Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula84 wrote:Ja też od początku ciąży przytyłam już 4,5 kg, ale wiem gdzie poszło w cyce!! i w brzuch też troszku, o reszcie wole nie wiedzieć dlatego nie chodze w dzinsach żeby sie nie denerwować
Cyce o 2 rozmiary mam większe, a brzuch typowo ciążowy jest
Bursztynka - ewidentnie brzucho urosł
eforts - a kiedy dawałaś mocz do badania? Bo jak coś im rośnie, to nawet wynik może być dopiero po 4-5 dniach i być może musisz drugi raz odebrać. Ale jeśli nic im nie urosło, to już wiedzą to po 1 dobie i wtedy powinni wpisac, że posiew ujemny. Albo "nie wyhodowano"
uff to mnie pocieszyłyście z tą wagą
Ja mam wizytę pojutrze i normalnie tak się na nią cieszę... nie mogę się doczekać -
nick nieaktualny
-
Wiesz Kiara myślę, że mi nie zrobili tego posiewu. Poproszę gina o nowe skierowanie.
Laski boję się chodzić na basen, kocham wodę, kocham pływać ale boję się złapać jakaś bakterię. Najpierw sobie myślałam, że przecież przed ciążą nawet 4 razy w tyg i nic no ale jak się naczytałam, że my teraz takie wrażliwe i łatwe na wyłapanie czegoś to mam lęki. A jeszcze wyczytałam, że grzyb daje objawy a zakażenie bakteryjne nie do tego jest groźniejsze
Kiara pytałam siostry miała kiedyś prywatne ubezpieczenie 100zł znizka z 200 zł ale mówi ze zrezygnowała bo było bardzo ubogie. -
Efors ja zawsze pi kąpieli w basenie miałam jakieś przygody z grzybicą i jeszcze męża zarażałam. Dlategoteraz tym brdziej nie wybiorę się na basen:-)
Ja weekend spędziłam u koleżanki. Super było wyrwać się z domu:-) -
nick nieaktualny
-
Olcia moja koleżanka używała w ciąży rajstop w sprayu i nic się złego nie zadziało
Myślę, że pojedyncze użycie ok ale regularne raczej nie zalecane tak jak samoopalacze.
Diamonds już nam się uszy trzęsą, nie możemy się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 19:43
diamonds lubi tę wiadomość