Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
burszynka- noo niesamowitą masz tą krechę! jak na ten tc!
Ja mam dpiero do pępka:)
Brodawki z otoczką tez mam jak Furia- reflektory hehe
Nie opalam brzucha, ale na basenie dekold i buźkę mi troszke strzaskało;)
Qurczak- nie martw się- glukozę trzeba koniecznie powtórzyć.Furia lubi tę wiadomość
-
no to teraz ja Wam się pokażę-
http://i1078.photobucket.com/albums/w496/karolinacygon1986/doforum_zps4ee04bcf.jpg
ta dam...Bursztynka, kaarolaa, Paula84, Marimiko, Ewka89, Qrczak, Doris-83, Niespodzianek:), HANA, Bogusiar80, Martynaaa, Kinga.k, Ita, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lola, łał jaki brzusiol extra słodki. Ja właśnie miałam swój wrzucać, ale mój to pikusiowaty do Twojego.
PS. Extra włosy. Ja dłuuugo miałam czarne, ale obiecałam sobie że po 30tce schodzę na brąz. Już jestem w połowie długości. Ale jak dojrzałam teraz Twoje to chyba znów chce mieć czarne. Aaaaalolaliciouse lubi tę wiadomość
-
Lola willa z basenem
Mialam taki wczoraj haha po prawie 2 tygodniach bez wc, ale dzis juz jest mniejszy po ogorkowej zapitej kawa i zagryzionej czeresniami
Ale sliczny taki okraglinek
Haha dobrze ze sama z reflektorami nie jestemQrczak, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
Od 20 tygodnia muszę odkopać aparat i ustawiać w jednym i tym samym miejscu na samowyzwalacz, żeby mieć porównanie rosnącego brzucholka. I może jakość będzie lepsza. Smartfon jakiś taki bidny wychodzi.
Marimiko, kaarolaa, Paula84, lolaliciouse, Qrczak, Furia, HANA, Bogusiar80, Martynaaa, Kinga.k, Ita, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziołszki za miłe słowa- ale uwierzcie- ja na końcówce będę padać na ryjek, a wy będziecie zgrabne kuleczki:)
Fakt, Furia- jestem po obiedzie- (ogórkowej!!), ale nie zaczeła jeszcze widać działaćhehe
Marimiko--
Bursztynka- ja koooocham moje czarne, tylko żałuję że ściełam je w lutym... -
Niespodzianek:) wrote:Milcia mam pytanie głównie do Ciebie bo dotknął Cie problem Zusu...
Dostałam dzisiaj jakąś 1/3 wypłaty z mojej firmy i okazało się, że resztę ma wypłacić mi ZUS ponieważ minęło te 31 dni. To jest wypłata za czerwiec więc orientujesz się może do jakiego czasu ZUS ma czas na przelanie reszty środków? Oczywiście ja już się zdążyłam zestresować i poryczeć zanim pomyślałam co się mogło stać...
zus ma 30 dni od złożenia zz3 przez pracodawcęNiespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
Bursztynka, Lola piekne brzuszki
Lola wielkie WOW
ja uwielbiam swoj ciażowy brzuchol, codziennie na niego patrze i nie moge sie napatrzeca zaraz nie będe mogla sama wstac z łozka hehe z zalozeniem i zapieciem sandalek juz zaczynam miec problemy
Mojemu T. oświadczylam ostatnio, że bedzie musial mnie nie długo zaczac golic, bo brzuch zaczyna przeslaniac mi widok hehehhDoris-83 lubi tę wiadomość
-
nie wiem ile ogórkowej, ogórkow i wszystkiego musiałabym zjeśc aby pochwalic sie taaakim mieszkankiem
mój od odtatniego zdjecia chyba nie bardzo się powiekszył. pewnie ma urlop, ale jak znowu ruszy to z kopyta i najprawdopodobniej przed samym weselem szwagierki...