Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eforts to mój mąż ma albo przerąbane albo ubaw
zależy jak na to spojrzeć ale jak to on mówi "ja to mam z Tobą jak w ruskim czołgu" cokolwiek to znaczy
Właśnie jutro miałam się wybrać do superpharm bo tam zazwyczaj tańsze witaminy są po Femibion i zacząć brać jakieś wit. zobaczymy ile tam kosztuje
Wczoraj mąż kupił wielką księgę bajek i czytam mu na dobranoc tzn dziecku teżprzy okazji:)
eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Aaaa i jak macie apteki Dbam O Zdrowie, to warto zamawiać leki, również te na receptę, przez net, a potem tylko odbierać w wybranej aptece. Ja czasem tak robię. Ostatnio zamiast 110 zł zapłaciłam 90 zł za te same leki tylko dlatego, że zamawiałam je przez internet
-
eforts wrote:Ooo to takie słodkie
ja mojemu powiedziałam, ze bedzie czytal do brzucha to stwierdzil ze porobi pierdzioszki i to bedzie pierwsze czego nauczy dziecko, taki sukces wychowawczy
Daj zna co do tej ceny.
może go nauczy pierdzioszkować słowo "tata"to dopiero sukces wychowawczy
Qrczak, eforts, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Jak pytałam, to te kosztowały 49 zł.
No to juz wiem z jakiej apteki nigdy nie bede korzystac, swoja droga to taka w realu ale widze ze ceny maja kosmos!
A myslalam ze takie supet ceny w tum internecieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:08
-
Nie wiem jak u Was, ale u mnie straszna burza i leje. A ja sama mąż na nocce, a mały u babci na wakacjach. Ciekawe na jak długo haha
Nie chciał zostać bez mamyZobaczymy kiedy będzie chciał z tatą wrócić. Wezmę chyba jakiegoś misia przytulę ahhh zanim zejdę na zawał wrrr
-
Milcia jakaś masakra jeszcze przed chwilą prądu nie było, a pomimo rolet jasno jakby światło świeciło tak się błyska. Tak się boję burzy od dzieciństwa,że szok. Najgorzej siedzieć samemu wrr
Ja do Gniezna mam 30 km a i do Poznania od siebie też coś koło tego
W GNIEŹNIE SIĘ URODZIŁAM I TAM MIESZKA MOJA RODZINA I WIĘKSZOŚĆ ZNAJOMYCHI też już tam doszła burza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:58
-
Dziewczyny ja już dawno nauczyłam się zamawiać większość rzeczy w aptekach internetowych bo bardzo często wychodzą połowę taniej niż normalnie. Witaminy są jedną z takich rzeczy. W pierwszej ciąży brałam pregne 30 tabletek i płaciłam w aptece coś ok 40 zł. w internetowej ok 23..
-
Zemraa, i ja przyłączam się do dziewczyn. Trzymaj się dzielnie!
Femibion zwłaszcza ten 2 plus jest drogi w superpharmie. Jest teraz a w sumie ciągle w promocji coś powyżej 50 zł, chyba 59. Miałam już kupić ale sprawdziłam w aptece internetowej i się wstrzymałam a potem z ciekawości zajrzałam do swojej apteki i jest po 41. Kupiłam. -
Witam z rana:-) Ja już po śniadanku za oknem piękne czyste niebo.....czyli znów upał. Zaraz z herbtką na taras zasiądę.
Zemraa jestem z Tobą i twoim maleństwem.
Super dnia dla Wszystkich