Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka nie martw się, ja też nic nie czuję jeszcze. Chyba 3 epizody (delikatne puknięcia) raptem zaliczyłam, więc to jeszcze nic. A od dwóch dni znów cisza i zaczynam się niepokoić. Chociaż gin też mi mówił, że około 20 tc powinnam dopiero poczuć. Także mam jeszcze czas
A do tego łożysko na przedniej ściance, więc w ogóle będzie czekania...
Moja siostra w pierwszej ciąży poczuła ruchy równo w 22tc, a w drugiej w 16tc.
Mnie za to coraz bardziej martwi ten mój wynik glukozyPoczytałam trochę i nie jest za wesoło
Do poniedziałkowej wizyty chyba zwariuję z niepokoju
A już myślałam, że wszelkie stresy za mną.
-
Ja na szczescie nie przytylam jeszcze nic, chociaz to dziwne bo juz powinnam ;/
Ja tez mam takie wloski, przed ciaza tez mialam, ale mniej (moze z 5) a teraz jest ich wiecej...
A to jest maly kicia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab971874fb961899.html
Musialam go tak trzymac, bo sie wyrywal i plakal po kociemu
kaarolaa, Niespodzianek:), Bursztynka, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczaczku bedzie dobrze
wg szybko robicie glukoze po obciazeniu, u mnie jeszcze ginka nic nie wspominala nawet o tym...wiem, ze to sie robi jakos pozniej...ale co lekarz to inna metoda...
ja mam łozysko na tylniej scianie i pewnie dlatego szybciej moge cieszyc sie ruchami maluszka -
Jeśli chodzi o sutki, to ja zauważyłam że u mnie ta otoczka stała się bardzo nieregularna. Ta granica jakby się rozmazała. Trochę to koronkę wkoło przypomina
Tez tak macie?
A linea negra u mnie chyba zaczęła też się pojawiać. Lekkie zaciemnienie już widać. Ale takie tyci tyci póki co -
nick nieaktualnyKinga.k wrote:Ja na szczescie nie przytylam jeszcze nic, chociaz to dziwne bo juz powinnam ;/
Ja tez mam takie wloski, przed ciaza tez mialam, ale mniej (moze z 5) a teraz jest ich wiecej...
A to jest maly kicia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab971874fb961899.html
Musialam go tak trzymac, bo sie wyrywal i plakal po kociemu
oj slodziak, uwielbiam bure koty, ale niestety nie moge ich trzymac w mieszkaniu bo czesto wyjezdzamy a kot musi zostawac sam...mialam kocice pol roku, ale sikala mi na meble i zniszczyla nowe krzesla pazurami...musialam ja oddac rodzicom na wies...teraz ma tam dobrze, wielkie podworko, kupa przestrzeni i chyba jest szczesliwa -
Kaarolaa mam taką nadzieję. Na prawdę się wystraszyłam. Aż żałuję, że nie zapytałam znajomej jaki ona miała wynik glukozy, bo też mówiła, że kiepski jej wyszedł.
To fakt, że szybko mi kazał zrobić, bo z tego co czytałam to robi się go między 24 a 28 tc. Ale znajoma też robiła niedawno, a jej ciąża jest jakieś 2-3 tyg. starsza, czyli w podobnym terminie ciąży co mi musiał jej zlecić. -
Qrczak wrote:Bursztynka nie martw się, ja też nic nie czuję jeszcze. Chyba 3 epizody (delikatne puknięcia) raptem zaliczyłam, więc to jeszcze nic. A od dwóch dni znów cisza i zaczynam się niepokoić. Chociaż gin też mi mówił, że około 20 tc powinnam dopiero poczuć. Także mam jeszcze czas
A do tego łożysko na przedniej ściance, więc w ogóle będzie czekania...
Moja siostra w pierwszej ciąży poczuła ruchy równo w 22tc, a w drugiej w 16tc.
Mnie za to coraz bardziej martwi ten mój wynik glukozyPoczytałam trochę i nie jest za wesoło
Do poniedziałkowej wizyty chyba zwariuję z niepokoju
A już myślałam, że wszelkie stresy za mną.
-
jajeszzcze nie mam kreski w 1 ciazy tez nie mialam moze taka minialnie delikatna:)
kicia boomba
wlasnie sie obudzilam tzn moje malenstwo mnie obudzilo bo lezalam na prawym boku i mala dostala czkawki haha:) jakie to smieszne uczuccie:)kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
julianna wrote:a moze napisz do gina lub zadzwon
-
a ja mam lekko ciemniejsze brodawki, ogólnie sutki mam dość dziewczęce, wg mnie bardzo małe, pewnie trochę podrosną...
a ze zmian zauważalnych pępek mi się już zmienił, mam z natury do środka, teraz mi się już trochę napreżył, a fałdki w nim się trochę rozprostowały
-
nick nieaktualny
-
julianna wrote:czy opalacie się, wystawiacie brzuszki na słońce?
Tzn siedziałam na działce w kostiumie dwuczęściowym i na 20 minut usiadłam na słonku przy baseniku mocząc nogi i potem okazało się, że dekolt mi się opalił. Brzuch na szczęście nie, ale był wystawiony na słońce. Tyle, ze ręce na nim trzymałam.
-
planujemy wyskoczyć na 1 dzień nad morze, i cóż można robić na plaży, planuję leżeć na kocyku, założyć bluzkę z odkrytymi ramionami, krótką spódniczkę, nie chcę opalać brzuszka bo wolę nie ryzykować, już trochę w tym roku mi dekolt i ramiona złapało słońce i plam nie mam
-
Ja nie wychodze wcale na slonce bo mam nawet siedzac w domu potworne zawroty glowy. CO do brodawek to mam jak tarcze do gry w lotki
Pociemnialy mi na pol cyckow, a biust mam teraz pokazny
Sutki zawsze mialam jak wentyle - polozna mowila ze stworzone do karmienia
Marimiko, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
Kinga, dzięki za fotkę. Kociak taaaaki słodziutki, jejciu jejciu. Taki malutki! ja swojego ze schroniska wzięłam jak miał kilka lat i nigdy na żywo nie widziałam malutkiego kotka. Taki jest tyci że można zadusić ściskając. Zapiszę sobie plik na pulpit i będę co jakiś czas otwierać
Ja brzucha nie opalam, jeżeli jestem na słoneczku to zawsze mam bluzkę. Nad jezior mam taki top tubę biały.
Qrczak, nie stresuj się. Otwórz zdjęcie z krówkąNo i my wszystkie jeszcze przed tym testem więc zaraz wszystkie się postresujemy. A tego chyba nie chcesz?
Wydaje mi się że będziesz powtarzała test z chyba większą dawką.
Wrzucę wam zdjęcie tej mojej kreski na brzuchu, tylko nie śmiejcie się z asymetrycznościMąż się śmieje, mówi że krecha z pępkiem jest do kompletu z moim odstającym uszkiem i oczkiem minimalnie mniej otwierającym się od drugiego.
kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość