Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia ładne, a kupujecie do tego drewniane?
Ja myślałam że już zdecydowałam się na turystyczne plus normalny materacyk ale
drewniane są takie urocze
no i dzisiaj zaczęłam się zastanawiać czy i tak nie będziemy z czasem potrzebować drewnianego bo turystyczne jest do 15 kg to przy tej wadze normalne łóżko jest za duże dla dziecka co???
Wypowiecie się?? -
Nie nie kupujemy, doszliśmy do konsensusu. Ja chciałam drewniane białe piękne, a mój turystyczne. I było małe darcie:) heh, ale stwierdziliśmy, że skoro jesteśmy na wynajmowanym mieszkaniu, nie będziemy mieli mebelków, ani pokoiku dla maluszka (nie ma gdzie) no i dużo jeździmy. 150 km do Słupska do rodziców, albo do Norberta rodziców, albo na wieś i tak w kółko. Także będziemy mieli turystyczne zawsze pod ręką. Rozmawiałam też ze znajomymi, i mówią, że jak najbardziej turystyczne, tylko swój MATERAC. Jak wyprowadzę się do własnego mieszkania, umebluje pokoik dla maleństwa, ale wtedy już pewnie będzie potrzeba większe łóżko.
Wiem, że piękne są łóżeczka drewniane, ale tak czy siak musiałabym kupić turystyczne
Kiara lubi tę wiadomość
-
Olcia ale jakie praktyczne to łóżeczko:) można brac ze sobą wszędzie
i ma przewijak i szufladki fajowe:) choć drewniane ma swoją duszę to jednak w Waszej sytuacji to będzie rozsądnym wyborem
-
olcia super em zrobil bo my jako kobiety bysmy sie zastanawialy niewiadomo ile a tak to juz bedziesz miala
ktoras pisala o czekoladkach w szafce. gratuluje emowi za pomysl
zeemra a nie moga jakiegos szwu zalozyc? jestes w szpitalu?
bajka ja tez sie jutro wizytuje i tez wieczorkiem bo o 18.30msm nadzieje ze dalej pipeczka bedzie pipunia
ide 1raz z corcia wiec zobaczymy jak bedzie czy cis zobaczy czy tylko bedzie udawac ze widzi :p
karolaa piekna malwinka sciskalabym ja przez caly czasBajka, kaarolaa lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Bajka no też tak myślę, co do przewijaka będę bała się z niego korzystać na łóżeczku, bo wątpię żeby było jakieś super stabilne. Dlatego je ściągnę i będę mobilnie je używać w różnych miejscach.
karola88 tego Ci życzę, żebyś jutro zobaczyła pipunie. -
Olcia do mnie też turystyczne przemawia z tego faktu, że my dużo wyjeżdżamy i i tak byśmy je kupili więc tak było by rozsądnie, w zasadzie to już postanowione ale tak jak piszecie baby takie są
mój mąż ,, uwielbia'' moje zdecydowanie
drewniane było by zachcianką
Mąż też mówi, że z takim będzie mi łatwiej bo sobie na kołach przeciągne do salonu z sypialni i ma opcje kołyski to można pobujać
-
olcia te przewijaki niektore sa bardziej stabilniejsze niz te na drewniane lozeczko. ja mialam taki i taki i bylam bardziej zadowolona z tego przewijaka z lozeczka turystycznego
. korzystalam niecale 2 tyg z niego :p a pozniej lozko
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola to trzymam kciuki za jutro
Sama się zastanowię nad turystycznym ze względów praktycznych w kawalerce ciężko upchnąć gdzieś łóżeczko a do domku przeprowadzimy się jak dziecko będzie miało nie cały roczek (tak na jesieni) więc już może większe dostanie czy coś, muszę to przemyśleć.
Eforts gratuluję zdecydowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:52
eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o sh, to ja też wybieram te na wagę, bo bardziej się opłaca. A z ceną to jest tak, że w dzień dostawy jest 60 zł/kg, a w przeddzień nowej jest po 10 zł. Ja zawsze idę jak jest najtaniej, bo w pierwszy dzień jest co prawda najwięcej fajnych rzeczy, ale drogo wychodzi.
Dzisiaj upiekłam placek drożdżowy z porzeczkami. -
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć o aptece internetowej gemini, kupuje tam femibion (35zl) i jakie bylo moje zaskoczenie jak zapytalam z ciekawosci w zwyklej aptece ile kosztuje prawie 70 zl!!!! Praawie tam padlam!! Nie wiem ile przezylka bo u nas zamowienie zawsze jest zbiorcze wiec jest za darmo. Warto wiedziec a potem idla dziecka wszystko w niej zamowie
-
ja bym jeszcze takiemu maluchowi nie kupowala na roczek innego. w tym turystycznym to Mania do tej pory czasem spi jak jest u dziadkow wiec jak macie sie przeprowadzac to tez bym radzila turustyczne ewentualnie takie drewniane z ktorego poznirj mozna przeksztalcic na normalneMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm