób w błogosławionym stanie.
GBUR wstrętny napisał na mnie skargę i nazwał mnie "przemądrzałą młodą siksą podającą się za kierownika", a wiecie co jest w takim sklepie najgorsze? że musiałam napisac szczegółowe wyjaśnienie i jeszcze raz zadzwonic do Pana i tłumaczyc mu całą sytuację. -
Dziewczyny czy może seniorzy z Waszych rodzin mają telefon MyPhone i komuś się zepsuł po gwarancji? Mojej babci się wiesza, poszła do serwisu i pan nie dość, że pow że trzeba będzie czekać 1,5 tyg to mówi, że jeszcze części do tych telefonów nie ma. A mnie się wydawało, że jak się wiesza to nowy soft rozwiąże sprawę, chyba nie jest to aż taka filozofia dla kogoś kto się tym zajmuje?
-
Hejj, cały ranek was czytam - ale nadgoniłam
HANA - cudowny blog i cudowne wnętrze! Jak będę zmieniała mieszkanie na większe to się uśmiechnę do Ciebie
Ogólnie ostatnie dni na wyjeździe były intensywne, a dziś to po prostu chyba ze mnie cały ten wysiłek spływa i nie chce mi się tyłka z kanapy ruszać
Fajnie było tyle czasu spędzić z mężem: a to bagietki na mieście a to lody, restauracja, spacer a teraz znowu siedzę sama z piesiem w domu bez perspektyw na coś fajnego. Ble... wewnętrzna maruda mi się włączyła...HANA lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko, ale ważne że byłaś
ja też na codzień siedzę w domu z psem i kotem i główną frajdą w ciągu dnia są zakupki na obiad i opowieści męża co słychać w pracy.
A tak z praktycznych rzeczy zapytam jak się czułaś w podróży? Ja mam jutro wypad na dwa dni do Krakowa, mamy 300km w jedną stronę. -
Nie miałam aparatu, mam kilka fotek w telefonie - ale jestem tylko na jednym..szwagierka i tesciowa robily zdjęcia jak je zgram to wrzuce kilka..
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnywitam
doczytalam Was
bylam tez rano krew oddac, zaplacilam 74 zl bo oczywiscie skierowanie od prywatnego gina nie dostane...
musialam w szpitalu je wykonac bo serologii w zwyklym labku mi nie zrobia. jutro po 16 wyniki, ale na szczescie kolejki nie bylo, poczekalam moze z 10 minut...
wczoraj mezu pojechal, odwiozlam go na pociag, ale w piatek juz wraca i prawie koniec wyjazdow do Torunia...
zastanawiam sie jak moje cisnienie, musze sobie zmierzyc, bo jak do tej pory mialam bardzo dobre -
nick nieaktualny
-
Starsze osoby są rewelacyjne jak się pchają do kolejki a przypadkiem ekspedientka przepuści kobietę w ciąży to zabijają wzrokiem, miałam kilka takich sytuacji w sklepie z już wielkim brzuchem, ale mnie to śmieszy. Jeśli ktoś łaskawie zauważy, że jestem w ciąży i przepuści to jak najbardziej zamierzam z tego korzystać. Stanie z dusznym sklepie i zastanawianie się czy zemdleje czy nie nie należy do przyjemności..
Jak na razie z badaniami mam spokój, na następnej wizycie w lipcu pewnie dostanę jakieś skierowanie. -
A ja zrobilam napoczatku wiecej badan a teraz regularnie tylko krew i mocz chyba.
Juz sama nie wiem czy cos jeszcze dorobici tak nie place za badania ale nie wiem czy jeszcze czegos potrzebuje.
Marimiko wyjdzie slonce bedzie lepiej
Asia nie przejmowalabym sie taka pierdolka -
nick nieaktualnyja musialam zrobic Coombsa bo mam minusowa grupe krwi, 2 razy poronilam, juz raz dostalam zastrzyk z immunoglobulina ale musze wiedziec czy nie grozi mi konflikt...a i musialam zrobic powtorke toxo bo pierwszy wynik byl watpliwy...teraz mam wizyte 1 lipca to zobaczymy co mi zleci dalej...
-
Dziewczyny, mam pytanie. Chyba będziemy zmieniać lekarza, bo 250 zł w klinice, to jednak jest dużo. Chciałabym wrócić do poprzedniej gin. I teraz nie wiem, czy jeśli byśmy się zdecydowali, to muszę mieć dokumentację od poprzedniego lekarza? Czy "nowa" gin założy mi swoją kartę ciąży (bo w obecnej jest wbita pieczątka gabinetu)? Sama nie wiem, co robić...
-
Milcia zapytaj lekarza
babka wszystko ci powie, mysle ze dobrze robicie, przy zdrowej ciazy chba lepiej troche przyoszczedzic
Karola nie wiem co to jest coombsa ale ja robilam grup krwi z tym ze mam plus ale tez czy ni mam przeciecial wszystko wyszlo dobrze -
Milcia a nie dostawałaś wszystkich wyników dla siebie? wydaje mi się, że potrzebne Ci będą wyniki jakie robiłaś do tej pory, a kartą ciąży się nie przejmuj, najwyżej będą dwie, chyba że przytawi Ci swoją pieczątkę, a tamtą przekreśli. z drugiej strony ja bym wolała założyc osobną kartę, bo nie wiesz czy jeszcze nie skorzystasz z tamtej kliniki..