Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Qurczaku przed chwila s iostra mi to przysłała ale ja nie jadam surowo mięsa, ryb no w sumie nic co wymaga obróbki cieplnej, także w sumie nic się nie zmieniło w mojej diecie
Ewa turek to wręcz chwali się ze jego produkty mogą jeść kobiet y w ciąży
Bajka juz miałam pisać że schodzi Wam się na tym spacerzenic się nie martw jutro będziesz miała mega dobry humor
kochana zlituj się i powiedz mi dlaczego ugotowałaś mi tego kabanosa?
przecież one nie są z surowego mięsa?!
Qrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eforts wrote:Qurczaku przed chwila s iostra mi to przysłała ale ja nie jadam surowo mięsa, ryb no w sumie nic co wymaga obróbki cieplnej, także w sumie nic się nie zmieniło w mojej diecie
Ewa turek to wręcz chwali się ze jego produkty mogą jeść kobiet y w ciąży
Bajka juz miałam pisać że schodzi Wam się na tym spacerzenic się nie martw jutro będziesz miała mega dobry humor
kochana zlituj się i powiedz mi dlaczego ugotowałaś mi tego kabanosa?
przecież one nie są z surowego mięsa?!
bo:)
po pierwsze jeśli chodzi o jedzenie to ja jestem walnięta czasami do przesady
po drugie pisało że "kabanos z mięsa jakiegoś tam dojrzewającego" i tak na wszelki wypadek go ugotowałamsalami też musiałam podgrzać. Ja to sama ze sobą biedna jestem
a spacer był super mnóstwo zieleni i udało nam się znaleźć casha(geocaching) uwielbiamy to bo spacer staje się celowy
swoją drogą polecam gorąco:)
eforts lubi tę wiadomość
-
Eforts ja też nie jadam surowych mięs ani surowych ryb czy jaj, ale Bajka trochę zmartwiła mnie tym oscypkiem i akurat na FB znalazłam artykuł na ten temat. Jakby mi w myślach czytali
U mnie w diecie też się w zasadzie nic nie zmieniło. Jadam co prawda mniej słodyczy i jogurtów, ale zwyczajnie nie mam na nie ochoty. Poza tym nadal jak mam chęć na ostre dania, to sobie nie odmawiam. To samo jeśli chodzi o kawęHerbat za bardzo nie lubię, więc to mam z głowy.
Bajka no właśnie o co chodzi z tym kabanosem?
-
Bajka dobra jesteś
zaciekawiło mnie czy mięso dojrzewające to to samo co surowe ale google mi nie odpowiedziało
wiecie?
O qurczaku ograniczenie herbaty to to ja ale potrafiłam wypić nawet 10 dziennie, teraz dwie do trzech i to słabe.Bajka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Qrczak wrote:Eforts ja też nie jadam surowych mięs ani surowych ryb czy jaj, ale Bajka trochę zmartwiła mnie tym oscypkiem i akurat na FB znalazłam artykuł na ten temat. Jakby mi w myślach czytali
U mnie w diecie też się w zasadzie nic nie zmieniło. Jadam co prawda mniej słodyczy i jogurtów, ale zwyczajnie nie mam na nie ochoty. Poza tym nadal jak mam chęć na ostre dania, to sobie nie odmawiam. To samo jeśli chodzi o kawęHerbat za bardzo nie lubię, więc to mam z głowy.
Bajka no właśnie o co chodzi z tym kabanosem?
nie mam pojęcia co to mięso dojrzewające a tak było napisane na kabanosie Tarczyński czy jakoś tak więc wolałam ugotowaćżeby się nie zastanawiać czy przyoapdkiem to nie jakies surowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 17:42
eforts lubi tę wiadomość
-
olcia23 wrote:Mój kochany dzisiaj powiedział mi oglądając tv, ''Ola tak na marginesie właśnie łóżko zamówiłem (turystyczne)'' Ciekawa jestem.
a chociaż pokazał jakie:)?