Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bogusiar80 wrote:Dobranoc.
P. S. Zlapalam zabe w garnekzrobie sobie zabie udka
PADŁAM
Przedstawiam Wam "Wieloryb" Mamęjak Fiona ze Shreka moge pokazywac się tylko do zachodu słońca, bo potem jestem jak Słonica w 4 miesiącu
P.S. na szczęście to zdjęcie tak jakoś wyszło, brzuszek mam ładny i zgrabnyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 23:34
kaarolaa, Qrczak, Bogusiar80, Malenq, Niespodzianek:), michaga82, Kiara, Marimiko, Paula84, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Bogusia hahahha zabieudka zzoltej zaby wczarne kropki - niami ! Haha
Pytalas lekarzy o proteze ? Ile po amputacji mozna zaczac ja dopasowywac i gdzie sie udac po refundacje ? Wiem tez ze wozek inwalidzki mozna zalaywic nie tylko zwykly ale tez elektryczny bardzo fajny i wygodny i chyba nfz 80% ceny oplaca.
Ewa brzus pieknyjuz 2 trymest, musi rosnac
ja taki mam rano haha a wieczorem jak w 7 moesiacu :p
Cos mi z laptopem wczoraj sie stalo. Przegladalam strone ikea i nagle zaczelo mi sie cos sciagac, jedno po 2, nie dalo sie tgo skasowac, caly system zacza szalec :o jak maz wstanie po nocce to bedzie musial mi cos z nim zrobic.
Cos znow mnie bierze. Gardlo boli, kaszel, katal koloru pomaranczowo ropnego, ciekawie sie zapowiada. A za oknem szaro i mokro.... -
ja wskoczyłam na wagę i dalej w dół idę, 54,2 dziś rano. Dziwna to sprawa, zwłaszcza że brzuch mi zaczyna wydymać już
Kupiłam w Lidlu legginsy ciążowe (jeszcze się uchowały bo to te dawne), wcześniejsze mam z Biedronki i te zupełnie inny materiał, bardziej letnie chyba
-
nick nieaktualnyDziewczyny właśnie ile przytyłyście???
Ja kurde jak na początku poleciałam w dół, później stało, tak w ciągu ostatnich 2 tyg. nie wiem jakim cudem ale am nagle +3kga jem ok...
W ogóle to wczoraj zaczęłam 5. miesiąc według om !!
Przepraszam, że tak nie piszę teraz, ale nie mam dostępu do neta stałego tutaj, dopiero jak wrócę. -
nick nieaktualnyNiespodzianek - tak kochana, na 5. miesiąc ja wiem, że ok... nawet 4kg, ale kurcze dlaczego tak nagle przybrałam??
W ogóle to wczoraj miałam silne bóle i byłam na IP, na szczęście wszystko ginekologicznie ok, okazało się, że to nerka tak daje, bo mi macica ją ucisnęła i zrobiło sie poszerzenie, co przy mojej kamicy oznacza ból.
Gin napisał, że łozysko jest na ścianie przedniej I grupa dojrzałości - może też stąd ta waga moja (częściowo)?? 2 tyg. temu nie miałam jeszcze łożyska, kształtowało się. Rosnąca macica, dziecko mocno urosło ostatnio też.. cycki mam kolejny rozmiar większe...
aaa i napisali, że: "struktury płodu - mózgowie, komory, twarz, kręgosłup, żołądek, nerki, pęcherz moczowy prawidłowego kształtu i wielkości o zwykłym echu. Budowa, położenie, wielkość 4 jam serca, dróg odpływu, połączeń przedsiąkowo-komorowych prawidłowe. Obraz śródpiersia prawidłowy. Płyn owodniowy w normie AFI-10. ASP miarowa."
także z dzidzią wszystko okNie mierzyli, ale widziałam na ekranie, że duża już jest.
Tylko niestety znowu z krwi wyszła mi za mała hemoglobina, także gin się nie ucieszy, że żelazo nie pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 11:05
-
Dzień dobry pięknym brzuchatkom
Dziś zaczynam 17 tydzieńa co do przyrostu wagi - ważyłam się 2 dni temu na czczo i nadal ważę tyle co przed ciążą czyli 81,5 kg
Aczkolwiek w mojej karcie ciąży wskazany jest 1 kg więcej bo lekarz waży mnie zawsze wieczorem po obiedzie
Ostatnio sypiam po 10h w nocy - oczywiście z przerwami na sikua i tak mam wrażenie że to czasami i tak za mało - mimo że energii mam znacznie więcej niż w 1 trym.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci