Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eforts to mój mąż ma albo przerąbane albo ubaw
zależy jak na to spojrzeć ale jak to on mówi "ja to mam z Tobą jak w ruskim czołgu" cokolwiek to znaczy 
Właśnie jutro miałam się wybrać do superpharm bo tam zazwyczaj tańsze witaminy są po Femibion i zacząć brać jakieś wit. zobaczymy ile tam kosztuje
Wczoraj mąż kupił wielką księgę bajek i czytam mu na dobranoc tzn dziecku też
przy okazji:)
eforts, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aaaa i jak macie apteki Dbam O Zdrowie, to warto zamawiać leki, również te na receptę, przez net, a potem tylko odbierać w wybranej aptece. Ja czasem tak robię. Ostatnio zamiast 110 zł zapłaciłam 90 zł za te same leki tylko dlatego, że zamawiałam je przez internet
-
eforts wrote:Ooo to takie słodkie
ja mojemu powiedziałam, ze bedzie czytal do brzucha to stwierdzil ze porobi pierdzioszki i to bedzie pierwsze czego nauczy dziecko, taki sukces wychowawczy 
Daj zna co do tej ceny.
może go nauczy pierdzioszkować słowo "tata"
to dopiero sukces wychowawczy
Qrczak, eforts, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Jak pytałam, to te kosztowały 49 zł.
No to juz wiem z jakiej apteki nigdy nie bede korzystac, swoja droga to taka w realu ale widze ze ceny maja kosmos!
A myslalam ze takie supet ceny w tum internecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:08
-
Nie wiem jak u Was, ale u mnie straszna burza i leje. A ja sama mąż na nocce, a mały u babci na wakacjach. Ciekawe na jak długo haha
Nie chciał zostać bez mamy
Zobaczymy kiedy będzie chciał z tatą wrócić. Wezmę chyba jakiegoś misia przytulę ahhh zanim zejdę na zawał wrrr
-
Milcia jakaś masakra jeszcze przed chwilą prądu nie było, a pomimo rolet jasno jakby światło świeciło tak się błyska. Tak się boję burzy od dzieciństwa,że szok. Najgorzej siedzieć samemu wrr
Ja do Gniezna mam 30 km a i do Poznania od siebie też coś koło tego
W GNIEŹNIE SIĘ URODZIŁAM I TAM MIESZKA MOJA RODZINA I WIĘKSZOŚĆ ZNAJOMYCH
I też już tam doszła burza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:58
-
Dziewczyny ja już dawno nauczyłam się zamawiać większość rzeczy w aptekach internetowych bo bardzo często wychodzą połowę taniej niż normalnie. Witaminy są jedną z takich rzeczy. W pierwszej ciąży brałam pregne 30 tabletek i płaciłam w aptece coś ok 40 zł. w internetowej ok 23..
-
Zemraa, i ja przyłączam się do dziewczyn. Trzymaj się dzielnie!
Femibion zwłaszcza ten 2 plus jest drogi w superpharmie. Jest teraz a w sumie ciągle w promocji coś powyżej 50 zł, chyba 59. Miałam już kupić ale sprawdziłam w aptece internetowej i się wstrzymałam a potem z ciekawości zajrzałam do swojej apteki i jest po 41. Kupiłam. -
Witam z rana:-) Ja już po śniadanku za oknem piękne czyste niebo.....czyli znów upał. Zaraz z herbtką na taras zasiądę.
Zemraa jestem z Tobą i twoim maleństwem.
Super dnia dla Wszystkich