WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • jedynka Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno kobiety w ciąży są bardziej roztargnione. Mamy dowód ;)

kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość

fgplku1.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qurczaku przed chwila s iostra mi to przysłała ale ja nie jadam surowo mięsa, ryb no w sumie nic co wymaga obróbki cieplnej, także w sumie nic się nie zmieniło w mojej diecie :)

Ewa turek to wręcz chwali się ze jego produkty mogą jeść kobiet y w ciąży :)

Bajka juz miałam pisać że schodzi Wam się na tym spacerze :) nic się nie martw jutro będziesz miała mega dobry humor :) kochana zlituj się i powiedz mi dlaczego ugotowałaś mi tego kabanosa? :) przecież one nie są z surowego mięsa?!

Qrczak lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze o modlitwe za mnie i mojego malucha bo tylko to mi zostalo..... sącza mi sie wody plodowe,maluch zyje .Ale lekarze nie daja mi zadnej nadzieji.boje sie

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko...Zemraa kochana bedzie dobrze, nie denerwuj sie i oczywiscie bede sie modliła...trzymaj sie kochana...

• eforts Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemra jesteś w szpitalu? Nie poddawaj się mojej przyjaciółce fakt że niedługo przed porodem sączyły się wody przez moment i zaraz wszystko było ok!! Trzymam kciuki i na pewno się pomodlę za Was!!!

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    Qurczaku przed chwila s iostra mi to przysłała ale ja nie jadam surowo mięsa, ryb no w sumie nic co wymaga obróbki cieplnej, także w sumie nic się nie zmieniło w mojej diecie :)

Ewa turek to wręcz chwali się ze jego produkty mogą jeść kobiet y w ciąży :)

Bajka juz miałam pisać że schodzi Wam się na tym spacerze :) nic się nie martw jutro będziesz miała mega dobry humor :) kochana zlituj się i powiedz mi dlaczego ugotowałaś mi tego kabanosa? :) przecież one nie są z surowego mięsa?!

bo:)
    po pierwsze jeśli chodzi o jedzenie to ja jestem walnięta czasami do przesady :)
    po drugie pisało że "kabanos z mięsa jakiegoś tam dojrzewającego" i tak na wszelki wypadek go ugotowałam :D salami też musiałam podgrzać. Ja to sama ze sobą biedna jestem :)

a spacer był super mnóstwo zieleni i udało nam się znaleźć casha :) (geocaching) uwielbiamy to bo spacer staje się celowy :D swoją drogą polecam gorąco:)

eforts lubi tę wiadomość

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemra będę się modlić :( oby wszystko było dobrze, cuda się zdarzają, ściskam mocno

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts ja też nie jadam surowych mięs ani surowych ryb czy jaj, ale Bajka trochę zmartwiła mnie tym oscypkiem i akurat na FB znalazłam artykuł na ten temat. Jakby mi w myślach czytali :P
    U mnie w diecie też się w zasadzie nic nie zmieniło. Jadam co prawda mniej słodyczy i jogurtów, ale zwyczajnie nie mam na nie ochoty. Poza tym nadal jak mam chęć na ostre dania, to sobie nie odmawiam. To samo jeśli chodzi o kawę ;) Herbat za bardzo nie lubię, więc to mam z głowy.

Bajka no właśnie o co chodzi z tym kabanosem?

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • jedynka Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa, trzymam kciuki za Ciebie i Twoje dziecko, żeby wszystko wróciło do normy. Lekarze niech robią wszystko, na co ich stać, to ich obowiązek. A Ty się trzymaj i nie poddawaj!

fgplku1.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemra trzymam kciuki, oby to sączenie ustąpiło. Nie poddawaj się.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka dobra jesteś :) zaciekawiło mnie czy mięso dojrzewające to to samo co surowe ale google mi nie odpowiedziało :/ wiecie?

O qurczaku ograniczenie herbaty to to ja ale potrafiłam wypić nawet 10 dziennie, teraz dwie do trzech i to słabe.

Bajka, Qrczak lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Eforts ja też nie jadam surowych mięs ani surowych ryb czy jaj, ale Bajka trochę zmartwiła mnie tym oscypkiem i akurat na FB znalazłam artykuł na ten temat. Jakby mi w myślach czytali :P
    U mnie w diecie też się w zasadzie nic nie zmieniło. Jadam co prawda mniej słodyczy i jogurtów, ale zwyczajnie nie mam na nie ochoty. Poza tym nadal jak mam chęć na ostre dania, to sobie nie odmawiam. To samo jeśli chodzi o kawę ;) Herbat za bardzo nie lubię, więc to mam z głowy.

Bajka no właśnie o co chodzi z tym kabanosem?

nie mam pojęcia co to mięso dojrzewające a tak było napisane na kabanosie Tarczyński czy jakoś tak więc wolałam ugotować :)żeby się nie zastanawiać czy przyoapdkiem to nie jakies surowe :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 17:42

eforts lubi tę wiadomość

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemra oby wszystko skończyło się pomyślnie!!!!!

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tarczynski.pl/pl/produkty/kabanosy-exclusive/163,kabanos-dojrzewajacy.html

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kochany dzisiaj powiedział mi oglądając tv, ''Ola tak na marginesie właśnie łóżko zamówiłem (turystyczne)'' Ciekawa jestem.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze na każdym etapie ciązy nas coś może dopaść jak nie plamienia to wody itp. musimy jakoś dać radę.

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia23 wrote:
    Mój kochany dzisiaj powiedział mi oglądając tv, ''Ola tak na marginesie właśnie łóżko zamówiłem (turystyczne)'' Ciekawa jestem.

a chociaż pokazał jakie:)?

3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • HANA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemra trzymam najmocniej kciuki jak mogę!!!

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa tyle cioc trzymajacych kciuki i modlacych sie. Musi byc dobrze kochana. Niech lekarze sie dobrze Toba i malenstwem zajma :-*

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa trzymam mocno kciuki i wierzę, że bedzie dobrze. Trzymaj się Kochana! Mam nadzieję, że napiszesz nam później że wszystko już jest dobrze!!

Swoją drogą, to straszne że w każdym mmencie może coś się stac... Ale trzeba wierzyc i modlic się.

4dbc34fc83.png
‹‹ 574 575 576 577 578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ